Jump to content

Η Αλέκα Παπαρήγα με iphone!!!

performer

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Ο καραμανλης παπανντρεου πο εχουν 50 ακινητα και αλλα τοσα κινητα εκαστος

Ο Καραμανλης ,ο Παπανδρεου και ο Αλαβανος γεννηθηκαν εχοντας μεγαλη περιουσια, αντιθετως ο Καρατζαφερης ειναι αυτο-δημιουργητος.

Στην περιπτωση Αλαβανου προσθεσε και τα της συζηγου,που ειναι ουκ ολιγα.

το δίνει το κράτος το όχημα, αν δεν κάνω λάθος. Όπως και τους μπάτσους

Εγώ απλά μια παρατήρηση έκανα....

Από κει και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας (μας)

Δεν απαγορευεται τιποτα. Απλα ειναι αστειο να μιλας για κοινωνικη δικαιοσυνη, πραγματοποιηση κομμουνιστικου ιδανικου και να παιρνεις gadgetακια ,να στελνεις την κορη σου σε ιδιωτικα πανεπιστημια και να κανεις σπαταλες κ.τ.λ. Παντως η Παπαρηγα σε σχεση με τον Αλαβανο(πω πω καθε φορα που τον βλεπω να μαχεται για τα δικαιωματα των εργαζομενων δακρυζω..) που εχει πολλα εκατομυρια ευρο και 500 ακινητα ,μπορω να πω οτι η Παπαρηγα δεν προκαλει και δεν εχει αντιστοιχη περιουσια

Υ.Γ Στην Κουβα μολις προσφατα επετραπη η αγορα υπολογιστων.Η Κουβα παραμενει φτωχη και τριτοκοσμικη οτι και να λετε. Αφου ειναι τοσο ωραια η Κουβα ,γιατι δεν πατε διακοπες εκει να δειτε τι συμβαινει?

Δηλαδή τι σπατάλες; Εσύ θα κρίνεις τι είναι σπατάλη και τι όχι; Η μόρφωση είναι σπατάλη; Τι gadgatekia και τρίχες...

ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ με έκανες και γέλασα. "ΕΠΕΤΡΑΠΗ" τι επετράπη ρε συ, εμπάργκο έχεις ιδέα τι είναι; ο Κάστρο δεν τους το "επιτρέπει"; Ίντερνετ στην κούβα παίρνουν με δορυφόρους... γιατί ξέρεις;

Υ.Γ.

Η ΚΟΥΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ; Για δες http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ee/UN_Human_Development_Report_2007_(2).png

Αυτό εδώ λοιπόν είναι η ποιότητα ζωής στις χώρες. Ε οι κουβανοί είναι λίγο χαμηλότερα από τις Η.Π.Α. και την δυτική ευρώπη. ΜΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ και με πόλεμο από τις "υπερδυνάμεις". Στηρίζεται μόνη της η Κούβα. Δεν θα την έλεγα όμως τριτοκοσμική...

Η μόρφωση είναι σπατάλη;

Η μορφωση δεν ειναι σπαταλη σε καμια περιπτωση, ειναι ακυρο ομως να αποδεχεσαι κατι το οποιο εισαι εξ ορισμου αντιθετος.

Το κάνω edit για πιο γρήγορα σχήμα.

Στην Ελλάδα η κυρία παπαρήγα υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει δωρέαν και δημόσια παιδεία. Αυτή επίσης είναι κατά της ιδιωτικής παιδείας. Όμως στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ιδιωτική. Άρα επειδή είμαστε αντίθετοι στην ιδιωτική θα μείνουμε αμόρφωτοι.

Αυτό μου λες τώρα εσυ.

αυτη ειναι μια τελεια εβδομαδα για το δε λαμπ...

παμε με τα quotes μας

εσείς έπρεπε να ζητάτε κανονικά συγνώμη

συγγνωμη που εχω γνωμη εναντια στον καλυτερο προπαγανδιστικο μηχανισμο εν ελλαδι.

