Jump to content

Η Αλέκα Παπαρήγα με iphone!!!

performer

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Ισως το αντιθετο θα επρεπε να απαγορευονται.

Οι δεξιοι καλο θα ειναι να εχουν τα pc-ακια τους στα default

οπως τους εκφραζει και η συντηριτικη ιδεολογια τους

και ας αφησουν τα κλοκια και τα ρευματα στην αριστερα...... :p :P :p

παντως μην αποκλειεται το γεγονος οτι εχει μεγαλη οθονη το κινητο αυτο και για μερικους ανρθωπους καποιας ηλικιας ειναι πολυ βολικο.

Ισως το αντιθετο θα επρεπε να απαγορευονται.

Οι δεξιοι καλο θα ειναι να εχουν τα pc-ακια τους στα default

οπως τους εκφραζει και η συντηριτικη ιδεολογια τους

και ας αφησουν τα κλοκια και τα ρευματα στην αριστερα...... :p :P :p

:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:

Και που θα τους βρουν οι αντικαπιταλιστές αριστεροί τους QX9770? Μαζική στο σπίτι του λαού; :p

Και το θεμα θελει να πει οτι... ???

και Παγκαλος εχει nokia ξερω γω.. αλλα επειδη η Παπαρηγα ειναι κ καλα αρχηγος αριστερου κομματος δεν πρεπει αν εχει Iphone δεν πρεπει να εχει κινητο δεν πρεπει να φοραει ρουχα δεν πρεπει να μαγειρευει σε σκευη Tefal γιατι ολα αυτα ειναι δημιουργηματα του καπιταλισμου...

Ωραια λογικη, με λιγα λογια καποιος αρισετρος για ειναι σωστος κ ιδεαλιστης θα πρεπει να ζει σε πυθαρι (που δεν εφτιαξε μεγαλη πολυεθνικη) κ να τρωει καρπους απο τα δεντρα...

Α ρε Ελλαδα...

Για την Παπαρηγα εχω πολλα περισσοτερα κ πολυ πιο σημαντικα πραγματα να την κατηγορησω απο το να κοιταω τι μαρκα ρουχα φοραει κ τι κινητο εχει...

Και που θα τους βρουν οι αντικαπιταλιστές αριστεροί τους QX9770? Μαζική στο σπίτι του λαού; :p

Ειναι για αριστερους με δεξια τσεπη :p

Ωραια λογικη, με λιγα λογια καποιος αρισετρος για ειναι σωστος κ ιδεαλιστης θα πρεπει να ζει σε πυθαρι (που δεν εφτιαξε μεγαλη πολυεθνικη) κ να τρωει καρπους απο τα δεντρα...

H αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί "δήθεν" αριστεροί/κομμουνιστές, οι οποίοι πραγματικά απολαμβάνουν καθετι που προσφέρει ο καπιταλισμός, αλλά το παίζουν "φιλελεύθεροι" και "ιδεαλιστές".

Είναι κάπως...υποκρισία.

Μια χαρά είναι η Παπαρηγα, και εμένα αν μου χαρίζανε iPhone, θα το κυκλοφορούσα, και ας φοράω ρολόι swatch "που λέει ο λόγος".

Η κορη της παντως παει στο πιρς επειδη ειναι κοντα στο σπιτι κ την βολευει//

Προτιμώ την αλέκα με iphone παρά τους δύο μεγάλους αγκαζέ με τις μίζες.

φαινεσαι πανεξυπνος ανθρωπος και στα πολιτικα πιο 'ζεστος' απο μενα,αλλα θα μου επιτρεψεις να σχολιασω την παραπανω προταση σου.Αν καποτε η κυρια Παπαρηγα παρει την εξουσια στα χερια της,πολυ θα ηθελα να ξαναγραψεις την ανωθεν προταση κ να δω τοτε ποιο ονομα θα βαλεις διπλα στην λεξη "μιζες".

δεν φταινε οι 2 μεγαλοι,φταιει η ρημαδα η εξουσια που και να θες,δεν σ'αφηνει,σε διαφθειρει σε κανει δοντι στο γραναζι της και δεν βλεπω ποτέ να σταματα να γυρναει αυτο το ατιμο το γραναζι...Η μεγαλυτερη ευχη που εχω να δωσω στο αριστερο κινημα,ειναι να μην βρεθει ποτε στην εξουσια,γιατι τοτε παει χαθηκαμε..ειναι πολυ πιο χρησιμο ως αντιπολιτευση..

