Jump to content

Recommended Posts

Goblin buff?Vault here i come! (Απλώς μην κολλήσει πάλι κανένα γραφικό και ενθουσιαστώ άδικα)

παύση και διάλλειμα από το d3.

όποιο παίζουν μαζί μου, Παντελής, Πέτρος, Μάριος, Γιώργηδες κλπ ας μου στέλνουν κάνα μήνυμα

με κούρασε το παιχνίδι να ψάχνω το ένα και μόνο αντικείμενο που θα με πάει μπροστά.. κοινός διάλλειμα να την δω χαλαρά λίγο :p

Yo Λεωνιδα.

Δεν μπορω να ακολουθησω στο break πολυ....

Gauntlet παντως γκαραντι.

On topic τωρα

DH Calculator

Πολυ καλο calculator, μονο για M6DH, μερακλιδικο.

Θελει λιγο χρονο το setup, αλλα αξιζει τον κοπο.

Οχι υπαρχουν καποια comments. :p

Α) Ο τυπος πετυχε το rift των ονειρων μας(σκελετοι, density ολα τελεια)

Β) Δεν ξερω αν εχει βγει ποτε απο εκεινη την σοφιτα που γυριζει τα βιντεο.

(edited)

δεν ξέρω αν λέει αλήθεια, αλλά στο description του βίντεο με τα 1000 Paragon είδες πόσες ώρες λέει και για πόσους μήνες?? δηλαδή ΛΟΛ

Έγινε επεξεργασία από psygreg

Ναι, ας βγάζατε και σεις λεφτά παίζοντας παιχνίδια και να δω άμα θα κάνατε σχόλια για το πόσο λιώνει στην σοφίτα του :hehe:

Στο βιντεο το κορυφαιο σχολιο ειναι αυτο που λεει γιατι βαζουν την μουτσουνα τους κατω αριστερα αφου δεν ενδιαφερει κανεναν να την δει.

παύση και διάλλειμα από το d3.

όποιο παίζουν μαζί μου, Παντελής, Πέτρος, Μάριος, Γιώργηδες κλπ ας μου στέλνουν κάνα μήνυμα

με κούρασε το παιχνίδι να ψάχνω το ένα και μόνο αντικείμενο που θα με πάει μπροστά.. κοινός διάλλειμα να την δω χαλαρά λίγο :p

Και εγω ειμαι στα προθυρα αλλα επειδη εγω απο μονος μου δεν ντροπαρω αντικειμενα που μου χρειαζονται περιμενω απο τους αλλους...

Και εγω ειμαι στα προθυρα αλλα επειδη εγω απο μονος μου δεν ντροπαρω αντικειμενα που μου χρειαζονται περιμενω απο τον Πέτρο

Fixed

Εχω αρχισει να παιζω support-tank-buffer monk μπας και παμε λιγο πιο ψηλα και νιωθω καπως ετσι.

2804kcy.jpg

Εχω αρχισει να παιζω support-tank-buffer monk μπας και παμε λιγο πιο ψηλα και νιωθω καπως ετσι.

2804kcy.jpg

όλοι εκεί το ρίξαμε...γιατί με ντεμον κτλ θέλει λιώσιμο για high end...

Μεγάλο λάθος το κλείσιμο του AH... Ας βγάζανε τουλάχιστον το real money εκτός..

το παιχνίδι έχει κάνει τρελή βουτιά , το παράτησα paragon 700 και το ξαναπαράτησα 400 στο season