hipro5 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2008 ΤΙ είναι αυτό και γιατί έχει τόσο ενδιαφέρον (για 'μένα) και ασχολούμαι μαζί του??........ :whistling Όποιος το βρει (εξαιρούνται αυτοί που μπαινοβγαίνουν στο μαγαζί μου απ'τις απαντήσεις ), κερδίζει τσίχλα........ ΤΙ ετοιμάζει πάλι αυτός ο τρελός??..... Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία...... Ευχαριστώ...... :daisy: :red: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούνιος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Mini μητρικη?? Micro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 28, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Μητρική για atom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούνιος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Τσιχλα Τσιχλα Τσιχλα :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Voltage regulator?Ωπ δεν ειδα τον αποπανω.Ελα ρε τωρα.Hiprο ειναι δικια σου κατασκευη? ή οχι.(απο οτι βλεπω δεν πρεπει λογω του foxconn)επισης μου φαινετε ή στα ριστερα ειναι υποδοχη για ram socket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 28, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Ααααα........Θα σας μαλώσω!.....ΔΕΝ σας βλέπω "παρατηρητικούς"....... Διαβάστε (γι' αρχή) και τι γράφει πάνω του το PCB.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούνιος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 :-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούνιος 28, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Κάποια ''βρωμιά'' 'εχεις κάνει εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 28, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Voltage regulator?Ωπ δεν ειδα τον αποπανω.Ελα ρε τωρα.Hiprο ειναι δικια σου κατασκευη? ή οχι.(απο οτι βλεπω δεν πρεπει λογω του foxconn) Όχι το PCB δεν είναι δικιά μου κατασκευή......Είναι της Voltera που κατασκευάζει τα Digital κυκλώματα για VCore CPUs και καρτών γραφικών...... Το μικρό πλακετάκι που "κάθεται" μέσα στο CPU Slot είναι της FOXCONN και "παρομοιάζει" έναν επεξεργαστή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 28, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 CPU LOAD PCB.Μηπως pcb για να εχεις load στον cpu για δοκιμη ψυκτρων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούνιος 28, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 καρτα PCI που δεχετε 2ο cpu ? τι ειναι 8α μας κουφανεις ? κατι που ακυρωνει το socket των mobo για να μπενει πιο ευκολα το κανιστρο ? και δινει απειρα ρευματα ξερω γω ? ανεξαρτητα απο το mobo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 28, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 CPU LOAD PCB.Μηπως pcb για να εχεις load στον cpu για δοκιμη ψυκτρων? Όχι βρε..... Να σας το κάνω λίγο πιο εύκολο..... Αυτό είναι ένα "Reference PCB" για VCore που δίνει η Voltera σε εταιρίες κατασκευής μητρικών/καρτών γραφικών μαζί με τα σχέδια του για να το "ενσωματώνουν" αυτές οι εταιρίες είτε σε μητρικές είτε σε κάρτες γραφικών (πιο λίγα phases)...... Εμένα που θα μου χρησιμεύσει?.... EDIT: Τα dip-switches (μικροδιακοπτάκια - κόκκινα) δεξιά της πλακέτας είναι για να επιλέγεις το VCore που παράγει.... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 28, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Λοιπον μια wild guess, ειναι ενα pcb το οποιο μπαινει πανω ο cpu αλλα σου δινει την δυνατοτητα να δωσεις οσο vcore θελεις ανεξαρτητα τη mobo(τωρα πως συνδεεται δεν ξερω!)(Sorry αλλα και εγω noob ειμαι και συγνωμη αν ειμαι πολυ εξω απο το θεμα και τα ποστς μου θεωρουνται spam και παλι sorry) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 28, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Μπα μην αγχώνεσαι.....Ότι θέλουμε λέμε....... ΔΕΝ είμαστε ξερόλες...... Δεν είναι αυτό......ΔΕΝ μπαίνει πάνω του CPU.....Απλά αυτό "παράγει" / "βγάζει" VCore....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούνιος 28, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 ε και που χρειαζεται ? ποσο παραπανω vcore θες εσυ απο οτι προσφερουν τα σημερινα mobo δλδ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 28, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Λοιπον επομενη προσπαθεια ειναι συσκευη (pcb) η οποια με καποιο τροπο συνδεεται στη mobo και boostαρει το vcore αναλογα με τις ρυθμισεις απο τα dip-switches Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 28, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 Θα σας δώσω μια βοήθεια ανοίγοντας την κουρτίνα 3..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούνιος 28, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 ειναι pcb για να παιζεις τις καρτες με οσα βολτ θες ευκολα ανετα απλα ανιδρωτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 28, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 θες να δωσεις πιο πολυ οχι σε CPU αλλα σε VGA διοτι το maximizer δεν σου φτανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 28, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 μετα την ετοιμασια του ριβιου και την απαραιτητη μασα παρεα με LevelOne και hayabusa καταληξαμε οτι προκειται για CPU maximizer:D τσιχλες Χ3 παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.