StukovGR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2008 Πρόσφατα πήρα ένα tv-tuner της avermedia και μέχρι στιγμής το χρησιμοποιώ με με παλιά κεραία εσωτερικού χώρου, με μέτρια λήψη για όλα τα κανάλια. Το να φτάσω στην κανονική κεραία προαπαιτεί εκτενείς διαδικασίες διάτρησης τοίχων. Έτσι είπα να σας ρωτήσω τα εξής:1)Αν πάρω μια καινούρια κεραία εσωτερικού χώρου παίζει να βελτιωθεί η λήψη? Δεν ξέρω αν έχει σημασία πάντως με αυτήν έχω πολύ καλό ήχο, αλλά η εικόνα είναι μάπα.... Έχετε κάποια να μου προτείνετε?2)Εκτός από τα προγράμματα που διατίθενται με τις κάρτες τηλεόρασης, υπάρχουν άλλα ( εκτός του μισητού Media Center) για παρακολούθηση TV στο PC ? Δώστε κανένα link....Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Ιούνιος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2008 Γενικά στα περισσότερα tv tuners η ποιότητα είναι αισθητά χειρότερη από εκείνη των τηλεοράεων. Βέβαια εξαρτάται και από την ποιότητα της κεραίας. Ο μόνος τρόπος είναι να δεις πως παίζει η συγκεκριμένη κεραία με τηλεόραση ώστε να ξέρεις αν φταίει το tv tuner ή η κεραία.Το καλύτερο πρόγραμμα για tv tuners είναι το Dscaler αλλά δυστυχώς έχει σταματήσει η εξέλιξη του και δεν ξέρω αν υποστηρίζει την κάρτα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 30, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2008 Βασικά παιζει πολύ, αναλογα την περιοχή που μένεις...Αυτες τις μέρες επειδή εκανα κάτι ψιλοαλλαγες στο σπίτι, παιζω TV στο laptop με το USB AverMedia ΤV Tuner με την φορητη κεραία της συσκευασίας και οχι την κεντρική του σπιτιου... 100% τελεια εικόνα δεν εχω αλλα ειναι σε πολυ καλα επίπεδα σχεδον ολα τα κανάλια...Αλλα μένω Αθήνα, τωρα Θεσσαλονίκη δεν ξέρω πως ειναι τα πράγματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.