Jump to content

Recommended Posts

παίζεται ακόμα D3 παιδιά? υπάρχει κανένας πρόθυμος να δώσει battle tag να έχω παρέα?:) πολύ μοναξιά έπεσε...

:whistle2::whistle2::whistle2::whistle2::whistle2::whistle2::whistle2::whistle2::whistle2:

0QVHErq.jpg

Michuta , κανε με add αν θελεις.

NOFX#2852

28m? καποιος να κοιταξει καλυτερα μηπως εχασα το φως μου! :-O:-O:-O:-O:-O

(edited)

incredible...special attack? 1000% dmg κλπ + crit :fie:

28099370...αυτό διαβάζω με ζουμ...αλλά εγώ με τον barb Μου με base dps 240 και full buffed έχω δεί μέχρι 1,3-1,4...το 28 φαντάζει ουτοπία...

Έγινε επεξεργασία από tavliban

Η αληθεια ειναι οτι δεν γινεται να ειναι 28 γιατι θα επρεπε να το βλεπεις καθε μερα οχι μονο μια φορα.βλεπεις καθε μερα τετοια νουμερα? μηπως το μπερδευεις Γιωργη επειδη εχει 3 νουμερα εκει μεσα?

Oτι βλεπετε βλεπω ρε παιδια... Για χαβαλε το ανεβασα, οχι για να χρεωθω αρχικοφτης :)

Oτι βλεπετε βλεπω ρε παιδια... Για χαβαλε το ανεβασα, οχι για να χρεωθω αρχικοφτης :)

Άσ' τους να λένε. Ζηλεύουν αγόρι μου. Εγώ το βλέπω 2.8Β! :hehe:

Μπορει να ειναι οτιδηποτε απο 280k εως 28m...Δεν ειναι επαρκως εμφανες απο το πως εμφανιζονται στο game μεσα τα νουμερα γιατι βγαινουν το ενα μεσα στο αλλο...

28099 είναι.

Το 370 είναι από άλλο hit.

Εγώ αυτό βλέπω...εάν δείτε καλύτερα, το 370 είναι πιο bold.

28099 είναι.

Το 370 είναι από άλλο hit.

Εγώ αυτό βλέπω...εάν δείτε καλύτερα, το 370 είναι πιο bold.

Και εγω αυτο βλεπω. Γιαυτο εγραψα απο 28k μεχρι 28m...

Καποια skills εχω στο illustrator... Αλλα δυστυχως, δεν σκαμπαζω φωτοσοπ λεωνιδα :/

βασικά skillz έχεις στο diablo...

και όπως φαίνεται στο Photο editing....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Δεν μου φαίνεται παράλογο εμένα το damage... witch doctor είναι που φτάνει άπειρο damage