Jump to content

ATI 4870x2 R700 Single PCB Leaked

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδακια, δεν εφαγα ban για τα θαυμαστικα μου , για καποια ασχετα ποστ μου εκανα το banaki! Δικιο ειχαν οι mods!

Λοιπον mods ban στο RAAAZOOOR δεν ασχολειται με το θεμα! Πλακα κανω!χαχαχα!

Τελικά 'όπως φαίνεται η AMD/ATI το έκανε το θαύμα της.

Άντε να δούμε τον συναγωνισμό τώρα....

Ρε παιδακια, δεν εφαγα ban για τα θαυμαστικα μου , για καποια ασχετα ποστ μου εκανα το banaki! Δικιο ειχαν οι mods!

Λοιπον mods ban στο RAAAZOOOR δεν ασχολειται με το θεμα! Πλακα κανω!χαχαχα!

Οχι και στο, οχι και στο :p

OnTopic τωρα, θα θελα να δω διαφορα της εκδοσης 1Gb και 2Gb μνημες σε μεγαλες αναλυσεις, θα αξιζει αραγε τα (ποσα?) παραπανω ευρω? :hmm:

Η καρτα σκοτωνει!!!

Ποτε προλαβες και την δοκιμασες βρε Ατιμε Ati-Man? Ex-nVIDIA,Man ?

Εσυ δεν παιζεσαι....:happy2:

Ακομη δεν την ειδαμε την καρτουλα παιδια και αμεσως βαπτιστηκε κορυφαια!!Ισως σε κανα benchmark να ειναι καλη οπως ολες οι τελευταιες καρτες της Ati !Μολις η αναλυση θα πηγαινει απο 1920χ1200 και ανω σε DX10 παιχνιδακια παλι θα συμβαινει να πιανει πατο λεμεεεεεεεεε!!!(χε χε):rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

παντως οι τιμες δεν μπορει να ισχυσουν δεν γινεται 2χ4870(512mb) να εχουν 600δολαρια και η 4870χ2(2gb) 500δολαρια εδω δεν εγινε αυτο με την 3870χ2 θα γινει με την 4870χ2 που θα εχει και βελτιωμενη αρχιτεκτονικη; εγω την κοβω για 500ευρω minimum.

παντως οι τιμες δεν μπορει να ισχυσουν δεν γινεται 2χ4870(512mb) να εχουν 600δολαρια και η 4870χ2(2gb) 500δολαρια εδω δεν εγινε αυτο με την 3870χ2 θα γινει με την 4870χ2 που θα εχει και βελτιωμενη αρχιτεκτονικη; εγω την κοβω για 500ευρω minimum.

Ακουγεται για 499$ τωρα για το τι λες εσυ....Ati ειναι,Εφερε τα πανω κατω αυτον τον καιρο...:p

όσο και να κάνει η κάρτα θα σπέρνει αν πάρουμε σαν βάση την 4870.Η κάρτα θα πάρει οτι ρεκόρ υπάρχουν στο hwbot,θα είναι σίγουρα πιο φθηνή από την 280 οπότε θα είναι η καλύτερη αγορά μέχρι την καινούρια γενιά από Δεκέμβριο και βάλε.

δεν γινεται η 4870χ2 να ειναι ποιο φθηνη απο την gtx280 ... αλλα αμα βγαλει την 4870χ2 400ευρα και η 4870 1gb εχει 280 ευρω γιατι να παρει καποιος την 4870χ1;

Η καρτα δεν θα ειναι πιο φθηνη απο την 280 επειδη πολυ απλα η Nvidia θα ριξει κι αλλο τις τιμες(αν θελει να πουλησει καμμια καρτα...)

Επισης,δεν εχουν ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να δωσουν 400Ε ή οσο θα κανει η Χ2.Η πλειοψηφια των χρηστων προσπαθει να καλυφθει με "value for money" λυσεις.Με αυτη ακριβως τη λογικη προτιμαει καποιος μια 4850 που δινει ~80% των επιδοσεων μιας 4870 σε πολυ καλυτερη τιμη

μιλάμε για τρελή επεξεργαστική ισχύ

αν μάλιστα βάλεις 4 από δαύτες, όπως αναφέρεται εδώ: To R700 υποστηρίζει 4απλό CrossfireX τότε αγγίζεις τα 10TFLOPs :woot:

πόσα προγράμματα πλην των παιχνιδιών εκμεταλλεύονται την GPU αλήθεια;

η adobe ανακοίνωσε gpu support στην επόμενη έκδοση του photoshop με τρομερή βελτίωση.

άντε να βγει και κάνα seti@home GPU optimized να ανεβάσουμε και άλλο τα στατιστικά :p

ms_test.jpg

"....recorded frametimes in Crysis and Unreal Tournament 3 demo:

The worst case scenario happened with 3870 X2 in Crysis when every other frame was rendered after ~21,5 ms and every other after ~49,5 ms. However in UT3 demo 3870 X2 provided stable ~11,5 - 12,6 ms rendering times between the frames.

R700 seems to be very strong and it rendered every frame after ~21,6 - 22,1 ms in Crysis and ~11,5 - 11,9 ms in UT3.

Also 4870 CF provided equally good results compared to R700 and rendered every frame after ~21,3 - 21,7 ms in Crysis and ~11,2 - 12,1 ms in UT3.

GeForce 9800 GX2 showed alot more variation in rendering times and frames were rendered after ~21,9 - 25,1 ms in Crysis and ~7,4 - 11,5 ms in UT3."

http://www.xtremesystems.org/forums/...192829&page=22

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.