NoDsl Ιούνιος 29, 2008 #21 Ιούνιος 29, 2008 για να παρεις καλο Pc me 2500 θελει απλα λεφταγια να το αξιοποιησεις θελει κατι πολυ περισσοτερο απο γνωση και @@ αμα το παλικαρι ηξερε να αξιοποιησει το pc αυτο θα το ειχε παρει ηδη και δε θα ειχε μπει καν εδω μεσα,μη κοροιδευομαστε.παω στοιχημα οτι θα παιζει με την 24ρα σε 800Χ600 εγω βλεπω εναν πιτσιρικα που εβγαλε 19,99 στις πανελληνιες και ο μπαμπας θα του παρει οτι θελει. no offense. Γιατί ρε παίχτη, εσύ με τα @@, το πισί που έχεις τι κάνεις και το αξιοποιείς στο έπακρο? Χρησιμοποιείς azureus για τα torrents και WMP για τα mp3? Vista x64 απο του βερόπουλου ε; Και γιατί σε πειράζει που έχει μπαμπά που τα σκάει για ότι θέλει το παλικάρι; Δε μας ζήτησε να γίνουμε η φωνή της συνείδησής του αλλά να του πούμε πως να χαλάσει 2500 ευρώ. Και το αν ξέρω τι λέω, άστο να το κρίνουν άλλοι. TNX no offense
neuromancer Ιούνιος 29, 2008 #22 Ιούνιος 29, 2008 Εμένα πάντως όταν έρχετε κάποιος out of the blue και μου λέει "έχω 2.5Κ για PC" καταλαβαίνω:α) ότι δεν ξέρει την αγορά / τα PCs γενικότεραβ) ότι κάποιος του έδωσε τα λεφτάΔεκτά και τα δύο αλλά όχι ότι δεν μπορούμε να σχολιάσουμε. Ας πήγαινε σε ένα μαγαζί να ρωτήσει. Σε φόρουμ ρώτησε όχι σε εκκλησία. Θα πάρει και απαντήσεις, θα ακούσει και κριτική. Εμένα με ανησυχεί περισσότερο που ΔΕΝ ρώτησε πρώτα "ρε παιδιά, πόσα πρέπει να σκάσω για να στήσω ένα γαμάτο PC"? Θα άκουγε ας πούμε απο την πλειοψηφία 1500. Αν μετά αυτός ήθελε σώνει και καλά να χαλάσει 2500 εγώ τι έρπεπε να του πω? "Μπράβο παιδί μου, έτσι γκασμάς να είσαι και στην υπόλοιπη ζωή σου"......
jimakos21 Ιούνιος 29, 2008 #23 Ιούνιος 29, 2008 Συγνωμη 2500 ευρω και θα παει σε αερα???R U Kittin' me?
FANISTELROOY Ιούνιος 29, 2008 #24 Ιούνιος 29, 2008 Εγω που θα σκασω 3κ οταν ερθει η ωρα; βεβαια τπτ απο την τσεπη μ.900-1.200€ οθονη200-300€ ηχεια200-250€ ups300-350€ υδροψυξη290€ caseκαι οτι περισσέψει στα υπόλοιπα.Στη δικη μ περιπτωση πιστευω οτι αξιζει να δωσω τα χρηματα για καπου που αξιζει,δλδ σε κατι που θα μεινει για χρονια. ΑΝ ομως τα πληρωνα απο την τσεπη μου ή απο των γονιων μ θα πηγαινα μεχρι 1500, που και παλι χρονια θα τα κρατουσα.