Οι εργάτες ΠΡΟΦΑΝΩΣ κάνουν όλη τη δουλειά

οχι.Η εταιρια απο καπου ελεγχεται,απο καπου οργανωνεται και καταφερνει οτι καταφερνει.Οπως και στην Φ1 ενα καλο αυτοκινητο χωρις καλο οδηγο ειναι καταδικασμενο σε αποτυχια.

Η παραγωγή λοιπόν είνα συλλογική εργασία

αλλο παραγωγη,αλλο επιχειρηματικη δραστηριοτητα

Στην κίνα π.χ. το κινεζάκι που σκίζεται να φτιάξει το παπούτσι της nike θα έπρεπε λογικά να μπορεί να το αγοράσει κιόλλας

στην κινα υπαρχει ενα ανελευθερο καθεστως το οποιο γνωριζουμε ολοι πως ξεκινησε και αποδεικνυει γιατι δεν πρεπει να μαζευεται εξουσια στα χερια των λιγων (ειτε αυτοι λεγονται κεντρικη επιτροπη,ειτε οπωσδηποτε αλλιως),και ποσο επικινδυνος ειναι αυτος ο "δημοκρατικος συγκεντρωτισμος"

όποιος νομίζει ότι την Apple την έχτισε ο Jobs (και την κάθε apple) ή ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ δεν ξέρει τι του γίνεται

μηπως εσυ δεν εχεις ιδεα απο επιχειρησεις?Γιατι και στις επιχειρησεις που εξαφανιζονται δουλευουν οι εργαζομενοι,δεν καθονται.

[Να σας πω εγώ την διαφορά. Θα χουν iphone ΟΛΟΙ και όχι μόνο οι παπαρήγες/QUOTE]

Πες "θα ειχαν"..Γιατι για το πως θα ηταν η ζωη μας εαν το πολιτευμα ειναι κομμουνισμος μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε...Και με ενα "υποθετικο" iphone μπορεις να παρεις μονο "υποθετικες" κλησεις και να στειλεις "υποθετικα" sms.A!Επισης μπορεις να παρεις και υποθετικα βιντεο.

2.Σιγα μην βγαζει και 200χιλιαρικα.Δες και κανα ποθεν αισχες που δειχνει ετησια εισοδηματα και οχι καταθεσεις

Εχεις ιδεα με ποσους χιλιαδες τροπους μπορεις να εχεις χρημα που δεν το βλεπει κανεις?βλεπε οφφ σοουρ (θυμασαι το σκανδαλο με μεγαλη πολιτικη οικογενεια της χωρας και τετοιες ιστοριες)-νησια Κευμαν κλπ και μην εξιδανικευεις τοσο ευκολα πολιτικους.

Εάν ο καπιταλισμός ήταν λογικό σύστημα, το ίδιο το κινεζάκι θα μπορούσε να αγοράσει αυτό που παράγει

Ο καπιταλισμος του φταιει που το πολιτευμα της χωρας του ειναι αυταρχικο?

Κοινώς ο καπιταλισμός σου απαγορεύει να αγοράζεις τα προϊόντα που ο ίδιος παρασκευάζεις

Στην πολιτισμενη ευρωπη δεν βλεπω πολλα τετοια παραδειγματα...

Ολοι οι βουλευτες του κκ δινουν τον μισθο τους στο κομμα και περνουν ενα μισθο κομματος πολυ μικροτερο για να ζουν

Αν αληθευει αυτο (βλ παραπανω περι εξιδανικευσης) επιλογη τους ειναι και αλλαζει οποιαδηποτε στιγμη.Αλλος εχει χομπυ τα κοτερα και τα αεροπλανα,αυτοι αυτο.

