Jump to content

Recommended Posts

As such, we are removing the requirement for unique items when crafting Legendaries
+% Elemental damage bonuses will now display on the details page

*Τραγουδιστά*

" Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν και αυνανήσου "

Και μόλις έκανα farm για κάποια crafts. Πανάθεμα τους.

Pantoflini Tapatalking...

συνεχίζουν να αλλάζουν εντελώς την φιλοσοφία του παιχνιδιού. άντε να δούμε πως θα το καταντήσουν στο τέλος

tl:dr version:

Chizad:

You can't please everyone. Wahhhhhhh the game is too hard, wahhhhhhhhhhh the game is too easy. OMG BLIZZ Y U NO HAVE SET ITEMS DROP? I FARM FOR 3 MONTHS NOT 1 PC OF MARAUDER now it's OMFG BLIZZ NOW EVERY 5 RIFTS I FIND A PC OF MARAUDER GAME IS TOO EZ I QUIT.

(edited)

ισχύει όμως. ή από το ένα άκρο θα έιμαστε ή από το άλλο.

τι εννοώ : ή δεν θα πέφτει τίποτα ή θα πέφτουν τα πάντα όλα. ή θα είναι αρκετά δύσκολο ή αρκετά εύκολο. μέση λύση δεν υπάρχει.

το συγκεκριμένο dev team δείχνει πως έχει παιδικές ασθένειες στο πως να στήσει ένα Diablo παιχνίδι κι αυτό γιατί συνεχώς αλλάζει το στυλ παιχνιδιού. γι αυτό και καλά τα είπε ο [MENTION=5181]winters[/MENTION]

Έγινε επεξεργασία από psygreg

Πάντως άτομα σαν τον Πέτρο πχ δεν πρέπει να βρουν καμιά διαφορά στο παιχνίδι :p

Ατομα σαν εμένα On the other hand, δεν με χαλάει καθόλου! είμαι τόσο γκαντέμης που μια φορά δεν μου έκανε καν spawn o buctcher!

οι ίδιοι οι devs "λένε" (με τα Patch notes) πως δεν ξέρεις αύριο τι σου ξημερώνει στο παιχνίδι. γι αυτό από ένα σημείο και μετά είναι χάσιμο χρόνου :p

ps. είχα πετύχει 2 rifts που δεν είχαν ούτε ένα mob (uber bugz)

Τι λέτε ρε, βρήκατε παιχνίδι με bugs; Τα λεφτά σας τα πήρατε πίσω; Εγώ πάντως άμα είμουν στην θέση σας κι έβρισκα bugs σε παιχνίδι που χρυσοπλήρωσα, θα ζητούσα πίσω το κόστος του παιχνιδιού+αποζημίωση για ψυχική φθορά :hehe:

^ τις KWh που έκαψες, ξέχασες !

Εσύ να βγάλεις το "do not disturb", μπας και καταφέρουμε να παίξουμε μαζί κανένα βράδυ...

έχω δανείσει το account στο ανήψι :dance3: !! μόλις βγεί τίποτα καλό (πχ μου φτιαξει κανένα καλό build) αναλαμβάνω. :magic:

Εσύ να βγάλεις το "do not disturb", μπας και καταφέρουμε να παίξουμε μαζί κανένα βράδυ...

Μιλάς εσύ μωρή? Που έχω μπει σε παιχνίδια σου ν+1 φορές και ακόμα brb είσαι?!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XqIp5yXbcEM]【INVIS】Monk, RoS 2.06 Raimend Set DS only T6 5m30s Solo Clear - YouTube[/ame]

ως τώρα λένε πως τελικώς τα season-legs θα πέφτουν στο normal game όταν η season τελειώνει. αν ισχύσει αυτό τότε δεν θα έχει νόημα να ασχοληθεί κανείς με τις season, εκτός από το να τα αποκτήσει "νωρίτερα"

Νερφάραν το T6; Μπήκα μετά από 3 βδομάδες με 2 crusaders & 1 warrior (μπουράκια) και σχεδόν κάναμε πλάκα(!)