Jump to content

ATI 4870x2 R700 Single PCB Leaked

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Θα πώ απλά ότι μου έπεσαν οι μασέλες....:hehe:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κάρτα η 4870Χ2....:-O

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ τωρα τι θα μπορεί να κάνει η 4870Χ2 2GB DDR5 OC Edition....:-O:-O:-O

Λυπάμαι την Nvidia.:slap:

Θα πώ απλά ότι μου έπεσαν οι μασέλες....:hehe:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κάρτα η 4870Χ2....:-O

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ τωρα τι θα μπορεί να κάνει η 4870Χ2 2GB DDR5 OC Edition....:-O:-O:-O

Λυπάμαι την Nvidia.:slap:

Θα κλάψουνε μανούλες όπως λέει και ένα θέμα στο thelab.

Καιρός ήταν...

Dag

εκτιμώ την γνώμη σου και διαβάζω προσεχτικά αυτά που λες...αλλά είμαι απ' αυτούς που κατακρίνουν κάθε μορφής φανμπουισμούς...δεν ανήκω σε κανένα στρατόπεδο (ΑΤΙ/nVIDIA, AMD/Intel) αγοράσω κάθε στιγμή αυτό που είναι στην παρουσα χρονική στιγμή καλύτερο....Ναι όντως η κάρτα φαίνεται να αποδίδει πάρα πολύ καλά (αν και στο αναθεματισμένο Crysis δεν είναι καλύτερη...αλλά σε αυτό είναι αισχρός ο προγραμματσμος) έτσι θα μπορέσει αφενός η ATI να ανασάνει λίγο αφετέρου θα στρωθεί η nvidia στην δουλειά για την νέα σειρά (νομίζω δεν θα πάει την GTX280 στα 55νμ αλλά θα βγάλει νέα κάρτα GTX3xx) ...Tώρα μένει μόνο να την δουμε στα ράφια στα 420€ (όταν δυο 4870 κοστίζουν 470€) για να την αγοράσουμε και μεις με P35 mobo (μας κοβει το χ4 σe CF)

μην 3εχναται κατι ρε παιδιες ..δεν λεω απιστευτη η ατι αλλα δεν χρησιμοποιουν τα ιδια οπλα... η nvidia σε ddr3 ειναι σωστα? παντος χαρομαι να βλεπω την ατι μπροστα , να εχουμε ανταγωνισμο... βασικα δεν εχουμε γιατι η nvidia εχει φαει σκονη,,,:p το μονο που εχει μεινει ειναι να βγει κατα cpu την προκοπεις απο την αμδ..

Κατι πολυ σημαντικο,που δεν πρεπει να το περναμε στα ψιλα...microstuttering

Αναμενουμε τα τεστ του Sampsa που δειχνουν οτι μαλλον εχει περιοριστει σε πολυ μεγαλο βαθμο

Aλήθεια γιατί δεν έχει ποστάρει ακόμα 2-3 μέρες την έχει στα χέρια του την καρτούλα,κανονικά θα έπρεπε να μας είχε δώσει τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

Ο Sampsa??

Μηπως επειδη δεν υπαρχει συγκεκριμενος τροπος "ανιχνευσης" του microstuttering και κανει αυτοσχεδια πειραματα/μετρησεις??

Review παντως υπαρχει στο site

παντως η 4870χ2 δεν ειναι ουτε 20% που λεγαναι μερικοι ποιο γρηγορη απο 2χ4870 σε crossfire η διαφορα αντε να ειναι 5%.

μην 3εχναται κατι ρε παιδιες ..δεν λεω απιστευτη η ατι αλλα δεν χρησιμοποιουν τα ιδια οπλα... η nvidia σε ddr3 ειναι σωστα? παντος χαρομαι να βλεπω την ατι μπροστα , να εχουμε ανταγωνισμο... βασικα δεν εχουμε γιατι η nvidia εχει φαει σκονη,,,:p το μονο που εχει μεινει ειναι να βγει κατα cpu την προκοπεις απο την αμδ..

ddr3 και 512bit controler ενω η ati με 256 ο ναι με τα ιδια οπλα παιζουνε μη σου πω οτι εχει περισοτερο memory bandwidth η nvidia κιολας :p

ddr3 και 512bit controler ενω η ati με 256 ο ναι με τα ιδια οπλα παιζουνε μη σου πω οτι εχει περισοτερο memory bandwidth η nvidia κιολας :p

ισως εχεις δικαιο , αλλα θελω να δω nvidia με gddr5 και συχνοτιτα στα 3.6ghz να δω επιδωσεις:D

Εγώ πάλι θέλω να δω την ATI να επηρεάζει τα software houses στο βαθμό που το κάνει η NVidia. Εκεί να δείτε τι πλάκα θα είχε.

Εγώ πάλι θέλω να δω την ATI να επηρεάζει τα software houses στο βαθμό που το κάνει η NVidia. Εκεί να δείτε τι πλάκα θα είχε.

όντως αυτό ειναι ενα κρατουμενο ακομα.

H 4870X2 φαινεται δυνατή, πάντως οι γραφικες στα "δυσκολα" πάνε μαζι με τις άλλες της

nVidia.

δειτε εδώ να καταλαβετε τι εννοώ..

http://www.pcper.com/article.php?aid=590&type=expert&pid=7

αμα παρει αξιολογο μεριδιο αγορας εκει θα παει το πραμα,θελει δεν θελει η πρασινη,και αναγκαστικα οι εταιριες θα κοβουν και θα ραβουν τα παιχνιδια τους στα μετρα των πισι της πλειοψηφιας..Το θεμα ειναι να μην μεινει πυροτεχνημα η σειρα 48χχ...

ισως εχεις δικαιο , αλλα θελω να δω nvidia με gddr5 και συχνοτιτα στα 3.6ghz να δω επιδωσεις:D

επιδοσεις εχει και τωρα..στο λογο αποδοσης/τιμη μας τα χαλαει... :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.