Jump to content

Recommended Posts

Dumpster 3: Reaper Of Wallets :hehe:

"Finally, Reaper of Souls will add a new game mode called Loot Run. This lets you and a few friends run an completely randomised 15-20 minute dungeon. Assets, layout, lighting, weather, monsters, loot and the end boss are all randomised. It’s designed to offer a fresh and profitable dose of Diablo 3 in a manageable chunk of time."

ε ρε κάτι κλεφτρόνια που υπάρχουν...:slap:

Βασικά τα έχω παίξει όλα τα arpg...

Αν όχι όλα τα περισσότερα και το βρίσκω βαρετό το D3, το μόνο που άξιζε ήταν το feeling , μιας και μεγάλωσα με την Blizzard και τα παιχνίδια της και το καταπληκτικότατο Collectors Edition που αγόρασα.

Το prop Diablo Skull USB είναι επικό.

P.S Τo D3 είναι hack n slah, ούτε καν arpg...

[MENTION=11722]hondo1[/MENTION]

κοίτα το ότι έκλεψαν την ιδέα των runs από το poe δεν το αρνείται κανείς, αλλά πάντα όταν ένα παιχνίδι έχει μια καλή ιδέα δεν σημαίνει ότι έχει και το copyright...μπορεί η Bliz να το κάνει καλό (λέμε τώρα)

RPG το diablo ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ούτε arpg ούτε τίποτα...RPG είναι το skyrim, το POE, το uber Fallout 3 κ.α. που όντως ΕΣΥ αποφασίζεις τι skillz θα βάλεις στον ήρωα σου ανάλογα με το παιχνίδι σου και τις αποφάσεις σου...τώρα αυτό με τα 10 skill που έχει ο ήρωας στο d3 και τα αλλάζεις αναλόγος με rune απλά δεν..Εδώ κιόλας παίρνεις lvl και σου ανεβάζει αυτό αυτόματα τα στατς...

Απλά εμένα με χαροποιούν τα εξής

1. Θα ενδιαφερθώ για το παιχνίδι για μερικό διάστημα ακόμα..

2. το 1 σημαίνει ότι το skype θα πάρει φωτιά... ;)

3. Σημαίνει ότι η Bliz το δουλεύει το παιχνίδι

αυτά τώρα πιο είναι χειρότερο παιχνίδι από το POE/D3 και μπιπ το auction house κλπ δεν με ενδιαφέρουν...Με ενδιαφέρει να μπουν τα 8-10 άτομα που έπαιζα και να ρίξουμε runs...το αυτό...

ναι βρε καλέ μου άνθρωπε το ξέρω καιρό από σενα τώρα ότι με skype είναι άλλη φάση:rolleyes:

αλλά όταν βλέπεις τεράστιες ταμπέλες γενικά και πόσο μάλλον απ'την activision ξέρεις από πριν ότι πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι! νόμος!:hehe:

Σωστά H&S είναι... Άρα είναι λάθος να τα συγκρίνουμε... Τώρα το έχω δοκιμάσει σημαίνει ότι έχω παίξει αρκετά. Τώρα αν η Blizzard πήρε ένα στοιχείο από το POE δε σημαίνει και κάτι... Αν το πάμε έτσι και το POE και όλα τα παρεμφερή (βλέπε Sacred,Titan quest κλπ) έχουν ξεκινήσει ξέρουμε από που. Το Titan Quest για παράδειγμα μου άρεσε αρκετά μέχρι και expansion και όλα. Δε μου έβγαζε κάτι παραπάνω. Ωραία τα 3d γραφικά αλλά δεν μου έβγαζε να ξανασχοληθώ... Το ίδιο και με το POE. Ωραία τα άπειρα skills κλπ κλπ δεν μου έβγαλε κάτι παραπάνω. Δικιά μου άποψη πάντα... Μπορεί να είναι και ότι επειδή έχω περασει πολλά νοσταλγικά χρόνια να έχω κόλλημα.

Αλλά εδώ είναι Thread για το diablo 3 γιατί να αναφερόμαστε σε κάτι άλλο πέρα από αυτό. Γιατί πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα λέει παράτα το D3 παίξε κάτι άλλο... Μπορεί να παίζω και τα δύο αν το πάμε έτσι...

Πάμε πίσω πάλι. Πιστεύω ότι θα γίνει ότι και στο D2. Το D2C ήταν καλό... Με το D2X έγινε εξαιρετικό...

Νομίζω ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και με το D3. Θα βελτιώσουν αρκετά πράγματα.

Έγινε επεξεργασία από mordred

Πάμε πίσω πάλι. Πιστεύω ότι θα γίνει ότι και στο D2. Το D2C ήταν καλό... Με το D2X έγινε εξαιρετικό...

Νομίζω ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και με το D3. Θα βελτιώσουν αρκετά πράγματα.

τα μπεδεύεις λιγάκι.. :whip: το ανάποδο ήταν ... και όχι έχω πολύ καλή μνήμη :whistling

τα bots το TPPK ή τα άπειρα spam?:slap:

θα σου πώ σε γενικές γραμμές πόσο καλό ήταν το classic..

έκτος απ'τα από πάνω που ανέφερα..το lvl-ing στα 99 ήταν πολύ πιο δύσκολο και αυτό το έκανε πιο challenge, τα affix-prefix ήταν σαφώς πιο λίγα άρα και περισσότερες πιθανότητες για καλά items..άρα και gambling όπως και όσο καλό gear και να είχες είχες πολλές πιθανότητες για ψόφο...πράγμα που το είχε κάνει niche community...

κάτι όπως είναι και το path of exile τώρα:worship:

με το LoD ήρθαν τούμπα όλα αυτά :suicide2:

Αν ηταν και το παιχνιδι τοσο ωραιο οσο τα cinematics καλα θα ηταν... Δυστυχως θα αναγκαστω να το παρω και αυτο αλλα θα ψαξω να το βρω οσο το δυνατον φτηνοτερα γιατι αν με το αλλο με κρατησε 4+6 μηνες συνολο με οχι καψιμο ομως αυτο το βλεπω για ενα 3μηνο να κραταει...

Λειπει η μαγεια, η ατμοσφαιρα που χαρακτηριζε το πρωτο και το δευτερο.

Ακομα θυμαμαι πιτσιρικας να παιζω βραδυ αργα το Diablo I και να μου εχει σηκωθει

η τριχα απο τους αποκοσμους ηχους και την ανεπαναληπτη μουσικη.

Δεν ειναι ουτε τα γραφικα, ουτε τα επιμερους στοιχεια που κανουν ενα παιχνιδι καλο.

To gameplay ειναι ολη η ουσια, και εκει ειναι που χωλενουν τα παιχνιδια τα τελευταια χρονια.

Κραταω μικρο καλαθι, αλλα ισως να δουν τα λαθη και να παρουσιασουν κατι αξιολογο,

ανταξιο της κληρονομιας του Diablo.