perp Ιούνιος 28, 2008 #21 Ιούνιος 28, 2008 Μαλλον παιζει χορηγία στου αρχηγους απο την Apple καθώς και το laptop του Γιωργάκη ειναι Macbook Air
sotiris Ιούνιος 28, 2008 #22 Ιούνιος 28, 2008 Πώς μπορώ να γίνω αρχηγός κόμματος?-Υστερόγραφο-> Δεν ξέρω ποδήλατο!!!!!
cptkoulis Ιούνιος 28, 2008 #23 Ιούνιος 28, 2008 Πώς μπορώ να γίνω αρχηγός κόμματος? Κι εγω αυτο σκεφτομουν Σε ενα γκαλοπ που κυκλοφορησε σημερα,το πρωτο κομμα ειναι κατω απο 25% και το δευτερο οριακα πανω απο 20%
deninho Ιούνιος 28, 2008 #24 Ιούνιος 28, 2008 έχεις πατέρα/θείο/ξάδερφο πρώην/νυν αρχηγό κόμματος; Αν ναι, έχεις αρκετές πιθανότητες να βγεις κι εσύ
astrolabos Ιούνιος 28, 2008 #25 Ιούνιος 28, 2008 -Υστερόγραφο-> Δεν ξέρω ποδήλατο!!!!! Δεν είναι απαραιτητο
perp Ιούνιος 28, 2008 #26 Ιούνιος 28, 2008 Αυτο που χρειάζεται ειναι να μπορεις να απαντας σε μια ερώτηση για 5' και οταν τελειώσεις να κάνεις τον αλλον να αναρωτιέται "τωρα αυτός μου απάντησε?"
cptkoulis Ιούνιος 28, 2008 #28 Ιούνιος 28, 2008 Παντως αν θες να προκοψεις ως αρχηγος κομματος,καλο ειναι να αλλαξεις και το επωνυμο σου σε κατι πιο πιασαρικο...(κατα προτιμηση να τελειωνει σε -αραμανλης ή -απανδρεου)
alexis2044 Ιούνιος 28, 2008 #29 Ιούνιος 28, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Fh4zj4rS_6c&feature=related
yanni Ιούνιος 28, 2008 #30 Ιούνιος 28, 2008 Ηθικό δίδαγμα Όταν το ΚΚΕ έρθει στην εξουσία, όλοι θα αποκτήσουμε το δικό μας iPhone Φήμη Ο Steve Jobs είναι κομμουνιστής
sofix Ιούνιος 29, 2008 #32 Ιούνιος 29, 2008 "θα πουλησω το ρολοι,για να παρω ..iphone.."εδω τελειωνει η συγκινητικη ιστορια της μικρης Αλεκας,η οποια πουλησε το χρυσο ρολοι -δωρο του προπαπου της- ωστε να μπορεσει να αγορασει το αι-φονι και πλεον κυκλοφορει φορωντας ενα απλο αναλογικο με δεικτες σφυρι(μικρος) κ δρεπανι(μεγαλος)...φημες οτι πουλησε δαντελες μεγαλης αξιας της γιαγιας της,για να αγορασει λεωφοριο ΜΑΝ παραμενουν ανεπιβεβαιωτες...
stiffler Ιούνιος 29, 2008 #33 Ιούνιος 29, 2008 Μπραβο της που εχει επαφη με τη τεχνολογια δεν ειναι κακο καλο ειναι...τιποτα το παραξενο δε μου φαινεται...Κανονικα βεβαια θα πρεπει να βρει κατι σε google android ,open source... κοινοκτημοσυνη και ετσι ,οχι apple...αυτο το καταλογιζω στα μειον...
astrolabos Ιούνιος 29, 2008 #34 Ιούνιος 29, 2008 Δηλαδή για να καταλάβω, πρέπει οι αριστεροί βουλευτές να κυκλοφορουν ρακένδυτοι και να έχουν κινητο 15ετίας με μανιβέλα αλλιώς δεν υπηρετουν το αριστερό ιδεώδες ε; (αν απαντήσερε ναι, η επόμενη ερώτηση μου θα είναι αν ξέρετε ποιό είναι το αριστερό ιδεώδες)
Maximus Ιούνιος 29, 2008 #35 Ιούνιος 29, 2008 Άλλο το αριστερό ιδεώδες, άλλο το σοβιετικό ιδεώδες. Ευτυχώς τελευταία, αρχίζουν να στρίβουν από την ιδέα της "Μητέρας Ρωσίας".Εμένα πιο πολύ με "χαλάει" που καπηλεύονται το νεκρό Αντρέα (όχι ότι τον πήγαινα, ελάχιστους πολιτικούς συμπάθησα) για να ξυπνήσουν το νεκρό ΠΑΣΟΚ, παρά η Αλέκα με το iPhone και το Casio.
