Jump to content

Recommended Posts

Μεγάλο λάθος το κλείσιμο του AH... Ας βγάζανε τουλάχιστον το real money εκτός..

το παιχνίδι έχει κάνει τρελή βουτιά , το παράτησα paragon 700 και το ξαναπαράτησα 400 στο season

Το μεγαλύτερο σωστό θα έλεγα εγώ...

Εχτές επιτέλους έπεσε και το 3ο κομμάτι απο Rolands, και δοκίμασα 4/6 Rolands, & 4/6 Akkhans με Piro & Blade of Prophecy ( Προφίλ εδώ )

Γενικά αν και θέλει πολύ fine tunning στα items ακόμα, και η ασπίδα θέλει δουλειά, τα νούμερα που βλέπεις όσο είσαι σε champion είναι τρελά...

Με το blnd & snare & ring proc & champion & crit έβλεπα >90 μύρια shield bash στην σειρά.

Μια χαρά build είναι αυτό εν τέλη.

Καλά υπάρχει κάποιος που παίζει με latency hardcore χαρακτήρες?

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION]

Δεν έχεις κάποια witching hour/Harrington/string of ears/razor strop ζώνη να βάλεις?

Έγινε επεξεργασία από nucleus

Καλά υπάρχει κάποιος που παίζει με latency hardcore χαρακτήρες?

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION]

Δεν έχεις κάποια witching hour/Harrington/string of ears/razor strop ζώνη να βάλεις?

Δύστυχος όχι, αν και σήκωσα μια ελαφρώς υποδεέστερη goldwrap που θα παίξω μπάλα μάλλον.

Δύστυχος όχι, αν και σήκωσα μια ελαφρώς υποδεέστερη goldwrap που θα παίξω μπάλα μάλλον.

Από την στιγμή που δεν χωράει το Captain Crimson μαζί με τα άλλα 2 sets που φοράς, ο μόνος τρόπος για να πάρεις πίσω το cdr που έδινε το set, είναι η Vigilante Belt - Game Guide - Diablo III που δίνει 5-8% cooldown reduction σε lvl 70.

Μην το λες σε μένα, εσύ να λογκάρεις να μου πέσει, ξέρεις πότε τα σηκώνω αυτά :p

Αν και εχτές σκίστηκα ξεδιάντροπα φθηνά γιατί μου έπεσε σε 2 ριφτ, και τα rolans, και η ασπίδα για το Phalanx :D

πρέπει να μου πεις για αυτό το built :p

EDIT

Αν και για το shield bash built με το Rolands, δεν μπορείς να πας για perma champion έτσι και αλλιώς (έχω 43% reduction τώρα, αλλά χάνεις το 6 σετ οπότε ποτέ δεν θα πέσεις πολύ), αλλά πάνω κάτω είναι οκ για να το ανοίγεις σε κάνε elit pack.

Το μεγαλύτερο σωστό θα έλεγα εγώ...

έχει εξανεμιστεί η dev team , οι servers σέρνονται και η player base συνεχώς μειώνεται...

το περιεχόμενο του παιχνιδιού είναι τόσο μικρό που 2 μόλις εβδομάδες μετά το patch παίζουν περισσότεροι Τ6 παρά όλες τις άλλες δυσκολίες μαζί..

ΑΠΟΤΥΧΙΑ 100%

και είμαι από αυτούς που έπαιζαν diablo 2 classic.....

Εγώ πάλι που ξεκίνησα το παιχνίδι τον Ιανουάριο, βλέπω μόνο βελτιώσεις. Όταν ξεκίνησα, το gameplay ήταν μονόδρομος: Fields of Misery και βγάλε τα quests στο σωστό MP για να μπορείς να το παίζεις μόνο του μετά και πάπαλα.

Από τότε οι επιλογές μου έχουν πολλαπλασιαστεί: παρέα με το quest/storyline, έχω bounties, έχω rifts, greater rifts, seasons και μέσα στο παιχνίδι έχω περισσότερα sets, έχω enchanting, δεν έχω pay to win όπως υπήρχε πριν ("έφταιξα νέο char και 100 ευρώ και 10 λεπτά αργότερα έχω καλύτερο gear από σένα που έλιωνες για μήνες" καταστάσεις :) ), νέα gems και πάει λέγκολας.

Για παιχνίδι που δεν έχει όσο κόσμο είχε πριν από 3 χρόνια ή όσο έχουν άλλα παιχνίδια σήμερα, μια χαρά φροντίδα έχει.

