Jump to content

Gamer PC μεχρι 1000ε?

fragou14

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον ενας φιλος θελει να φτιαξει pc για games ΜΕΧΡΙ 1000ε

εγω εχω βρει μια συνθεση αλλα θελω την γνωμη σας...

εχουμε και λεμε

mobo:Asus P5E

cpu:Q9450

vga:4870(λεει οτι αναμενεται οποτε βρειτε καμια αλλη:( )

ram:Mushkin DDR2 4GB Kit XP-8500

hd:WD 250GB(και εχει και αλλον εναν)

psu:Corsair 750W(υπερβολικο ε??)

case:Chieftec Aegis

+100e για το OS (αναλογα ποια vista θα βαλει)

οτι μου προτεινετε θελω να ριχνει την τιμη (ειναι ηδη ανεβασμενη)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ:daisy:

Θα προτεινα ενα πιο ευρυχωρο κουτι για να εχει καλυτερο airflow.

Γιατι οχι 8400 ή εναν Q6600(αν καιγεται για τετραπυρηνο) που ειναι ~100Ε φθηνοτεροι?

το σκεφτηκα και εγω.....λες??? (θελει να παιζει οτι παιχνιδια υπαρχουν και οσα θα βγουν)

Θα προτεινα ενα πιο ευρυχωρο κουτι για να εχει καλυτερο airflow.

ποιο ευρυχωρο κουτι ποιο πολλα λεφτα ....εχεις να μου προτεινεις κανενα κατω απο 100ε??

Παρε αυτο το κουτι

Παρε αυτον τον επεξεργαστη

Και αυτο το τροφοδοτικο

Το τροφοδοτικο το αλλαζω διοτι πολλα 750αρια ΤΧ εχουν ελατωματικο ανεμιστηρα..και κανει σαν ελικοπτερο...δεν θα ηθελες να μπεις σε μπελαδες...οποτε παρε CM και ησιχασε...

Το κουτι ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ για τα λ7 του....

Και με αυτον τον επεξεργαστη δεν πιστευω οτι θα εχεις προβλημα..και θα εισαι και στα 100 ευρω...

Γνωμη μου...Ολα τα αλλα ειναι ΟΚ...:fun:

το κουτι ειναι "Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας"

ειναι το πρωτο κουτι που κοιταξα!!!!!:o

οσο για το psu εβαλα αυτο επιδη εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και αξιοπιστο

Παρε q9450 box με τρια χρονια εγγυηση, βαλε πανω του μια thermalright 120 εχτρεμε

κουμπωσε τα πανω σε μια asus p5q και ολα αυτα μεσα στο coolermaster ελιτ 330.

Βαλε yate loon 12αρια μπρος πισω και εναν 4απινο fan στο cpu.

Καρφωσε το FSB στα 400 και δεν προκειται να ακουγεται κιχ.

A, και τροφοδοτικο 450 corsair ειναι υπεραρκετο για μια καρτα γραφικων.

Οπως προτεινε και ο αποπανω παρε το stacker.Το καλυτερο στα λ7 του(και πιο ευρυχωρο)

Ο απο πανω προτεινει αλλο:p

Γενικα τα coolermaster ειναι καλα σχεδιασμενα κουτια.

Παρε q9450 box με τρια χρονια εγγυηση, βαλε πανω του μια thermalright 120 εχτρεμε

κουμπωσε τα πανω σε μια asus p5q και ολα αυτα μεσα στο coolermaster ελιτ 330.

Βαλε yate loon 12αρια μπρος πισω και εναν 4απινο fan στο cpu.

Καρφωσε το FSB στα 400 και δεν προκειται να ακουγεται κιχ.

A, και τροφοδοτικο 450 corsair ειναι υπεραρκετο για μια καρτα γραφικων.

γιατι να το παρω box ???αφου εχουν και τα tray 3 χρονια και το παιδι εχει ψυκτρα(scythe ninja)

γιατι την την P5q????(που ανεβαζει και το μπατζετ)

EDIT.to Chieftec ειναι πιο μεγαλο (το elite 330?? δε με τρελενει ειναι μικρο αν και μακροστενο)

Πιο νέα πλατφόρμα...ICHR10 και κάποια άλλα πραγματάκια, μεταξύ άλλων και μεγαλύτερο FSB. Για ποια p45 μιλάς?

Πιο νέα πλατφόρμα...ICHR10 και κάποια άλλα πραγματάκια, μεταξύ άλλων και μεγαλύτερο FSB. Για ποια p45 μιλάς?

p5q......

τι να το κανω το 1600 fsb απο την στιγμη που που το fsb του cpu ειναι 1333

edit.το αν θα κανει CF δεν το ξερω....μπορει στο μελλον αλλα μπορει και οχι ...(για αυτο εβαλα και αυτο το psu)

και να κανεις overclocking τον επεξεργαστη στα 3.2 ανετα χωρις προβληματα.

εγω ελεγα την p5q dlx...οχι την απλη

@poly .πλακα μου κανεις ετσι ??το pc δεν ειναι δικο μου.....

Πηγαινε να ρωτησεις ποτε θα ερθει το κουτι...αμα ειναι πηγαινε και στο Multirama Xtreme στη στουρναρη και παρτο...το εχει και εκει...

Μην παρεις P45 εαν θα θες να σκευτεις μελλοντικα(λογο crossfire 16X+8X)...δεν θα παιζεις και με τοσο υψιλο FSB...το Χ38 σε καλυπτει απολυτα...απλα το P45 θα εχει λιγο παραπανω fsb...δεν ειναι τιποτα τρομερο...δεν θα καταλαβεις τις διαφορες...

Οσο για το Corsair..Και εγω εκεινο θα επερνα...αλλα υπαρχουν ελατωματικα και το φανακι δεν παιζει σωστα...ειναι μεν πολυ καλης κατασκευης αλλα και το Coolermaster ειναι ισαξιο του και εχει και modular τα καλωδια...

Μην παρεις τον Q9450...δεν τα αξιζει τα λ7 του...ειναι πολυ ζεστος...ενας Q6600 θα ειναι πολυ καλος με ενα ελαφρυ o/c στα 3000 εκτως αν τον θες και παραπανω...

τα 3000 για να τα πετυχεις με τον Q9450 ειναι λιγο δυσκολο διοτι οπως ειπα πιο πανω ειναι ζεστος...:fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.