Jump to content

Recommended Posts

Τι trade τι RMA ένα και το αυτό... Όπως το έχουν τώρα... Απλά τα πράγματα. Ότι σου πέσει και ότι σου δώσουν από το party... Έχουν κάνει πολύ καλό το crafting (το gold δεν είναι άχρηστο).

Ένα πιο καλό PVP θα περίμενα εγώ.

Ρε παιδια λεει 7 ωρες οκ, αλλα αυτο μαλλον ειναι για αμερικη. Τι σημαινει αυτο, οτι εμεις πρεπει να περιμενουμε το maintenance της τεταρτης αρα πεμπτη πρωι?? ποιος ξερει?

Κανείς μιας και δεν αναφέρει το countdown σε ποιο timezone είναι.Από την άλλη στο ίδιο site αναφέρει ότι την Παρασκευή ξεκινάει το πρώτο season.

Stay tuned στο battlenet client για breaking news ειδοποίηση,

Τα season μου ειναι πλεον αδιαφορα! και θα αρχισουν αφου μπει οχι την ιδια μερα, γι αυτο το ψαχνω!

λογικά είναι της Αμερικής το timer. τα Seasons είναι άχρηστα μιας και τα season only legs θα dropάρονται μόλις τελειώσει η αντίστοιχη season. εκτός αν πέσει καψίδι για τα leaderboards.

λογικά είναι της Αμερικής το timer. τα Seasons είναι άχρηστα μιας και τα season only legs θα dropάρονται μόλις τελειώσει η αντίστοιχη season. εκτός αν πέσει καψίδι για τα leaderboards.

καψιδι ειναι για τους no-lifers-φανταρους-φοιτητες-ανεργους, και να ηθελα δεν μπορω να ακολουθησω τοσες ωρες ημερησιως! Σιγα μην κατσω πχ στον μονκ μου για να παρω ενα οπλο να παιζω season απο το μηδεν. χαμενος χρονος μου φαινεται

και οταν το stash του seasonal char -οταν τελειώσει το season- και εχεις το κανονικο stash σχεδον full τι γίνεται ???

ΔΩΣΤΕ 10-20 tabs ακομα ρε οβρεοι !!

ελπίζω να μην είναι πολύ μούφα ή offtopic.. δεν έχω παίξει το παιχνίδι, αλλά διάβασα μια ωραία ιστορία κι είπα να την μοιραστώ μαζί σας..

A Diablo 3 Story

I made about 100 000 euro from Diablo 3 in exactly 1 year. Below I will tell you in great detail how.

Που σα ΄στε ρε ? Βγηκε το patch και δεν εχετε γράψει κουβέντα !!!

:hehe: :hehe: :hehe:

μυρίζει μπριτζόλα στα κάρβουνα το thread !!

Μην το κάνουμε πάλι κλάμα-thread. Αν δεν σας άρεσε το παιχνίδι πριν, δεν πρόκειται να σας αρέσει και τώρα, ένα patch κυκλοφόρησαν, όχι το Diablo 4...

rrxcK1q.gif