Jump to content

Η Αλέκα Παπαρήγα με iphone!!!

performer

Recommended Posts

2. Από τα οποία κρατάει 10κ το χρόνο και τα άλλα τα δίνει στο κόμμα (για το ποσό δεν είμαι σίγουρος 100%)

Δεν διαφωνώ. Μάλιστα εγώ μίλησα ειρωνικά, και καλά ότι παίρνει iphones με τα υπόλοιπα.

Λοιπόν jason, για να στο κάνω πιο λιανά το 3. Η αντίστοιχια αυτού που παράγεις είναι κάτι πολύ μα πολύ υποκειμενικό. Στην κίνα σκίζοντε στην δουλειά για να πάρουν ίσα ίσα φαί να φάνε.

Όταν λέει λοιπόν ο μαρξ αυτό:

Σας πιάνει τρόμος γιατί θέλουμε να καταργήσουμε την ατομική ιδιοκτησία. Όμως στη σημερινή σας κοινωνία, η ατομική ιδιοκτησία έχει καταργηθεί για τα εννιά δέκατα τωv μελών της.

Τι εννοεί;

Εννοεί ότι η ατομική ιδιοκτησία (κοινώς το παπούτσι στην κίνα, η φεράρι στην ελλάδα) έχει καταργηθεί για την τεράστια πλειοψηφία.

Τέλος πάντων δεν είναι και τίποτα το πολύπλοκο. Στην σοσιαλιστική κοινωνία, αντιστοιχία αυτού που παράγεις με 2 ώρες στο εργοστάσιο της Nike μπορεί να είναι ένα σκάφος (λέμε τώρα). Ε στην καπιταλιστική είναι ένα πιάτο φαϊ.

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Δεν θα κατσω να αναλυσω το κομμουνιστικο-φασιστικο καθεστως στην Κουβα ή στην Κινα. Απλα θα σας πω οτι ο Μαρξ θεωρει οτι για να εχει ψυχοσωματικη υγεια ενας ανθρωπος θα πρεπει να ικανοποιησει τις οικονομικες του αναγκες. Αυτο και μονο του λεει πολλα και δεν θα κατσω να αναλυσω τωρα ποσο λαθος ειναι το σκεπτικο αυτο. Βεβαια ο Μαρξ εζησε στην εποχη της βιομηχανικης επαναστασης που οπου υπηρχε φοβερη ανισοτητα και καταπιεση σε βαρος των εργαζομενων και αλλα πολλα προβληματα. Απλα στην σημερινη εποχη θεωρω οτι ειναι ανουσιο και λαθος να επικαλουμαστε τον Μαρξ οπως κανουν πολυ συχνα κατι Κανεληδες .

Κατ'αρχάς αυτό που επικαλούμαστε λέγεται "έσχες" κι όχι "πόθεν έσχες". Εκτός κι αν αναφέρει και που τα βρήκαν αυτά που δηλώσανε

Έπειτα, αστρολάβε, απάντησέ μου με το χέρι στην καρδιά (:p), μπορείς με δέκα χιλιάρικα το χρόνο, δηλαδή με μισθό 714 ευρώ, να τα βγάζεις πέρα και να συντηρείς δύο σπίτια (μένει Αθήνα, έχει κι άλλο ένα στο νησί, αν θυμάμαι καλά κοντά στο Μύρτο)? Κάποιο λάκο έχει η φάβα. Δε διαφωνώ ότι θα ζει με λιγότερα απ'όσα οι άλλοι χαραμοφάιδες, αλλά όχι και 10k.

Σου ζητησε κανεις να κατσεις να μας αναλυσεις τιποτα;;;ΝΑ μας λυπει.αφου δεν θα κατσεις να το αναλυσεις,αφου δεν απαντας στο θεμα,γιατι ποσταρεις για να δημιουργησεις flame;;;

"Κατ'αρχάς αυτό που επικαλούμαστε λέγεται "έσχες" κι όχι "πόθεν έσχες". Εκτός κι αν αναφέρει και που τα βρήκαν αυτά που δηλώσανε"

Νομιζω οτι αναφερουν που τα βρηκαν,και γιαυτο λεγεται ποθεν εσχες.Γιυτο λενε εχω τοσες μετοχες,τοσα κοτερα,τοσα σπιτια κτλπ και περνω τοσο μισθο

αν κανω λαθος συγχωρηστε με δεν το ξερα(οτι λεγεται εσχες)

Περνει και την συνταξη του αντρα της,και μενει μονη της.Η κορη-ες(δεν θυμαμαι)ζουν και συντηρουνται μονες τους.