Αμα δεν τα εδινε,θα ειχε σπιτια εξοχικα κτλπ και δεν θα εμενε σε ενα απλο σπιτι απεναντι απο ενα καθηγητη μου

να υποθεσω πως δεν ξερεις την εννοια "φορολογικος παραδεισος" κλπ...μην κοβεις κεφαλι οτι ξερεις τοσο καλα τα οικονομικα των πολιτικων,....

Εννοεί ότι η ατομική ιδιοκτησία (κοινώς το παπούτσι στην κίνα, η φεράρι στην ελλάδα)

Δηλαδη το οτι ο μεσος Ελληνας δεν μπορει να αγορασει φερραρι ειναι ΤΟΣΟ ΖΩΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ που αποδεικνυει ποσο κακος ειναι ο καπιταλισμος:confused::confused:?Η μηπως συγκρινεις σε αναγκαιοτητα το παπουτσι με τη φεραρι?Δεν λεω και τα δυο καπου σε πηγαινουν...

Στην σοσιαλιστική κοινωνία, αντιστοιχία αυτού που παράγεις με 2 ώρες στο εργοστάσιο της Nike μπορεί να είναι ένα σκάφος (λέμε τώρα).

και παλι μιλαμε για κατι υποθετικο και αρα ανασφαλες σε "τιμολογησεις"

Ε στην καπιταλιστική είναι ένα πιάτο φαϊ.

εδω προς το ελλαντα την φτωχεια την βλεπω στο 10% (δεν θυμαμαι το επισημο ποσοστο,διαφωτιστε παρακαλω)...οποτε μαλλον εισαι λιγο λαθος.

Περνει και την συνταξη του αντρα της,και μενει μονη της

αυτο λεγε το με λιγο επιφυλαξη:Υπαρχουν προυποθεσεις για να εισπραττει η χηρα την συνταξη του αντρα της (πχ μερικες αποκλειονται αν εχουν δικο τους μισθο),οποτε ειναι λιγακι υποπτο...

Δεν θα ξέρεις βέβαια ότι εν ονόματι της "Εθνικής Ασφάλειας" στην Αμερική, μπορούν ανά πάσα στιγμή να σε συλλάβουν, να σε βασανίσουν ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑ εάν υποψιαστούν ότι είσαι "τρομοκράτης".

Αυτο δινει δικαιωμα σε αλλα κρατη να καταπατουν τα ανθρωπινα δικαιωματα?Τουλαχιστον η Αμερικη δεν το κανει ευκολα αυτο σε Αμερικανο..Στην Κουβα ομως ο πολιτης ειναι πολυ πιο περιορισμενος..Η μηπως στην πολιτισμενη Ευρωπη του καπιταλισμου συμβαινουν σε τοσο μεγαλο βαθμο αυτα που λες?

Τέλος πάντων, Η κίνα δεν έχει κομμουνιστικό καθεστώς.

Καλως η κακος καπως ετσι (η με τετοια ονομασια αρχισε) και συντηρειται...

επίσης αν έχεις δει τι έχει πετύχει ο Κάστρο στην 3ο κοσμική κούβα θα καταλάβαινες πόσο λάθος έχεις

αμε,εχει κανει περιουσια για πολλες γενιες ακομη.

Ενα ιεκ δεν ειναι και τοσο ακριβο.Εχω πολλους γνωστους που μενουν στα δυτικα προαστια και πανε σε ιεκ

Αλλο το δημοσιο ΙΕΚ με εξευτελιστικα διδακτρα και αλλο κατι ιδιωτικα του στυλ ΑΚΤΟ με 17000 ευρω διδακτρα τον χρονο...μηπως θαπρεπε να το ψαξεις πρωτα?

Και στον Καραμανλή και στον Παπανδρέου φαντάζομαι, 3-4 χιλιάρικα το μήνα θα φτάνουν

φυσικα και αυτοι ακουγεται οτι εχουν περιουσιες που εμεις δεν βλεπουμε...

Ωραια μηδενιστικη λογικη "ειναι αρχηγος αρα τρωει".

