jstarg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2008 Έχω σύνδεση ADSM στην WIND. Όταν ανοίγω το Outlook με τις ρυθμίσεις που έχω ήδη (Forthnet), μπορώ να λάβω mail αλλά δεν μπορώ να στείλω. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά με τον outgoing server. Ξέρουμε τι πρέπει να βάλουμε εκεί; Να σημειωθεί ότι η wind με στέλνει στην Forthnet και η Forthnet μου έστειλε τις ρυθμίσεις που ήδη έχω. Το πρόβλημα φυσικά υπάρχει μόνο στην ADSM σύνδεση. Με την σταθερή όλα ειναι ρολόι... Ευχαριστώ πολύ εκ' των πρωτέρων.
johnson Ιούλιος 5, 2008 #2 Ιούλιος 5, 2008 Μήπως η forthnet δεν επιτρέπει 100% χρήση του email όταν δε μπαίνεις από το δίκτυό της?
Efialtis Ιούλιος 5, 2008 #3 Ιούλιος 5, 2008 Λογικά πρέπει στο SMTP (outgoing server) στο outlook πρέπει να βάλεις τον server της Wind. Ψάξε στο site της.πχ η vodafone σου λέει βάλε τον mailgprs.vodafone.gr για να στέλνεις από mobile connect.
jstarg Ιούλιος 8, 2008 Author #4 Ιούλιος 8, 2008 Μήπως η forthnet δεν επιτρέπει 100% χρήση του email όταν δε μπαίνεις από το δίκτυό της?Μάλλον αυτό είναι γιατί με Otenet, λειτουργεί κανονικά....
varelasj Ιούλιος 9, 2008 #5 Ιούλιος 9, 2008 Αν θες να χρησιμοποιήσεις τον smtp της forthnet από κάποιον άλλο πάροχο θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις το authentication στον outgoing server και να βάλεις τα στοιχεία της internet σύνδεσής σου. Έτσι θα σε αφήσει να κάνεις relay εφόσον δει ότι είσαι πελάτης τους. Διαφορετικά ελέγχει την ip βλέπει ότι δεν ανήκει στο δικό της δίκτυο και δε σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις τον smtp server τους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.