Jump to content

Recommended Posts

Όλοι για το χάλι κλαιτε και όλοι έχετε 55875299328 ώρες played.

Χωρίς να πω ποιο άλλο παιχνίδι που ΔΕΝ πληρώνεις μηνιαία συνδρομή σας έχει κρατήσει τόσες ώρες, κάτι δεν καταλαβαίνω. Η μαζοχιστες είστε ή αντιφασκετε.

Όλοι για το χάλι κλαιτε και όλοι έχετε 55875299328 ώρες played.

Χωρίς να πω ποιο άλλο παιχνίδι που ΔΕΝ πληρώνεις μηνιαία συνδρομή σας έχει κρατήσει τόσες ώρες, κάτι δεν καταλαβαίνω. Η μαζοχιστες είστε ή αντιφασκετε.

απάντησα στο γιατί παίζω.. είναι το πιο casual game. το αμέσως επόμενο casual είναι τίποτα Farmville, Hello Kitty κ.λπ. :p

δυστυχώς δεν υπάρχει ο ίδιος ελεύθερος χρόνος όπως πριν 15-20χρόνια, αλλιώς D3 ούτε στον ορίζοντα..

από ώρες έχω γύρω στις 500-600 ίσως και κάτι παραπάνω.

ps. 1000 φορές να πλήρωνα ανά μήνα και να ήταν σωστά δομημένο το παιχνίδι παρά αυτό που υπάρχει τώρα.

έχω 3.000 ώρες στο παιχνίδι φίλοι μου , πόσες ευκαιρίες να του δώσω και γιατί να μην εκφράζω την δυσαρέσκειά μου ;

παίζω από day 1 , ξεκίνησα με απίστευτο ενθουσιασμό , βρήκα και Mempo 6crit που το έστειλα για 2billion στο AH , πήρα καλύτερο gear Κλπ κλπ κλπ

τώρα το να κατηγορείς αυτόν που έσκασε 100 ευρώ για να πάρει items νομίζω είναι άκυρο , μιας και για να αγοράσει αυτός τα αντικείμενα , κάποιος άλλος σαν εσένα που έφαγε τις ώρες του τα βρήκε...

και τσίμπησε και το 100ευρο...

Μια χαρά ήταν λοιπόν το game πριν κατά την άποψή μου.

Άρα γεια σου, και εγώ για αυτό παίζω, και ο Πέτρος και άλλα 200 άτομα εδώ.

Γιατί δεν είμαστε ποια φοιτητές.

Οπότε μπορείς να βάλεις ένα συμβιβασμό και στο παιχνίδι :)

Γιατί (και συμφωνώ) αν είχες μέρες να κάψεις και ΔΕΝ έπαιζες PoE τότε και αν θα ήσουν μαζόχας :D

Μόνο με καλό σταθερό party παίζει να το ευχαριστηθεις. Με share loot tier 40 greater rift κλπ.

Έχω 620 paragons DH, Jade & Holy shotgun και απολαμβάνω εξίσου τα 40+ grifts με άσχετους, με τα λιγότερο δύσκολα παιχνίδια με τους φίλους μου, κι ας έχουν χαρακτήρες 200 paragons και τα μισό τους gear είναι άκυρα/rares κλπ.

Κάνουμε χαβαλέ στο Skype, αφρίζω από το στόμα με τα drops του Borg, γελάω με τον Dolly που τον σκοτώνουν μέχρι και τα μυρμήγκια αλλά στο τέλος μου παίρνει όλο το loot ούτως ή άλλως, απολαμβάνω τις συζητήσεις του Doriq με την κοπέλα του ενώ μαγειρεύει κι έχει ξεχάσει το Skype ανοικτό και πάει λέγοντας.

Αν κάνεις μια βόλτα από το forum της Bliz, θα δεις κόσμο να κλαίγεται που δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις το αυτόματο pickup των health vials, που χάνουνε το rift keystone όταν κάνουν disconnect και γενικά ο καθένας νομίζει ότι το πρόβλημά του είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο οποίο θα πρέπει να επικεντρωθεί η dev team.

Όταν θα συνειδητοποιήσεις ότι "προσωπικό γούστο =/= γενικά αποδεκτή κατάσταση", τότε θα μπορέσεις να απολαμβάνεις όποιο παιχνίδι σου αρέσει χωρίς να ανεβάζεις πίεση (και θα γλιτώσουμε και εμείς οι υπόλοιποι το κλάψιμο) :D

Άρα γεια σου, και εγώ για αυτό παίζω, και ο Πέτρος και άλλα 200 άτομα εδώ.

Γιατί δεν είμαστε ποια φοιτητές.