Καλυτερα η "λογικη" παρα η αθωοτητα και η προσωποληψια.

και ποιος θα επιχειρηματιας πχ θα πληρωσει για να βγει τ κκε;;;

δες ενα παραδειγμα...Ειμαι ανταγωνιστης μιας επιχειρησης που εχει καλυτερα προιοντα απο εμενα...Θελω να μπλοκαρω τον ανταγωνιστη ,χωρις ομως να τσιμπησω και προστιμο απο την επιτροπη ανταγωνισμου..πως θα γινει αυτο χωρις να ριξω τις τιμες μου?Με μια απεργια!Πως γινονται οι απεργιες?Με συνδικαλιστικο φορεα.Πως θα προσεταιριστω τον συνδικαλιστικο φορεα?

(δεν σου λεω οτι γινεται συνεχεια αλλα,απιθανο δεν ειναι..και κυριως "διακριτικοτατο")

Ο καραμανλης παπανντρεου πο εχουν 50 ακινητα και αλλα τοσα κινητα εκαστος σιγουρα περνουν παραπανω!

τουλαχιστον ειναι λιγο πιο in ur face.

Οι περισσότεροι εδώ μέσα που υποστηρίζουν ότι οι αριστεροί πρέπει να μοιράζονται την περιουσία

αμα κατηγορει κανεις την ατομικη ιδιοκτησια αυτο δεν ειναι το λογικα επομενο βημα?

Και οπως ειπα σε προηγουμενα ποστς ειναι αστειο να κατηγορεις τον καπιταλισμο και να τρεφεις αβερτα κουβερτα πολυεθνικους κολοσσους.Η επανασταση στα χαρτια και στα πληκτρολογια ειναι πανευκολη και ανωδυνη για τους κολοσσους.

Αυτό μου λες τώρα εσυ.

Κλεινω τα πανεπιστημια των θυματων και κανω τον νταη εναντια στα ιδιωτικα πανεπιστημια αλλα εγω τους στελνω κι εναν εξτρα πελατη.

σχετικα με το θεμα με την Κουβα και το χαρτη,θαθελα λινκ με αναλυση απο την πηγη αν ειναι ευκολο.Ενδιαφερον φαινεται.

Το κάνω edit για πιο γρήγορα σχήμα.

Όμως στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ιδιωτική.

Εγω πηγα σε δημοσια σχολεια και σε δημοσιο πανεπηστημιο.

Πως γινεται να υπαρχει μονο ιδιωτικη?

Η "κακια κουβα" δεν ειχε υπολογιστες γιατο λογο εμπαρκο δεν τις εφτανε το ρευμα να τους λειτουργησει και γιατι οτι υπολογιστες αγοραζε(πχ καναδας)τους κατασχει η φιλη σου η αμερικη για τρομοκρατικο υλικο.Αντε,το μαθαμε ολοι τωρα!

Τσακωνα τα επιχειρηματα και οι απαντησεις σου ειναι γελοια.Αφου αυτα πιστευεις να πας να ψηφισεις ΝΔ-Καρατζα(τον αυτοδημιουργητο ντε, που λεει κι αλλος,αμα κλεβω και εγω να δεις τι θα δημιουργια κανω)

-- συγγνωμη που εχω γνωμη εναντια στον καλυτερο προπαγανδιστικο μηχανισμο εν ελλαδι.

Γνώμη τύπου CIA.

--χι.Η εταιρια απο καπου ελεγχεται,απο καπου οργανωνεται και καταφερνει οτι καταφερνει.Οπως και στην Φ1 ενα καλο αυτοκινητο χωρις καλο οδηγο ειναι καταδικασμενο σε αποτυχια.

Ναι, όχι από τον Jobs πάντως.

