Jump to content

Η ASUS σταματάει την παραγωγή optical drives

Tsene

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

http://tech.pathfinder.gr/IT/companies/628031.html

Η ASUS σταματάει την παραγωγή optical drives

Δημοσίευση: χτές | 19:30

Είναι γνωστό ότι η ASUSTEK έχει συμφωνία με την εταιρεία Pioneer για την παραγωγή ΟΕΜ optical drives.

Το συμβόλαιο, ωστόσο, που δεσμεύει τις δυο εταιρείες, λήγει τον Ιούλιο του 2008 και η διάσημη κατασκευάστρια

mobos, που διατηρεί τα κεντρικά της γραφεία και τα εργοστάσια της στην Ταϊβάν σκέφτεται σύμφωνα με έγκυρες

πηγές- να μην το ανανεώσει. Επίσης, υπάρχουν σκέψεις να σταματήσει γενικώς η παραγωγή optical drives και να

"μπει λουκέτο" στο συγκεκριμένο παράρτημα της εταιρείας. - Αν και η ASUS είναι ο μεγαλύτερος OEM πελάτης της

ιαπωνικής Pioneer, η τελευταία επεκτείνει την παραγωγή optical drives στα δυο ιδιόκτητα εργοστάσιά της στη

τοποθεσία Dongguan στη νότια Κίνα. H Pioneer High Fidelity Taiwan, η θυγατρική της ιαπωνικής εταιρείας,

επιβεβαίωσε τις φήμες για τη λήξη του συμβολαίου τον προσεχή Ιούλιο αλλά και την αύξηση της παραγωγής

OEM optical drives στα δυο εργοστάσιά της. Η εταιρεία σκέφτεται τη συνεργασία της με νέους πελάτες,

ώστε να διατηρηθεί η παραγωγή στα ίδια υψηλά επίπεδα μετά τη λήξη του συμβολαίου της με την ASUS.

Προσωπικό σχόλιο: Κρίμα γιατί τα drives που έβγαζε ήταν ποιοτικά. έχω 5 μοντέλα.όλα σκυλιά βγήκαν. κανένα πρόβλημα

Ερε κριμα. Εχει βγαλει πολυ ποιοτικα μηχανιματα. Ειχα παρει και εγω. :rip:

φανταζομαι ηταν ειρωνικο αυτο!

μετα τα creative ηταν τα χειροτερα!!

απ οσα εχουν περασει απο χερια μου η γνωστων 100% failure!:coax:

Τι λες ρε. Θυμαμαι με το πρωτο που ειχα παρει περνουσα και τα κλειδωματα με bad sectors στα official cd και εκανα αντιγραφες :hehe:

Την αγορά έχουν εγκαταλείψει και άλλες εταιρείες αν δεν κάνω λάθος όπως η Toshiba και η Plextor άλλα και pioneer δεν κυκλοφορούν

Πάει τώρα και η Asus

Οι Nec και LG έχουν μονοπωλήσει την συγκεκριμμενη αγορα και ακολουθεί η Liteon

Και μένα δύο ASUS που έχουν περάσει από τα χέρια μου (1 reader/1 recorder) και τα δύο για πέταμα ήταν. Δεν πειράζει, την Asus για άλλα προϊόντα τη χρειαζόμαστε!

Εγω ενα Asus DVDRW Black που εχω, παιζει να μην εχω γραψει και ποτε dvd, (τα'καιγα σ'ένα Nec) αλλα απο μουρη σκιζει :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.