enzo Ιούνιος 28, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Maximizer για καρτες γραφικων???? Plug and play ΔΕΝ το λες, αλλα ΑΝ ειναι αυτο, ειναι ανωτερο απο τριμερακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 28, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 ωχ!!!!συνδεση με καρτα γραφικων βλεπω...Μην μου πεις οτι εχει να κανει με τα τρελλα που υποσχονται οι εταιριες καρτων γραφικων για επεξεργασια στις καρτες γραφικων (του στυλ πχ φολντινγκ στις καρτες γραφικων) και θα τρεξεις πχ σουπερ πι 1Μ με την καρτα γραφικων??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo Ιούνιος 28, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 ωχ!!!!συνδεση με καρτα γραφικων βλεπω...Μην μου πεις οτι εχει να κανει με τα τρελλα που υποσχονται οι εταιριες καρτων γραφικων για επεξεργασια στις καρτες γραφικων (του στυλ πχ φολντινγκ στις καρτες γραφικων) και θα τρεξεις πχ σουπερ πι 1Μ με την καρτα γραφικων???Καθαρα για ρευμα ειναι, αλλα για που???Λογικα θα κανει και σε επεξεργ. και σε καρτες...ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΟΛΕΕΕΕΕ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 28, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Τώρα κάτι πάει να γίνει...... Ναι θα τροφοδοτήσω μ'αυτό κάρτα γραφικών γιατί ΟΥΤΕ το onboard κύκλωμά της δε φτάνει (κλέφτες), ΑΛΛΑ προπάντων να ΜΗΝ έχω ΟΥΤΕ Vdroop, ΟΥΤΕ Overvoltage και Overcurrent protections και μου κλείνουν οι κάρτες από τέτοιες μαμακίες....... Βλέπετε από ψύξη με αέρα έχω δοκιμάσει τα πάντα, και μιά και θα τις παίξω με άζωτο τώρα, είπα να τους χώσω και σωστό VGPU...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούνιος 28, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 η Μηπως gpu maximizer? Με προλαβες Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo Ιούνιος 28, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Τις τσιμπησα τις τσιχλες???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 28, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Τις τσιμπησα τις τσιχλες???? Ναι........Πες μάρκα και γεύση........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούνιος 28, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 μα με αυτο δε θα σου κλεινουν απο over current over voltage θα κλεινουν επειδη θα ψωφουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 28, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 καλα το ειπα εγω αντι για cpu θα ειναι για vgaΚατι αλλο.Αυτο θα ειναι για εσενα ή σκοπευεις να του κανεις κανονικα production και να πωληται κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 28, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 μα με αυτο δε θα σου κλεινουν απο over current over voltage θα κλεινουν επειδη θα ψωφουν Βρε μακάρι να πάνε στο Θεό και ας ψοφίσουν...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo Ιούνιος 28, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Ναι........Πες μάρκα και γεύση........ Ειναι κατι καινουριες φιλε... Λεγονται ΑΤΙ, και εχουν γευση LN2...:smoke: Καλη συνεχεια μεγαλε, και ξεσκισε τες στα ρεκορ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούνιος 28, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Προβλέπω γενικό μπλακ-αουτ στην Aττική σε λίγες ώρες Καλή τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούνιος 28, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 αυτο το εχει και αλλος η μονο εσυ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 28, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Υποψην ποσταρε ρε συ κανα σκορ στο hwbot να μετα απο τα tests με το προσφατο δημιουργημα του διαβολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 28, 2008 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Multiple Maximizer For Maximizing everything you want? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 28, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 ... vga maximizer, θυμαμαι που ελεγε οτι ηθελε τροφοδοτησει τις 3870X2 με extra juice Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούνιος 30, 2008 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2008 μια δυσκολη ερωτηση :οταν δινεις εξωτερικη ταση απο μεμονομενο κυκλωμα , αν εχω καταλαβει καλα ΔΕΝ κοβεις την μαμισια ταση .οκ?το ερωτημα μου λοιπον ειναιεκει που το native κυκλωμα δινει ας πουμε 1,3 βολτ εσυ με εξωτερικη τροφοδοσια δινεις στο τελος αυτου του κυκλωματος (δλδ πριν ακριβως απο τον πυρηνα) 1,5 βολτ ας πουμεαρα στο τελικο πιν εφοσον τα 2 κυκλωματα ειναι ενωμενα ακομα μεταξυ τους συμβαινει το οξυμωρο να συνυπαρχουν 2 διαφορετικες τασειςαυτο πρακτικα δεν γινεται και το λογικο ειναι να επικρατει η μεγαλυτερη μεχρι εδω καλααναρωτιεμαι ομως στο αλλο κυκλωμα τι συμβαινει?το δυναμικο της γραμμης Vcore θα ειναι 1,3 βολτ παραπανω απο τη γη και ταυτοχρονα εκει ακριβως πεφαρμοζεται ενα δυναμικο ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ απο 1,3 βολτ κατα 0,2 βολττο λογικο δεν ειναι να προσπαθει το εξωτερικο τροφοδοτικο να "περασει" ενα ρευμα ΠΡΟΣ την γραμμη των 1,3 βολτ λογω του οτι υπαρχει μια δοαφορα δυναμικου 0,2 βολτ?δλδ αν σκεφτομαι σωστα το εξωτερικο κυκλωμα θαπρεπε να δινει ναι μεν στον πυρηνα την ταση που θελουμε αλλα ταυτοχρονα προσπαθει να περασει ενα ρευμα και στην μαμα γραμμη ΑΝΑΠΟΔΑθεωρητικα για να μην γινοταν αυτο θαπρεπε να υπαρχει εκει μια διοδοςαλλα οι εντασεις ειναι μεγαλες και νομιζω δεν θα μπορουσε να γινει αυτο με μια απλη διοδο...σε παρακαλω γιωργο να μου απαντησεις γιατι τοχω απορια και δεν μπορω με οσα ξερω να βρω τη λυσηευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Ιούλιος 2, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Γουσταρω...ΤΟ ξεσκισες το θεμα λεμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούλιος 2, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 αφου ειπε ο ανθρωπος τι ειναι τελικατωρα δηλαδη να μην ρωταμε λιγο πανω στα ηλεκτρονικα?απαγορευεται?αν και δεν νομιζω οτι θα απαντησει κανενας πλην του γιωργου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Ιούλιος 2, 2008 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 έχει βγάλει τα τσοκάκια που τροφοδοτείται οη GPU.Δεν ρώταγες....ολόκληρη διατριβή έκανες τσάμπα κόπος :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.