Jump to content

Recommended Posts

χαζεύοντας τα φόρουμς πέτυχα ένα που έλεγε για τις πωλήσεις.

15εκατ. σε 24ώρες το D3V , ~3εκατ. σε μία βδομάδα το RoS, αν δεν ήταν τρολ αυτοί που τα έλεγαν, είναι πολύ κάτω οι πωλήσεις του RoS

Δυστυχως κουβαλαει τη κακη φημη του vanilla ασχετα αν πλεον εχει γινει τελειως διαφορετικο παιχνιδι και πολυ καλυτερο.

Δεν το βλεπω παραλογο

ακόμα και οι πιο κλαψιάριδες (αυτοί που λένε για low drop rates κ.λπ) λένε πως το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο.

στο D3V επί 2 μήνες που το είχα γονατίσει στην κυριολεξία, είχα βρει 4-5 Legs. τώρα κάθε ώρα βρίσκω κι ένα. δεν έχει καλά affixes? clein, πάμε για το επόμενο.

δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο σχεδόν σε όλα.

σίγουρα την έκαναν με ελαφρά αυτοί που είχαν επ' ώμου το ΑΗ αλλά και αγορά gold σοριδόν.

αλλά και οι ξενερωμένοι με το D3V (όπως ήμουν κι εγώ αλλά επέστρεψα μετά από 2 χρόνια)

υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για το παιχνίδι, το θέμα είναι να δώσει βάση η Blizz και να προχωρήσει μιας και ιδέες υπάρχει πάμπολες πλέον.

το βασικό μειονέκτημα για μένα πάντως είναι η σχεδόν παντελής έλλειψη economy/trade που είναι και η καρδιά των Multiplayer games

Έγινε επεξεργασία από psygreg

Δυστυχως κουβαλαει τη κακη φημη του vanilla ασχετα αν πλεον εχει γινει τελειως διαφορετικο παιχνιδι και πολυ καλυτερο.

Δεν το βλεπω παραλογο

Ας πρόσεχαν, το παιχνίδι όπως είναι το RoS τώρα έπρεπε να ήταν έτσι από την αρχή... και τώρα να συζητάμε διαφορετικά για περαιτέρω μελλοντικές προσθήκες/βελτιώσεις κτλπ

Μην ξεχνάμε ότι PvP είπαν, PvP δεν βλέπουμε... οπότε υπάρχει μεγάλη μάζα που δεν το τίμησε γι'αυτόν τον λόγο.

Αν και αυτή η αίσθηση ότι είσαι "κλεισμένος" μέσα στα Acts και δεν μπορείς να νιώσεις την ελευθερία του open world του WoW π.χ είναι νομίζω ο βασικός παράγοντας που δεν θα εκτοξεύσει τον αριθμό των χρηστών ποτέ σε αυτό το game.

Ας πρόσεχαν, το παιχνίδι όπως είναι το RoS τώρα έπρεπε να ήταν έτσι από την αρχή... και τώρα να συζητάμε διαφορετικά για περαιτέρω μελλοντικές προσθήκες/βελτιώσεις κτλπ

Μην ξεχνάμε ότι PvP είπαν, PvP δεν βλέπουμε... οπότε υπάρχει μεγάλη μάζα που δεν το τίμησε γι'αυτόν τον λόγο.

Αν και αυτή η αίσθηση ότι είσαι "κλεισμένος" μέσα στα Acts και δεν μπορείς να νιώσεις την ελευθερία του open world του WoW π.χ είναι νομίζω ο βασικός παράγοντας που δεν θα εκτοξεύσει τον αριθμό των χρηστών ποτέ σε αυτό το game.

Καλα ναι, συμφωνω περι Blizzard.

Οσο περι WoW συγκρινεις ανομοια πρααγματα.

Το ενα ειναι MMO RPG και το αλλο hack n slash RPG.

Aνεκαθεν το Diablo ηταν single player παιχνιδι με καποια στοιχεια multi που στο 3 τα επεκτεινανε.

Eκ των πραγματων θα ηταν πολυ δυσκολο να υιοθετησουν open world σκηνικο εκτος και αν το βγαζανε τελειως διαφορετικο παιχνιδι.

Έγινε επεξεργασία από knight_77

Καλα ναι, συμφωνω περι Blizzard.

Οσο περι WoW συγκρινεις ανομοια πρααγματα.

Το ενα ειναι MMO RPG και το αλλο hack n slash RPG.

Aνεκαθεν το Diablo ηταν single player παιχνιδι με καποια στοιχεια multi που στο 3 τα επεκτεινανε.

Eκ των πραγματων θα ηταν πολυ δυσκολο να υιοθετησουν open world σκηνικο εκτος και αν το βγαζανε τελειως διαφορετικο παιχνιδι.