Οπότε μπορείς να βάλεις ένα συμβιβασμό και στο παιχνίδι :)

Γιατί (και συμφωνώ) αν είχες μέρες να κάψεις και ΔΕΝ έπαιζες PoE τότε και αν θα ήσουν μαζόχας :D

quoting that one.

δυστυχώς ή ευτυχώς ναι , συμβιβαζόμαστε. βασικά αναγκαζόμαστε, λόγω real life.

To Σ/Κ παίρνω πίσω το account μου. Παραγων 702, όλους τους chars στο 70, 3.5δις gold.

Όποιος θελει να παρκάρει το account toy μέχρι τα χριστούγγενα σε καλά χέρια, p.m.

Απίστευτο λιώσιμο ο μικρός, τα πρώτα 550 paragons τα έκανε παίζοντας 24/7 σε Τ1/2 :o

Έχει κανα μήνα που τον είδα να παίζει σε μεγαλύτερα torments.

Εγώ πάλι όταν πετάω T&T δεξιά και αριστερά και την επόμενη μέρα παίρνει καλύτερα :rofl:

Όταν ψάχνεις goblins για vault σκοτώνεις ένα στο normal buggarei το γραφικό και λες επιτέλους άνοιξε το portal,το αναφέρεις στο party member και σου απαντα (quote) "Δεν έχω καλό build". Και στο καπάκι "Όντως άνοιξε?".Hover πάνω από το portal και πουφ gone with the wind επειδή ξεμπλόκαρε.

Όταν κάνεις vault πανικόβλητος,επειδή έχεις μαζέψει 2 μπλε elite packs + 1 gold elite pack

που συνολικά έχουν όλα τα δυνατά affixes, μέχρι να τα φάνε τα sentries και ξεμένεις από discipline όταν πέφτει και το τελευταίο elite dead.Και εκεί που λες την γλύτωσα ανοίγει το flamethrower και splats επειδή κατέληξες ακριβώς μπροστά του. Love core of arreat.

Tα 2 fps στο Τ6 pre 2.1 όταν είχαμε μπει 4 DH και υπήρχαν 10+ sentries στο rift guardian.

Tην πρώτη φορά που είδα witch doctor με μια ψόφια πάπια να πετάει φλεγόμενα βατράχια παντού.

Τελικά πλάκα έχει το D3.

Άποψή μου είναι δε μπορείς να κλαις για ένα παιχνίδι που έχεις λιώσει 400-500-1000 ώρες. Ας είναι και casual. Κι εγώ δεν έχω για κανένα λόγo το χρόνο που είχα πριν αρκετά χρόνια αλλά αν δεν θέλω να παίξω casual σφάξιμο έχω αρκετές επιλογές από παιχνίδια που θα παίξω σύνολο 12-15 ώρες θα τα ευχαριστηθώ και γεια σας.

Το AH για μένα ήταν μεγάλη καταστροφή όταν πήρχε γιατί πολύ απλά πολλά πράγματα που υπήρχαν η προστέθηκαν μετά (crafting enchanting κλπ) θα έχαναν από την αξία τους ή μαλλον δε θα υπήρχαν καν. Τώρα μου πέφτει ένα leg και εχω "αγωνία" τι θα βγει. Πριν έλεγα πόσα θα πιάσει... Δηλαδή έλεος! Όλο το παιχνίδι είχε καταντήσει παζάρι και όλοι ήταν με τα χρονόμετρα στην αντίστροφη μέτρηση για να κάνουν την κατάλληλη ώρα bid... Και γαμώ τα games...

Και ακούω το fanbase μειώνεται... Τι θα κάνει παιχνίδι είναι, δεν είναι μεθαδώνη... Δηλαδή τι ζητάμε τον ίδιο ενθουσιασμό για 100χρόνια. Game θέλουμε να παίξουμε δε τρυπιώμαστε στην φλέβα. Αν βαρεθώ θα σταματήσω θα παίξω κάτι άλλο και θα το ξαναπιάσω όταν θα ξαναμούρθει. Δε θα γκρινιάξω επειδή εγώ έχω γίνει τούμπανο 800+ paragon και πλέον βαρέθηκα...

Και μετά από 2 βδομάδες όλοι πάιζουν T6. Εγώ παίζω σόλο μετα βίας Τ3 με 200+ paragon.

Έγινε επεξεργασία από mordred

Καλησπέρα σας, εδώ και λίγο καιρό παίζω ξανά μετά από μεγάλη απουσία και θα με ευχαριστούσε ιδιαίτερα να σας γνωρίσω και να παίξω μαζί σας. το όνομα είναι asaduu#2805 και παίζω αποκλειστικά και μόνο Barbarian.

Chosen - Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το τέρας που σήκωσες (;). Άντε και στα δικά μας.