Αν περνει και κανα 500αρι συνταξη απο τον αντρα της με 1200-1300ευρω μια χαρα μπορει να ζησει!

Αφάνα, το φασιστικό καθεστώς της αμερικής θες να το αναλύσεις; Δεν θα ξέρεις βέβαια ότι εν ονόματι της "Εθνικής Ασφάλειας" στην Αμερική, μπορούν ανά πάσα στιγμή να σε συλλάβουν, να σε βασανίσουν ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑ εάν υποψιαστούν ότι είσαι "τρομοκράτης". Κάτι σαν τον μεσαίωνα που σε ονομάζαν μάγο και σε καίγανε.

Τέλος πάντων, Η κίνα δεν έχει κομμουνιστικό καθεστώς. Ποιός τα λέει αυτά; επίσης αν έχεις δει τι έχει πετύχει ο Κάστρο στην 3ο κοσμική κούβα θα καταλάβαινες πόσο λάθος έχεις. Η ... υπό την στήριξη κυβέρνηση του κυρίου πριν τον κάστρο είχε αφήσει το 90% του πλυθυσμού αμόρφωτο. Ο κόσμος ψοφούσε στους δρόμους.

Τέσπα τι να συζητάμε τώρα... CIA για πάντα.

Κατ'αρχάς αυτό που επικαλούμαστε λέγεται "έσχες" κι όχι "πόθεν έσχες". Εκτός κι αν αναφέρει και που τα βρήκαν αυτά που δηλώσανε

Έπειτα, αστρολάβε, απάντησέ μου με το χέρι στην καρδιά (:p), μπορείς με δέκα χιλιάρικα το χρόνο, δηλαδή με μισθό 714 ευρώ, να τα βγάζεις πέρα και να συντηρείς δύο σπίτια (μένει Αθήνα, έχει κι άλλο ένα στο νησί, αν θυμάμαι καλά κοντά στο Μύρτο)? Κάποιο λάκο έχει η φάβα. Δε διαφωνώ ότι θα ζει με λιγότερα απ'όσα οι άλλοι χαραμοφάιδες, αλλά όχι και 10k.

Τα μέλη του ΚΚΕ δίνουν μέρος του εισοδήματος στο κόμμα. Το κόμμα τους παρέχει διάφορα πράγματα που εγώ και συ τα πληρώνουμε.

Δεν θα κατσω να αναλυσω το κομμουνιστικο-φασιστικο καθεστως στην Κουβα

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους

φασισμός είναι πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα."

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι 10κ, πάντως δεν είναι 100κ

Και τα Αμερικάνικα κολλέγια/πανεπιστήμια, που για αυτά τόσα και τόσα έχουν ακουστεί, ποιος τα πληρώνει?

Α,και στο ποθεν εσχες αναφερει ενα σπιτι οχι 2 νομιζω.Και ο καθηγητης μου που μιλα μαζι της ενα σπιτι μου λεει οτι εχει :p

Ηταν ενα ιδιωτικο ιεκ που λεγαν οτι εχει αμερικανικο ονομα και στο τελος εμεινε οτι ειναι αμερικανικο.Σε ενα απλο ιεκ πηγε γιατι απετυχε στις πανελλαδικες.

Εγω αυτο ξερω.

Ενα ιεκ δεν ειναι και τοσο ακριβο.Εχω πολλους γνωστους που μενουν στα δυτικα προαστια και πανε σε ιεκ

Και τα Αμερικάνικα κολλέγια/πανεπιστήμια, που για αυτά τόσα και τόσα έχουν ακουστεί, ποιος τα πληρώνει?

α. Η ίδια

β. Το κόμμα

γ. Ο ίδιος που πληρώνει τους υπόλοιπους 299

Διάλεξε:p

Α,και στο ποθεν εσχες αναφερει ενα σπιτι οχι 2 νομιζω.Και ο καθηγητης μου που μιλα μαζι της ενα σπιτι μου λεει οτι εχει :p

Στην Κεφαλονιά έχει σπίτι, σίγουρα :)

Μένει Αθήνα προφανώς η συντρόφισσα Αλέκα. Άρα έχει σπίτι εδώ, αν είναι ιδιόκτητο ή όχι, δεν το γνωρίζω, αλλά έχει τα λειτουργικά έξοδα. Εκτός κι αν τα πληρώνει το κόμμα, οπότε πάω πάσο

Σου ειπα ειναι ο μισθος του κομματος,και η συνταξη του αντρα της και μενει μονη της.Της φτανουν νομιζω....

