Jump to content

Recommended Posts

Δεν ήταν open beta έτσι κι αλλιώς.

Λόγω bug έδινε access στο starter edition που θα είναι διαθέσιμο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

ναι δεν έχει open beta.

έχω δηλώσει με 4-5 διαφορετικά account απο την πρώτη beta αλλα δεν μου έχει έρθει ποτέ invite ενω εχει πάει απότι διαβάζω σε αλλους που δεν ειχαν δηλώσει καν.

well done blizzard.

(edited)

Παιδες .....εχουμε ανοιχτη beta.......για 3 μερες

Diablo

Έγινε επεξεργασία από tolis9

From Friday, April 20 at 12:01 p.m. PDT (noon), until Monday, April 23 at 10:00 a.m. PDT you'll be able to log in, team up with friends.

Δηλαδή Ελλάδα πότε ανοίγει?

PDT – Pacific Daylight Time

Time zone offset: UTC - 7 hours

Η Αθήνα έχει Current time zone offset:UTC/GMT +3 hours

άρα είμαστε 10 ώρες μπροστά οπότε στις 22:00 ώρα Ελλάδος

(edited)

ονειρο ζω μην με ξυπνάτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι ώρα μπαίνουμε τελικά? προσπάθησα και μου λέει οτι δεν έχω licence στο account :wall:

Έγινε επεξεργασία από nicoc89
10 το βράδυ... Υπομονή!!!

κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα τώρα :baby:

θα ρίξω ενα υπνο απο τις 8 μέχρι τις 10 και μετά δεν ξέρω ποτε θα κοιμηθώ:fist:

(edited)
Δε κοιμάσαι από τώρα να 'σαι φρεσκαδούρα;!

ειμαι στην τσίτα τώρα , ακόμα και αν γύρισα απο προπόνηση δεν μου έρχεται να κοιμηθώ!!

πω και ειχα απογοητευτεί που δεν με πήραν για beta και μέτραγα τις μέρες να πάω να το αγοράσω!!

α ρε blizz μας έφτιαξες κανονικά! :smoke:

Έγινε επεξεργασία από nicoc89

Κλασσική blizzard... Βλέπω πολύ πιθανό σε 5 μέρες να αναβάλουν την ημερομηνία κυκλοφορίας για να θυμηθούμε να παλιά!

Πας στο battle.net account και πας δεξια, κατω απο το Name ειναι το battletag. Και βάζεις ότι θέλεις(εγώ έχω Ogunsoto#2651 π.χ.)

Πας στο battle.net account και πας δεξια, κατω απο το Name ειναι το battletag. Και βάζεις ότι θέλεις(εγώ έχω Ogunsoto#2651 π.χ.)

Ναι το έκανα αυτό αλλά που χρησιμεύει δεν κατάλαβα.:unsure: