Jump to content

Recommended Posts

Δεν έχω ιδέα... πάντως ήταν 68 € η αξία του χρυσού που δε με άφησε να πουλησω γμτ...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

σίγα που θα σε άφηναν να πουλήσεις τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ χρυσό...καλύτερα να αγοράζουν τον δικό τους χρυσό... ;)

Κάπου εκεί πρέπει να κρύβεται η αλήθεια δυστυχώς...

Sent from my GT-N8010 using Tapatalk 2

Στιγμες πριν φτασω 100 βλεπω αυτο το τρελο θεαμα στην οθονη μου....!

343n411.jpg

και μετα απο λιγη ωρααααααα

5eg679.jpg

τιμη και δοξα! :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Κανένα καλό drop? grazzz

Thanx!Απο αυτα τα 3 οχι, πριν λιγες μερες ειχα ενα καλο source που εφυγε στα 95m!

Παντελα περασε εξω σε παρακαλω...

Γιατι, τι εκανα; :p

μπορούσες να πουλήσεις χρυσό τόσο καιρό?ANYWAY ο χρυσός έπεσε για περισσότερα Τιμές Χρυσής Λίρας

λολ. Το καλό είναι ότι είναι εύκολα τώρα και μέχρι να βγουν τα νέα items θα είναι καλά...!!

χθες σε πάρτι με 4 f έπεσε πολύ κυνήγι τόσο που τα παράτησα και έπεσα για ύπνο!!!!

Μολις πουλησα ageless might 5m.... θα πρεπε να υπαρχει achievement γι αυτο!!!!

παίδες χρόνια πολλά σε όλους... σήμερα το Diablo 3 Μου συμπεριφέρθηκε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...το ομολογώ...drop πρώτο

ultiring2.png

και μετά γυρνώντας από την εκκλησία και έχοντας κάτι unidentified items...λέω δεν τα rollάρω αφού ετοιμαζόταν η μαγειρίτσα...

Είστε έτοιμοι?

Είστε σίγουροι?

Μην πείτε ότι δεν προειδοποίησα

πάρτε μια ανάσα

ultiring.jpg

:-O:happy2:

παίδες χρόνια πολλά σε όλους... σήμερα το Diablo 3 Μου συμπεριφέρθηκε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...το ομολογώ...drop πρώτο

ultiring2.png

και μετά γυρνώντας από την εκκλησία και έχοντας κάτι unidentified items...λέω δεν τα rollάρω αφού ετοιμαζόταν η μαγειρίτσα...

Είστε έτοιμοι?

Είστε σίγουροι?

Μην πείτε ότι δεν προειδοποίησα

πάρτε μια ανάσα

ultiring.jpg

:-O:happy2:

νομιζω πως το παιδι που ειπες χριστος ανεστη ηταν πολυ γουρλιδικο τελικα.....χριστος ανεστη/roll = biilionare :clap::clap::clap::clap:

ξέρω ότι έχει ειπωθεί ξανά άλλα πως κάνουμε PC SCREEN στο diablo?

Πατάς Print Screen κανόνικα και το αποθηκεύει στo Documents -> Diablo III -> Screenshots