Jump to content

Recommended Posts

Kλασσικη συνταγη επιτυχιας αυτη που προαναφερεις...

Μια ματια στα leaderboards 45+ θα σε πεισει.

Wd+monk+2 dps ειναι συνταγη επιτυχιας....

Βεβαια, τις περισσοτερες φορες, τα παντα μπορουν να πανε στραβα.

Οποτε, σημαντικοτερος παραγοντας παραμενει το RNG στοιχειο, στο map και στο density.

Aν υπαρχει υπομονη, αφθονα GR keys και η ανωθεν συσταση, η επιτυχια ειναι δεδομενη imho. ^^

...Aν υπαρχει υπομονη...

δεν υπάρχει πλέον :p έχουμε καταντήσει γραφικοί να πούμε, θα μας χωρίσουν οι γκόμενές μας σε λίγο... :hehe:

πλέον αυτό ψάχνω για να παρατήσω τον sader μέχρι να τελειώσει το season 1.

Γενικά δηλαδή πιστεύω ότι είμαι από τους καλούς saders και μετά δεν θα έχει νόημα αν βρω το φουρνέλο να ασχοληθώ παραπάνω, όταν θα έχω τελειώσει grift 41.

Mε την αλλαγη που εκανα στο Leorics, ειδα τρελο + στο dps παντως.

Αξιζει τον κοπο ο sader. Και κατ εμε, ειναι αρκετα party friendly για μεγαλα GR, απλα βγαζεις το Stampede και παιζεις No Rune, για να μπορουν οι πιο εμπροσθεν να ξηγιουνται το cc.

To Dps και το dot που μοιραζει ειναι αξιο (α)λογου.

Πιστευω patch μεγαλο, οχι συντομα, το οποιο θα buffarei κ αλλο skills, φρεσκα , πιο δυνατα legendary gems, και ολα αυτα για να μπορεσουμε ολοι να ανεβουμε στα GR, και να αλλαξει λιγο η ψυχολογια ολων των παιχτων.

Οι μικροι θα πανε πιο πανω, και οι πανω , παραπανω.

*Προφητικη εικασια μου, την οποια την πιστευω 100% ( :pleasantry: ), νεο Ramalandi ( με αλλο ονομα λογικα ) , το οποιο θα δινει socket σε rings / amulets. Αυτο απο μονο του, ειναι αρκετα game changer, σχετικα ευκολο να πραγματοποιηθει, και θα δωσει μια φρεσκαδα και παλι, θα boostαρει τους απαντες, και 8α δωσει νεες προοπτικες για πιο μεγαλα GR.

Eπισης , εχω την εντυπωση οτι το παιχνιδι εχει κανει τον κυκλο του, και πλεον παλιες συνταγες φανταζουν νεες. 5stat bracers παραδειγματος χαρη, 5stat amulets, κλπ.....

*Kαι κατι αλλο που ειχα στο μυαλο μου, και θα μπορουσε να γινει.... Ενωση gems.

Oχι μονο upgrade, αλλα και mix. Ευκολα πραγματακια, που θα κρατησουν απασχολημενους τους παιχτες, δινοντας παραλληλα μια νεα αισθηση.

*Οσο μεγαλυτερα νουμερα βλεπουμε, τοσο περισσοτερο το χαιρομαστε. Και το ξερουν καλα αυτο στη Blizz. :)

Έγινε επεξεργασία από Apat0A

το Lineage Eternal (αν βγει ποτέ)

το warhammer 40K Eternal Crusade....

πάντως συμφωνώ με τον apatoa aka NOFX, στην blizz το δουλεύουν το παιχνίδι πλεόν και δεν το έχουν αφήσει στην μοίρα του όπως επί vanilla.

Εγώ πιστεύω ότι αυτά θα γίνουν μετά το season 2, καθώς στο season αυτό λογικά θα εμφανιστούν οι αλλαγές που αναφέρει, και εμείς θα ψάχνουμε τα season items.... Οπότε οι seasonal chars θα είναι μπροστά σε αυτό το τομέα...Αλλά στο τέλος θα καρατομούνται :p

Ωραία :rant:

T5 rift 90 bloodshards τις περισσότερες φορές 3 items per run χοντρικά.Δεν θα βρω ποτέ τα Tasker and Theo για τον DH τώρα :p.

Πάντως η γκρίνια άρχισε απο ότι βλέπω στα comments.