Tsakonas Ιούνιος 29, 2008 #36 Ιούνιος 29, 2008 Κανονικα βεβαια θα πρεπει να βρει κατι σε google android ,open source.αυτο μου φαινεται πολυ καλυτερο κι εμενα...Το ιδεωδες δεν θα θιγει απο ενα iphone φανταζομαι...Αλλα μηπως ειναι λιγο αντιφατικο/ασυνεπες να φωναζει καποιος συνεχεια για τα κερδη των πολυεθνικων και το διεθνες κεφαλαιο(και ταυτοχρονα να αντιτιθεται ορθανοιχτα στις καταναλωτικες κινησεις τυπου ΙΝΚΑ) την στιγμη που αυτος ο καποιος εχει βαλει το "λιθαρακι" του στην περαιτερω αναπτυξη αυτου του κεφαλαιου?Οταν κατακρινω συνεχως τον συγχρονο τροπο παραγωγης-οικονομικης διαρθρωσης αλλα αγοραζω ενα προιον του δεν εγκρινω (κατ'αποτελεσμα) αυτον τον τροπο οργανωσης-διαρθρωσης?Και για οσους βιαστουν να απαντησουν οτι μενω στα προσχηματα θα ηθελα να υπενθυμισω οτι το εν λογω κομμα δεν δεχεται προς εγγραφη ομοφυλοφιλους για τον λογο οτι "ο κομμουνιστης πρεπει να ειναι προτυπο πολιτη"...Γιατι τα "προσχηματα" (αν ειναι προσχηματα) μενουν μονο εκει?
astrolabos Ιούνιος 29, 2008 #37 Ιούνιος 29, 2008 Άλλο το αριστερό ιδεώδες, άλλο το σοβιετικό ιδεώδες. Ευτυχώς τελευταία, αρχίζουν να στρίβουν από την ιδέα της "Μητέρας Ρωσίας".Για αριστερό ιδεώδες μιλάω, το σοβιετικό ιδεώδες, μου είναι αδιάφορο.αυτο μου φαινεται πολυ καλυτερο κι εμενα...Το ιδεωδες δεν θα θιγει απο ενα iphone φανταζομαι...Αλλα μηπως ειναι λιγο αντιφατικο/ασυνεπες να φωναζει καποιος συνεχεια για τα κερδη των πολυεθνικων και το διεθνες κεφαλαιο(και ταυτοχρονα να αντιτιθεται ορθανοιχτα στις καταναλωτικες κινησεις τυπου ΙΝΚΑ) την στιγμη που αυτος ο καποιος εχει βαλει το "λιθαρακι" του στην περαιτερω αναπτυξη αυτου του κεφαλαιου?Οταν κατακρινω συνεχως τον συγχρονο τροπο παραγωγης-οικονομικης διαρθρωσης αλλα αγοραζω ενα προιον του δεν εγκρινω (κατ'αποτελεσμα) αυτον τον τροπο οργανωσης-διαρθρωσης?Δεν αντιλέγω, αλλά δες το διαφορετικά. Είσαι μέρος μιας καπιταλιστικής και καταναλωτικής κοινωνίας. Διαφοροποιήσε όσο μπορείς, δεν μπορείς όμως να αποκοπεις τελείως από αυτή και από τις συνήθειές της. Και τα δύο μεγάλα κόμματα φωνάζουν κατά της διαφθοράς και για διαφάνεια αλλά ειδες τα χαϊρια τους. Προτιμώ την αλέκα με iphone παρά τους δύο μεγάλους αγκαζέ με τις μίζες.
Nephiλiμ Ιούνιος 29, 2008 #38 Ιούνιος 29, 2008 η παπαρηγα επρεπε να κυκλοφορει με εκεινο το αυτοσχεδιο "τηλεφωνο" που καναμε με σπαγκο και δυο κουτακια απο πουρακια caprice!ακους εκει ενας βασικος μισθος για κινητο...
Tsakonas Ιούνιος 29, 2008 #39 Ιούνιος 29, 2008 Δεν αντιλέγω, αλλά δες το διαφορετικά. Είσαι μέρος μιας καπιταλιστικής και καταναλωτικής κοινωνίας. Διαφοροποιήσε όσο μπορείς, δεν μπορείς όμως να αποκοπεις τελείως από αυτή και από τις συνήθειές της.Και τα δύο μεγάλα κόμματα φωνάζουν κατά της διαφθοράς και για διαφάνεια αλλά ειδες τα χαϊρια τους. Προτιμώ την αλέκα με iphone παρά τους δύο μεγάλους αγκαζέ με τις μίζες.Και βεβαια δεν μπορει να αποκοπει κανεις απο τις συνηθειες της κοινωνιας.Αλλα αλλο μια αναποφευκτη συνηθεια (πχ να αγορασω ενα αυτοκινητο που φερει μηχανη της General Motors,γιατι πολυ απλα ειναι αδυνατον να βρω οικονομικο αυτοκινητο που να μην εχει μηχανη φτιαγμενη απο αυτην),και αλλο μια "παραμετροποιησιμη" συνηθεια (μπορω δηλ σε εναν τομεα της αγορας οπου εχω περισσοτερες επιλογες να αγορασω κατι που θα "αφησει" λιγοτερα κερδη σε αυτο που ονομαζουμε "συστημα" και οχι κατι που απευθυνεται στην "enthusiast" αγορα που οπως ξερουμε καλυτερα απολους ειναι παντα παραλογα υπερτιμημενη)Το οτι ο δικομματισμος ειναι ελληνικο προβλημα το θεωρω δεδομενο.Αλλα οσο για τα χαιρια των "μεγαλων" και του "μικρου" απλα νομιζω πως ο καθενας θα πεσει στο παραπτωμα στο βαθμο που μπορει (σε βαθμο δηλαδη αναλογο με την κλιμακα μεγεθους του).
giorikas Ιούνιος 29, 2008 #40 Ιούνιος 29, 2008 ακολουθει μια χαζη ερωτηση:δεν ειναι πρεπον δηλαδη ενας αριστερος να ειναι o/cer?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.