Μα για να κανεις overclock δεν χρειαζετε να εχεις πανακριβο επεξεργαστη!

Και ο opteron κλοκαρετε!!

οι δεξιοι να πανε σε quad intel ! Ο λαος κλοκαρει στα δυσκολα! Κλοκαρει AMD!!:hehe::hehe:

ΥΓ:Αριστερος δεν σημαινει φτωχος.Ουτε ταση να ειναι φτωχος ή να ζει φτωχα.

ΑΥΤΑ τα εχει δημιουργιση η δεξια.. Και οι χαζοι οι Ελληνες.

Ο Αριστερος και λεφτα θελει και καλη ζωη!

Θελει τιμια λεφτα ομως.

Θελει ισοτιμα λεφτα.

Εσύ αν ήσουν γονέας και είχες τη δυνατότητα, δε θα έκανες το καλύτερο για το παιδί σου; Εγώ θα το έκανα.

φαινεσαι πανεξυπνος ανθρωπος και στα πολιτικα πιο 'ζεστος' απο μενα,αλλα θα μου επιτρεψεις να σχολιασω την παραπανω προταση σου.Αν καποτε η κυρια Παπαρηγα παρει την εξουσια στα χερια της,πολυ θα ηθελα να ξαναγραψεις την ανωθεν προταση κ να δω τοτε ποιο ονομα θα βαλεις διπλα στην λεξη "μιζες".

δεν φταινε οι 2 μεγαλοι,φταιει η ρημαδα η εξουσια που και να θες,δεν σ'αφηνει,σε διαφθειρει σε κανει δοντι στο γραναζι της και δεν βλεπω ποτέ να σταματα να γυρναει αυτο το ατιμο το γραναζι...Η μεγαλυτερη ευχη που εχω να δωσω στο αριστερο κινημα,ειναι να μην βρεθει ποτε στην εξουσια,γιατι τοτε παει χαθηκαμε..ειναι πολυ πιο χρησιμο ως αντιπολιτευση..

Συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ δε θα ήθελα να δώ αυτό το ΚΚΕ στην εξουσία. Αλλά δε μπορούμε να καταδικάζουμε ενα κόμμα με την επιλογή του κινητού του αρχηγού του.

Σωστα τα λεει ο astrolabos.

Πολυ σωστες 2ο παρατηρησεις.

1ον) το ΚΚΕ δεν ειναι ετοιμο και ουτε θα ειναι φυσικα (παρα τις αριστερες μου αντιληψης)

2ον) Ο πολιτικος αρχηγος, και ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να κανει το καλυτερο για το παιδι του και για την οικογενεια του.

Δεν ειναι θεμα αντιληψεων να στειλεις το παιδι σου στο κολεγιο.

Δεν προδιδεις κανεναν..

Δηλαδη τον Καραμανλη, τον Παπανδρεου, τον Σημιτη , τον Μητσοτακι κ ολους αυτους

Ο λαος τους βριζει (οποιος τους βριζει τελος παντων)

επειδη πανε τα παιδια τους σε κολεγια

ή

επειδη κανουν την γυναικα τους γιατρο απο το πουθενα (Νατασα)

ή για τον καθε λογο??

Εχουν κανει χιλιες δυο μαλακ!ες και τρωνε κραξιμο και διαμαρτηριες.

Τουλαχιστον η Αλεκα ποτε, μα ποτε δεν εχει δωση δικαιωμα για κατι τετοιο (ισως γιατι ειναι μακρια απο την εξουσια)

Αλλα δεν εχει δωσει.

Και το οτι και καλα η Παπαρηγα προδιδει τα πολιτικα της πιστευω και τον κοσμο της με το κινητο ή το παιδι της στο κολεγιο ειναι μια μουφα για σαμποταζ στα 3α κομματα.

Η Δαμανακη και η καθε Δαμανακη που οχι απλα δεν προδωσε αλλα ΑΛΛΑΞΕ πολιτικη γραμμη δηλαδη γιατι δεν τρωει κραξιμο?

Επειδη εχει ''ΑLCATEL '' ΚΙΝΗΤΟ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.