--αλλο παραγωγη,αλλο επιχειρηματικη δραστηριοτητα

Ναι εσύ κάτσε φτιάξε εργοστάσιο μόνο με μάνατζερς. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι απ που και ως που ο μάνατζερ να παίρνει 200,000 ευρώ μισθό και ο εργάτης 15,000. Χωρίς τον εργάτη δεν υπάρχει επιχείρηση όπως και χωρίς τον μάνατζερ. Ο εργάτης όμως παίρνει 15 ο άλλος 200.

--στην κινα υπαρχει ενα ανελευθερο καθεστως το οποιο γνωριζουμε ολοι πως ξεκινησε και αποδεικνυει γιατι δεν πρεπει να μαζευεται εξουσια στα χερια των λιγων (ειτε αυτοι λεγονται κεντρικη επιτροπη,ειτε οπωσδηποτε αλλιως),και ποσο επικινδυνος ειναι αυτος ο "δημοκρατικος συγκεντρωτισμος"

Εσύ τώρα νομίζεις ότι στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο οι πολλοί. Εσύ κυβερνάς και γω. ΟΚ, keep on CIAZING.

--μηπως εσυ δεν εχεις ιδεα απο επιχειρησεις?Γιατι και στις επιχειρησεις που εξαφανιζονται δουλευουν οι εργαζομενοι,δεν καθονται.

[Να σας πω εγώ την διαφορά. Θα χουν iphone ΟΛΟΙ και όχι μόνο οι παπαρήγες/QUOTE]

Πες "θα ειχαν"..Γιατι για το πως θα ηταν η ζωη μας εαν το πολιτευμα ειναι κομμουνισμος μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε...Και με ενα "υποθετικο" iphone μπορεις να παρεις μονο "υποθετικες" κλησεις και να στειλεις "υποθετικα" sms.A!Επισης μπορεις να παρεις και υποθετικα βιντεο.

Ειρωνίες γιατί δεν ξέρεις τι να πεις.

--Ο καπιταλισμος του φταιει που το πολιτευμα της χωρας του ειναι αυταρχικο?

Ναι.

--Στην πολιτισμενη ευρωπη δεν βλεπω πολλα τετοια παραδειγματα..

Όπως; τι δεν βλέπεις; ο μηχανικός της jaguar απολαμβάνει τα ίδια όχι τα ίδια ρε αδερφέ τα ΜΙΣΑ από αυτά του CEO; ο μηχανικός δηλαδή δεν προσέφερε; το αμάξι με την θεωρία του CEO φτιάχτηκε;

--Δηλαδη το οτι ο μεσος Ελληνας δεν μπορει να αγορασει φερραρι ειναι ΤΟΣΟ ΖΩΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ που αποδεικνυει ποσο κακος ειναι ο καπιταλισμος?Η μηπως συγκρινεις σε αναγκαιοτητα το παπουτσι με τη φεραρι?Δεν λεω και τα δυο καπου σε πηγαινουν...

Ένα παράδειγμα για την ανισότητα μεταξύ χωρών δίνω. Στην ελλάδα η φερράρι για τον εργάτη είναι ότι το nike για τον κινέζο. Άπιαστο όνειρο.

--Αυτο δινει δικαιωμα σε αλλα κρατη να καταπατουν τα ανθρωπινα δικαιωματα?Τουλαχιστον η Αμερικη δεν το κανει ευκολα αυτο σε Αμερικανο..Στην Κουβα ομως ο πολιτης ειναι πολυ πιο περιορισμενος..Η μηπως στην πολιτισμενη Ευρωπη του καπιταλισμου συμβαινουν σε τοσο μεγαλο βαθμο αυτα που λες?

Ποιό κράτος καταπατεί τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Κοίτα συνεχίζεις τα κόλπα της CIA. Πολύ State Deparment παρακολουθείς. Η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ είναι η ίδια παντού. Χημικά στο σαντάμ - καταπάτηση δικαιωμάτων στην κούβα. Αυτά τα λένε για να βγαίνεις εσύ και να μου τα γράφεις εδώ σαν ευαγγέλιο. Ότι και καλά πήγες εσύ και είδες καταπίεση. Και γω πήγα στο Ιράκ και είδα τα χημικά.