Δεν το θεωρώ τέλειο, ακόμα έχει πράγματα που με ενοχλούν, αλλά αυτή τη νοοτροπία "το βαρέθηκα = το παιχνίδι είναι αποτυχία" την θεωρώ παιδική ασθένεια που έχω ξεπεράσει προ πολλού στο gaming :)

Need more spam στο guild chat και goblins πολλά goblins μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι

Παιχνίδι είναι το θέμα είναι να διασκεδάσεις.Αν δεν διασκεδάζεις άστο ασχολήσου με κάποιο άλλο game μέχρι να σου κεντρίσει πάλι το ενδιαφέρον.Για το τι χρειάζεται ή τι του λείπει λογικό να υπάρχουν 1000 διαφορετικές απόψεις(δεκτές και σεβαστές όλες) μιας και όλοι περιμένουμε κάτι διαφορετικό.

Έγινε επεξεργασία από nucleus

Το παιχνίδι χρειάζεται αυξημένη δυσκολία και καλύτερο loot ..

Παίζεις 3 εβδομάδες και κανεις full build και μετα θες 6 μήνες να βρεις upgrade

Μόνο με καλό σταθερό party παίζει να το ευχαριστηθεις. Με share loot tier 40 greater rift κλπ.

Εκατοντάδες legendaries χωρίς upgrade ειναι τουλάχιστον απογοήτευση

Έγινε επεξεργασία από constant

Το παιχνίδι χρειάζεται αυξημένη δυσκολία και καλύτερο loot ..

Παίζεις 3 εβδομάδες και κανεις full build και μετα θες 6 μήνες να βρεις upgrade

Μόνο με καλό σταθερό party παίζει να το ευχαριστηθεις. Με share loot tier 40 greater rift κλπ.

Εκατοντάδες legendaries χωρίς upgrade ειναι τουλάχιστον απογοήτευση

Δηλαδή μας λες πως,

• Σολάρεις Grift 50 και δεν σου αρκεί
  • Σε 3 βδομάδες (δηλαδή ΠΟΣΕΣ ώρες?) έχεις ντύσει ΕΝΑ χαρακτήρα με ΟΤΙ θες
  • Αλλά μετά είναι ζόρικο να σου κάτσει σε ένα randomly generated κόσμο item με +6%AS αντί 5%
  • Ξέρεις χιλιάδες άλλα ανάλογα παιχνίδια που έχουν αυτό που ζητάς?
  • Ξέρεις χιλιάδες άλλα παιχνίδια που σου ρίχουν ΜΟΝΟ loot που είναι το uprade Που θες ΕΣΥ (το πως το ξέρου δεν το γνωίζω)

Διάβασε τι λέει ο Πέτρος.

Από τότε οι επιλογές μου έχουν πολλαπλασιαστεί (σε 3 μόνο πράγματα) : bounties (που μόλις πάρεις το RoRG δεν έχουν κανένα νόημα) rift (faceroll ο οποιοσδήποτε πλέον μέσα σε 1 βδομάδα) greater rifts (εντελώς broken από κάθε άποψη)

fixed.... βελτιώσεις ως προς την ποιότητα ΔΕΝ υπάρχουν.

edit : και πρέπει να facerollάρεις bounties για rift keystones...

Έγινε επεξεργασία από psygreg

Δηλαδή μας λες πως,

• Σολάρεις Grift 50 και δεν σου αρκεί
  • Σε 3 βδομάδες (δηλαδή ΠΟΣΕΣ ώρες?) έχεις ντύσει ΕΝΑ χαρακτήρα με ΟΤΙ θες
  • Αλλά μετά είναι ζόρικο να σου κάτσει σε ένα randomly generated κόσμο item με +6%AS αντί 5%
  • Ξέρεις χιλιάδες άλλα ανάλογα παιχνίδια που έχουν αυτό που ζητάς?
  • Ξέρεις χιλιάδες άλλα παιχνίδια που σου ρίχουν ΜΟΝΟ loot που είναι το uprade Που θες ΕΣΥ (το πως το ξέρου δεν το γνωίζω).

-ποιός ο λόγος να σολάρεις g rift από την στιγμή που πας τα gems 25 lvl? για το "challenge" της υπόθεσης που δεν υπάρχει μιας και παρακαλάς να πετύχεις ζόμπια-σκελετούς και conduit? μην πεις για leaderboard γιατί η απάντηση είναι έτοιμη :-P

-3 εβδομάδες? κάνε την μία. κι από ώρες 3-4 ανά ημέρα.

-το RNG που υπάρχει στο d3 είναι το χειρότερο RNG που υπάρχει (το έχουμε χιλιοπεί), εντελώς broken κι από την λέξη random

-αρκετά, ειλικρινά αν είχα χρόνα θα ήμουν στο PoE μήνες τώρα (μετά την beta το παράτησα), ενώ το d3 είναι ότι πιο casual υπάρχει γι' αυτό και παίζω

-αυτό το χάλι του d3 δεν το έχω συναντήσει σε άλλο hack & slash.