Kostas007 Ιούνιος 29, 2008 #25 Ιούνιος 29, 2008 Γιατί ρε παίχτη, εσύ με τα @@, το πισί που έχεις τι κάνεις και το αξιοποιείς στο έπακρο? Χρησιμοποιείς azureus για τα torrents και WMP για τα mp3? Vista x64 απο του βερόπουλου ε;Και γιατί σε πειράζει που έχει μπαμπά που τα σκάει για ότι θέλει το παλικάρι; Δε μας ζήτησε να γίνουμε η φωνή της συνείδησής του αλλά να του πούμε πως να χαλάσει 2500 ευρώ. Και το αν ξέρω τι λέω, άστο να το κρίνουν άλλοι. TNX no offense το pc που εχω ειναι λιγο για μενα :computer: και οχι δεν εχω azureus εχω Mtorrent και mp3 Παιζω με το winamp και εχω winxp x64 απο του isohunt. και αν ηθελε να δωσει οσα λεφτα να ναι ας πηγαινε σε κανα μουλτιραμα που θα τον κλεβανε και θα ηταν ευχαριστημενος. εδω εμεις βοηθαμε δινοντας λογικες λυσεις. και αμα επιμενει τοσο να τα σκασει ας παρει μια τηλεοραση τετοια αντι για οθονη να γουσταρει οταν παιζει
Nephiλiμ Ιούνιος 29, 2008 #26 Ιούνιος 29, 2008 Εγω που θα σκασω 3κ οταν ερθει η ωρα; βεβαια τπτ απο την τσεπη μ.900-1.200€ οθονη200-300€ ηχεια200-250€ ups300-350€ υδροψυξη290€ caseκαι οτι περισσέψει στα υπόλοιπα.Στη δικη μ περιπτωση πιστευω οτι αξιζει να δωσω τα χρηματα για καπου που αξιζει,δλδ σε κατι που θα μεινει για χρονια. ΑΝ ομως τα πληρωνα απο την τσεπη μου ή απο των γονιων μ θα πηγαινα μεχρι 1500, που και παλι χρονια θα τα κρατουσα.καλα αλλη περιπτωση εσυ.αγοραζεις pc εδω και 6 μηνες...
SirDiman Ιούνιος 29, 2008 #27 Ιούνιος 29, 2008 Ρε πείτε του να πάρει την πολύ καλή σύνθεση που του έφτιαξα και να μου δώσει τα λεφτά που του μένουν για τον κοπο μου
ProPitsiriko$ Ιούνιος 29, 2008 #28 Ιούνιος 29, 2008 Ρε πείτε του να πάρει την πολύ καλή σύνθεση που του έφτιαξα και να μου δώσει τα λεφτά που του μένουν για τον κοπο μου μπα...εσυ τσιγκουνευτικες...εγω εβγαλα καλυτερη Εισαι να τα στισουμε ? να δουμε πιο ειναι καλυτερο ?
SirDiman Ιούνιος 29, 2008 #29 Ιούνιος 29, 2008 αφου είπαμε τα υπόλοιπα λεφτά τα παίρνω εγώ... Ρε ((user)) μιλάμε ειναι τρελό overkill...έλεος:sick: δλδ...
FANISTELROOY Ιούνιος 29, 2008 #30 Ιούνιος 29, 2008 καλα αλλη περιπτωση εσυ.αγοραζεις pc εδω και 6 μηνες...και προβλεπω να φτανει χρονο η υποθεση.... απο Οκτωβρη 2007 ξεκινησα να ψαχνω. Το χρημα περιμενω....
Kostas007 Ιούνιος 29, 2008 #31 Ιούνιος 29, 2008 και προβλεπω να φτανει χρονο η υποθεση.... απο Οκτωβρη 2007 ξεκινησα να ψαχνω. Το χρημα περιμενω....γιατι αργει?κολλησε στη κινηση?
FANISTELROOY Ιούνιος 29, 2008 #32 Ιούνιος 29, 2008 γιατι αργει?κολλησε στη κινηση? κάπως ετσι....και απο τη στιγμη που οπως ειπα δεν θα πληρωσω εγω εκτος απο ενα μικρο ποσο 350€ στα 3.000€ περιπου, δεν μπορω να εχω απαιτηση να ερθει και γρηγορα. Κολλαει στην κινηση λοιπον και δεν παραπονιεμαι..