Ναι είναι διαφορετικό παιχνίδι από το WoW αλλά όταν μιλούσαν για παιχνίδι το οποίο θα "ταρακουνούσε ακόμα και τον παράδεισο", εγώ περίμενα ένα hack n slash με open world like game με έμφαση στο PvP ή κάτι τέλος πάντων που δεν έχουμε ξαναδεί.

Με το ανέκαθεν τι εννοείς; Είχε να βγει Diablo 12 χρόνια, όπου τότε (2000) ήταν λογικό το game να περιορίζεται στο hack n slash. Εν έτη 2012-2014 όμως για μένα είναι λίγο απαράδεκτο να συμβαίνει ακόμα αυτό, ΕΙΔΙΚΑ όταν δεν υπάρχει PvP.

Κατά τα άλλα το RoS το διασκεδάζω αρκετά.

παίδες το pvp δεν είναι ο σκοπός του παιχνιδιού...αν και έχει, είναι γελοίο να μπορείς να παίξεις μόνο με το party σου..όποιος θέλει pvp πάει στο POE...του οποίου το pvp είναι πολύ καλό...

Έχει ακουστεί τίποτα για μετά το RoS; Θα βγει άλλο expansion, θα γίνουν αλλαγές ή κλείνουμε εδώ;

κοίτα, με βάση το ending "cinematic" θεωρώ απίθανο να μην βγει καινούργιο expansion. αλλά ως τότε έεεεεεχουμε καιρό! :zzz:

το RoS πάντως έχει την δυνατότητα για πάρα πολλές αλλαγές ακόμα.

Δεν παίζει να μην βγει αλλά να μην προτρέχουμε.

Στο ΡΟΣ έχει ακόμα φαί, και αν κάτι είναι που ξέρει να κάνει η Blizz είναι και να ακούει και να είναι αρκετά proactive αλλά και να μας αρμέγει.

Οn a side note.

Σήμερα το πρωί, ξυπνάει η γυναίκα νωρίς να φύγει, έχω 1 ώρα, ωραία πάμε σενάριο, Τ1 για ήρεμα και ωραία, μπαίνω μέσα, leg ring.

Identify - Justice Lantern.

Facepalm.png

Εγώ παίδες που έπαιξα για καμιά δυο ώρες στο normal rifts, μου πέταξε δύο legs και μία συνταγή! Πιστεύω ότι στο torment οι πιθανότητες είναι καλύτερες!:hmm:

Και κάτι που πήρε το μάτι μου...

attachment.php?attachmentid=61483&stc=1&d=1396630695

!!!???

post-9875-1416078293,0384_thumb.jpg

Έκανα ένα πείραμα με bounties σε Normal difficulty, solo.

Τι έκανα:

- Full movement speed (με Monk έπαιζα, οπότε 35%)

- Έβγαζα τα objectives, προφανώς

- Σκότωνα ό,τι elite έβρισκα στον δρόμο μου

- Έβγαζα ό,τι event έβρισκα στο δρόμο μου (cursed shrine/chest)

- Άνοιγα ό,τι Resplendent chest έβρισκα

- Άνοιγα ό,τι shrine έβρισκα (λόγω Nemesis bracers)

Τι δεν έκανα:

- Δεν κυνηγούσα elites/chests/events, μόνο ό,τι έβρισκα στον δρόμο για να βγάλω τα objectives

- Δεν άνοιξα κανένα απλό chest

- Δεν σκότωνα mobs, εκτός κι αν είχα μπλοκαριστεί ή είχε μαζευτεί τραινάκι

Απολογισμός:

3 legendary items από elites

5 legendary items από τα horadric caches

1 paragon (λίγο λιγότερο από ένα)

1 τσουβάλι gems και materials :p

attachment.php?attachmentid=61487&stc=1&d=1396657376

post-129-1416078293,2322_thumb.jpg

Έκανα ένα πείραμα με bounties σε Normal difficulty, solo.

Τι έκανα:

- Full movement speed (με Monk έπαιζα, οπότε 35%)

- Έβγαζα τα objectives, προφανώς

- Σκότωνα ό,τι elite έβρισκα στον δρόμο μου

- Έβγαζα ό,τι event έβρισκα στο δρόμο μου (cursed shrine/chest)

- Άνοιγα ό,τι Resplendent chest έβρισκα

- Άνοιγα ό,τι shrine έβρισκα (λόγω Nemesis bracers)

Τι δεν έκανα:

- Δεν κυνηγούσα elites/chests/events, μόνο ό,τι έβρισκα στον δρόμο για να βγάλω τα objectives

- Δεν άνοιξα κανένα απλό chest

- Δεν σκότωνα mobs, εκτός κι αν είχα μπλοκαριστεί ή είχε μαζευτεί τραινάκι

Απολογισμός:

3 legendary items από elites

5 legendary items από τα horadric caches

1 paragon (λίγο λιγότερο από ένα)

1 τσουβάλι gems και materials :p

attachment.php?attachmentid=61487&stc=1&d=1396657376

Σε πόση ώρα Πέτρο ;

Sent from my LG-D802 using Tapatalk