Εγω πηγα σε δημοσια σχολεια και σε δημοσιο πανεπηστημιο.

Πως γινεται να υπαρχει μονο ιδιωτικη?

Άμα δεν πήγες και φροντιστήριο για να περάσεις σε δημόσιο πανεπιστήμιο συγχαρητήρια. Από τους λίγους είσαι. Εσύ και εγώ. Το 99% όμως περνάει από την ιδιωτική - φροντιστήρια/ιδιαίτερα. Τώρα μάλιστα από τα δημοτικά...

--Καλως η κακος καπως ετσι (η με τετοια ονομασια αρχισε) και συντηρειται...

Περίμενε. Η ταμπέλα δηλαδή είναι το θέμα; γιατί στην Ελλάδα δεν λες "ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και λες φταίει το ΠΑΣΟΚ; Γιατί απλά το ΠΑΣΟΚ λέει ότι είναι δημοκρατικό. Δεν είναι. Άρα δεν φταίει η δημοκρατία αλλά το ΠΑΣΟΚ.

--αμα κατηγορει κανεις την ατομικη ιδιοκτησια αυτο δεν ειναι το λογικα επομενο βημα?

Και οπως ειπα σε προηγουμενα ποστς ειναι αστειο να κατηγορεις τον καπιταλισμο και να τρεφεις αβερτα κουβερτα πολυεθνικους κολοσσους.Η επανασταση στα χαρτια και στα πληκτρολογια ειναι πανευκολη και ανωδυνη για τους κολοσσους.

ΑΧΑΧΑΧ μα τι λες; άλλο ΑΣΤΙΚΗ ιδιοκτησία άλλο ιδιοκτησία. Διάβασε λίγο Μαρξ και θα καταλάβεις.

Ξαναρωτάω και πες μου. Ο Ένγκελς τι ήταν παγωταζής;

Και τέλος για τον χάρτη αυτό είναι το Human Development Index. Μια παπαριά που λέει ποιες χώρες είναι αναπτυγμένες-αναπτυσσόμενες-τριτοκοσμικές.Βάλτο στο google να δεις.

Sorry για το triple post αλλά γίνεται πανικός με τα ποστ.

Χμμμ...

Και εγώ δεν πήγα σε φροντιστήρια...

Αρχίζει αυτό το 99% να μειώνεται? :D

Νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή να λέμε ότι το 99% πάει φροντιστήρια και περνάει στις σχολές, γιατί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό καταλήγει στις Ιχθυοκαλλιέργειες...

... Παιδιά εμείς μιλάμε για σήμερα. Εγώ δεν έδωσα ούτε φέτος ούτε πέρσι εξετάσεις... αλλάζουν τα πράγματα. Και στην τελική από τους 100,000 υποψήφιους άντε οι 10,000(ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ) να μην έχουν κάνει ποτέ ιδιαίτερο κτλ...

υπαρχει και η ενισχυτικη διδασκαλια η οποια ειναι δωρεαν(τουλαχιστον υπηρχε οταν εγω πηγαινα σχολειο).

Κοίτα εγώ πιστεύω ότι το παιδί μου δεν θα το έστελνα σε δημόσιο αν είχα την δυνατότητα να το στείλω σε ιδιωτικό. Πολύ απλά γιατί το δημόσιο πάσχει και πάσχει γιατί είναι γεμάτο βύσματα και αναξιοκρατία. Είναι θέμα συστήματος... Αυτό που λέμε είναι το εξής. Άντε και εγώ ήμουν τυχερός κτλ κτλ και είχα λεφτά και το πήγα. Ο άλλος; δηλαδή επειδή εγώ κληρονόμησα τα λεφτά;

Αλλά βέβαια ο Τσάκονας δεν ξέρει τι ήττα τρώνε εδώ στην επαρχεία οι αγρότες. Που πουλάνε το λάδι τους 2 ευρώ το λίτρο και το χουν μετά στα σούπερμαρκετ 10. Τα 8 πάνε στον εργοσταρχιάρχη γιατί έβαλε το μπουκαλάκι. Αυτό είναι τώρα τρομερό σύστημα. ΤΣΙΟΥ.