iceblade Ιούνιος 29, 2008 #33 Ιούνιος 29, 2008 Εμένα πάντως όταν έρχετε κάποιος out of the blue και μου λέει "έχω 2.5Κ για PC" καταλαβαίνω:α) ότι δεν ξέρει την αγορά / τα PCs γενικότεραβ) ότι κάποιος του έδωσε τα λεφτάΔεκτά και τα δύο αλλά όχι ότι δεν μπορούμε να σχολιάσουμε. Ας πήγαινε σε ένα μαγαζί να ρωτήσει. Σε φόρουμ ρώτησε όχι σε εκκλησία. Θα πάρει και απαντήσεις, θα ακούσει και κριτική. Εμένα με ανησυχεί περισσότερο που ΔΕΝ ρώτησε πρώτα "ρε παιδιά, πόσα πρέπει να σκάσω για να στήσω ένα γαμάτο PC"? Θα άκουγε ας πούμε απο την πλειοψηφία 1500. Αν μετά αυτός ήθελε σώνει και καλά να χαλάσει 2500 εγώ τι έρπεπε να του πω? "Μπράβο παιδί μου, έτσι γκασμάς να είσαι και στην υπόλοιπη ζωή σου"......Σωστός
((user)) Ιούνιος 30, 2008 Author #35 Ιούνιος 30, 2008 Μου φενεται οτι εχετε ξεφυγει πολυ.Μπορει να ειμαστε σε φορουμ και οχι σε εκκλησια και σιγουρα θα ακουστουν και τα σχολια!Αν ομως θα πηγαινα στην εκλησια θα μιλαγα για την θρησκεια!Στο φορουμ το συγκεκριμενο μπηκα για να παρω ιδεες επειδη ξερω οτι ειναι το καλυτερο πανω σε pc και τα ποιο πολλα παιδια εχουν γνωσεις! Το που βρισκω τα λεφτα ειναι δικαιωμα μου! Το αν τα δινει ο μπαμπας μου(μπορει να ειμαι ο πατερας σου) δεν το νομιζω αλλα δεν σε ενδιαφερει και για να βγαλεις το σχολειο με 19,99 θελει μεγαλυτερα @@ απο το να φτιαξεις ενα pc Και κατι αλλο παιζει η 24'' 640x480 γιατι σε αυτην την αναλυση μου αρεσει.neuromancer εσυ το κατεχεις το σπορ και αν ναι το κατεχες παντα!Δηλαδη δεν πρεπει να παρω pc! Το να σκασεις 2500 αποψη σου να υπερβολικα! Δεν ειναι το ιδιο ενα pc 1500 και με 2500!Αν εσυ εισαι πειναλας και κοιτας το ευρω με το μακαρονι. Δεν ειμαι εγω γκασμας αλλα εσυ πειναλας!Σιγουρα ξεφυγαμε απο το θεμα μας οπως λεει και ο φιλος παραπανω αλλα δεν αντεχω τις μαλ ιες Δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν δεν εγραψα με αυτον το σκοπο σε αυτο το φορουμ αλλα οποιον τον χαλαγε που δινω 2500 για pc να μην απανταγε καθολου Η να ελεγε μηπως δινεις πολλα! Δεν ρωτησα εγω αν σας δινει λεφτα η μαμα σας δεν με αφορα!
Kostas007 Ιούνιος 30, 2008 #36 Ιούνιος 30, 2008 αφου σε χαλανε τα ατομα που σου ειπαν τη γνωμη σου ,τραβα σε κανα μαγαζι και σκαστα και μη μας πρηζεις αλλο.στα @@ μας τι θα κανεις πραγματικα.
ChSin7 Ιούνιος 30, 2008 #37 Ιούνιος 30, 2008 αφου σε χαλανε τα ατομα που σου ειπαν τη γνωμη σου ,τραβα σε κανα μαγαζι και σκαστα και μη μας πρηζεις αλλο.στα @@ μας τι θα κανεις πραγματικα. Ήμαρτον
jpavly Ιούνιος 30, 2008 #38 Ιούνιος 30, 2008 Όποιος δεν θέλει ή δεν του αρέσει δεν postάρει.Το τι λεφτά θα δώσει κάποιος για PC είναι γούστο του και μαγκιά του. Το αν θα το χρησιμοποιήσει μόνο και μόνο για να βάλει ένα βάζο επάνω, πάλι μαγκιά του.Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοια αντιμετώπιση σε κάποιον που θέλει να τα "σκάσει". Δεν κρίνουμε, σε όποιον αρέσει postάρει το ξαναλέω.
ChSin7 Ιούνιος 30, 2008 #39 Ιούνιος 30, 2008 Κοιτα μία και αυτό : Με ένα 600ράκι ακομα (2η 4870 για CrossFire + 3πλο ψυγείο + αντλία + 3 blocks: CPU+2xGPU) και λίγο Ο/C γίνεται πολύ jet.
jois21 Ιούνιος 30, 2008 #40 Ιούνιος 30, 2008 Οθονη αυτη: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=956120 μιας και ειναι 4:3 αναλυσης και θα κανει καλυτερο downscaling σε VGA...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.