Εγώ πάντως περιμένω να μου πουνε μερικοί γιατί τα iphone απογορεύεται να χρησιμοποιούνται από αριστερούς.

Εγώ θέλω να είναι iPhone clone των 150$ US να γελάω για 2 χρόνια που τρώγεστε :hehe:

Σου ειπα ειναι ο μισθος του κομματος,και η συνταξη του αντρα της και μενει μονη της.Της φτανουν νομιζω....

Το ότι της φτάνουν τόσα, δεν σημαίνει ότι παίρνει τόσα. Και στον Καραμανλή και στον Παπανδρέου φαντάζομαι, 3-4 χιλιάρικα το μήνα θα φτάνουν, αλλά σίγα μην παίρνουν τόσα... :p

Αρχηγός πολιτικού κόμματος είναι, που πάει να πει ότι και αυτή βουτηγμένη στο βούρκο θα είναι, όπως και οι περισσότεροι στην Ελληνική Βουλή, ασχέτου ιδεολογίας και κόμματος.

Ωραια μηδενιστικη λογικη "ειναι αρχηγος αρα τρωει".Δεν ενοουσα απλα οτι της φτανουν εννοουσα οτι με τοσα χρηματα που λεει οτι περνει μπορει να κανει οτι κανει αρα δεν φαινεται να κλεβει,αλλα και απο ποιον να κλεψει;;

κυβερνηση δεν ειναι,και ποιος θα επιχειρηματιας πχ θα πληρωσει για να βγει τ κκε;;;

Δεν ταιριαζουνε!

Ο καραμανλης παπανντρεου πο εχουν 50 ακινητα και αλλα τοσα κινητα εκαστος σιγουρα περνουν παραπανω!

Δεν απαγορευεται τιποτα. Απλα ειναι αστειο να μιλας για κοινωνικη δικαιοσυνη, πραγματοποιηση κομμουνιστικου ιδανικου και να παιρνεις gadgetακια ,να στελνεις την κορη σου σε ιδιωτικα πανεπιστημια και να κανεις σπαταλες κ.τ.λ. Παντως η Παπαρηγα σε σχεση με τον Αλαβανο(πω πω καθε φορα που τον βλεπω να μαχεται για τα δικαιωματα των εργαζομενων δακρυζω..) που εχει πολλα εκατομυρια ευρο και 500 ακινητα ,μπορω να πω οτι η Παπαρηγα δεν προκαλει και δεν εχει αντιστοιχη περιουσια

Υ.Γ Στην Κουβα μολις προσφατα επετραπη η αγορα υπολογιστων.Η Κουβα παραμενει φτωχη και τριτοκοσμικη οτι και να λετε. Αφου ειναι τοσο ωραια η Κουβα ,γιατι δεν πατε διακοπες εκει να δειτε τι συμβαινει?

Εγώ θέλω να είναι iPhone clone των 150$ US να γελάω για 2 χρόνια που τρώγεστε :hehe:

Οι περισσότεροι εδώ μέσα που υποστηρίζουν ότι οι αριστεροί πρέπει να μοιράζονται την περιουσία είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν ότι οι αριστεροί δεν πρέπει να χουν iphones, ρούχα εκτός λαϊκής, LAPTOP (!!!!), αμάξια εκτός των Lada (μια χαρά αμάξια βασικά) και όλα τα γνωστά καραγκιοζιλίκια.

Ο ΕΝΓΚΕΛΣ ρε τι ήταν; γεωργός; οικοδόμος; Βιομήχανος ήταν.

Ο καραμανλης παπανντρεου πο εχουν 50 ακινητα και αλλα τοσα κινητα εκαστος σιγουρα περνουν παραπανω!

Πέτυχα την Παπαρήγα στην Πάτρα πέρσυ αν δεν κάνω λάθος με Mercedes-Benz W140 S500 μαύρου χρώματος και 4 μπράβους να κατεβαίνουν μαζι με αυτήν απο το αυτοκίνητο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.