Να πας να πεις αύριο μεθαύριο τσάκονα στον βιομήχανο της Ελαϊς, όταν θα σταματήσουν να παράγουν όλοι λάδι, να σου δώσει να φας λάδι. Επιχειρηματικότητα θα σου δώσει να φας. Και πτυχία. Εύχομαι να είναι γευστικά.

Εγω παντως δεν θα το εστελνα,οπως δεν πηγα και 'γω.Οταν τα αλλα παιδια δεν εχουν τη δυνατοτητα γιτι να πας εσυ ή το παιδι σου;;

Και δεν μου αρεσει και το στιλ του ιδιωτικου,ανς παραπανω λογος

jasone, ούτε εμένα μαρέσει να ταϊζω τον κάθε μωραϊτη αλλά σε αυτό το σύστημα από αυτόν θα κερδίσω κάτι. Έστω και με εκμετάλλευση έτσι είναι. Δηλαδή και με τις απεργίες το βλέπεις... πας, φωνάζεις κτλ κτλ και μετά όμως την επόμενη γυρνάς πάλι στον ίδιο εργολάβο. Έτσι είναι. Ο συμβιβασμός είναι μέσα στην κοινωνική κατάσταση... ΕΑΝ μπορέσω να πάω εκεί θα πάω. Θα μορφωθώ και θα προσπαθήσω η επόμενη γενιά να μην πάει και αυτή στου μωραϊτη όχι γιατί είναι κακή ποιότητας παιδεία. Εννοείται όχι... αλλά γιατί τα λεφτά που δίνεις εκεί θα μπορούσες να τα διαθέσεις για σένα. Ένα ταξίδι κάτι... ότι να ναι. Όχι σε κάτι όμως που είναι αυτονόητο. Είναι δικαίωμα η παιδεία και όχι προνόμιο.

Το δημόσιο σχολείο πάμε μέσα στην τάξη και πετάμε σαϊτες. Βγάζουμε φωτό τα στρινγκ της γκόμενας από μπροστά. Γενικότερα μόνο μάθημα που δεν γινόταν... έτσι το θυμάμαι εγώ δλδ. Παιδεία είναι αυτό;

Τα 8 πάνε στον εργοσταρχιάρχη γιατί έβαλε το μπουκαλάκι.

φιλε εδω κανεις λαθος.

Τα 8 δεν πανε στον εργοστασιαρχη.

Απο τα 8 αυτα ζουν αυτοι που εργαζονται στο ελαιοτριβειο ,συντηρουνται τα εκει μηχανηματα,ο εχων το ελαιοτριβειο, ο εργοστασιαρχης,το προσωπικο του εργοστασιου,τα εκει μηχανηματα,το προσωπικο του super-market που θα το πουλησει , ο ιδιοκτητης του super-market...

Το δημόσιο σχολείο πάμε μέσα στην τάξη και πετάμε σαϊτες. Βγάζουμε φωτό τα στρινγκ της γκόμενας από μπροστά. Γενικότερα μόνο μάθημα που δεν γινόταν... έτσι το θυμάμαι εγώ δλδ. Παιδεία είναι αυτό;

ειναι στο χερι σου να το αλλαξεις.

Δεν αλλαζει γυρνωντας την πλατη σου στο προβλημα και πηγαινοντας σε ιδιωτικο, τουλαχιστον εγω ετσι λειτουργω,παλευω για οτι μου ανηκει και μου το στερουν, οπως και οτι θελει να με γυρισει πολλα χρονια πισω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.