Jump to content

Recommended Posts

Ερώτηση: Monk λέει τίποτα για endgame item farming;

Γύρισα μετά από, χμ, 10 μήνες οπότε έχω μείνει σε μια εποχή που οι barbs ήταν μαπα και οι DH έσβηναν τα πάντα :p

(edited)
[MENTION=4357]funfix[/MENTION] HC

hc!!!! ούτε για πλάκα να φάω κάνα dc και να καώ στην κόλαση!!!!! Ήδη μετράω 2 ποντίκια και 1 keyboard!! :p

προτιμώ να παίξω κλασσική dota.....

Έγινε επεξεργασία από funfix

happy aniversary 1 year σημερα.:kiss: μπαινω κλασσικα να παιξω λιγο ,λεω σημερα θα εχει κοσμο, ψυχη δεν βρικα

αμην

screenshot001cb.jpg

gzzzzz man.....βλεπω και την εικονα του μεγαλου νοτη πανω δεξια......επιασες το pr.screen την ωρα που μιλουσα......χαχα.....

Για κοιτα να παμε ρανακι με τα παιδια καποια στιγμη tavli να σε δω live, δεν σε εχω πετυχει μεσα τον τελευταιο καιρο!

ναι δεν έχουμε τρέξει παρέα ποτέ...χαχα... δεν ξέρω αν σε έχω στην λίστα οπότε κάνε με add tavliban#2564

τώρα μπαίνω για λίγο τρέχω μια δυο φορές και βγαίνω, καθώς ΟΚ καλή η farma αλλά περιμένω xpansion, items, new chars

(edited)

Λέω να ξανά αρχίσω D3 παρατώντας το TSW και το TERA... Έχει αλλάξει τίποτα με τα νέα patch? υπάρχει Endgame και ενδιαφέρον για να συνεχίζεις να το πεζής μετά τα 60 lvl+100(paragon) το pvp διάβασα είναι απαίσιο ισχύει?

Έγινε επεξεργασία από Cguevara

το "start game" ειναι το AH και το "end game" είναι το RMAH :tomato: μείνε εκεί που είσαι :T:

(edited)

καταλάθος Double Post...

Delete please.

Έγινε επεξεργασία από Cguevara

To TSW (The Secret World) fovero game! αλλα θέλει παρέα και το συγκεκριμένο έχει χαμηλό community..

Το farming εχει περασει σε αλλο lvl παιδια. Αδιανοητες καταστασεις χααχαχχααχ.

r0i66tJ.jpg

08b8Kjv.jpg

Το farming εχει περασει σε αλλο lvl παιδια. Αδιανοητες καταστασεις χααχαχχααχ.

r0i66tJ.jpg

08b8Kjv.jpg

Cow lvl is back!

βλακεια το rainbow island καλυτερα να ειχε cow level αν και μαλλον ολος ο κοσμος μονο cow

θα επαιζε μετα ¨μαμαμαμαμαμ"