Jump to content

Recommended Posts

in game εχω απο 850-1000 οποτε δεν εχω προβλημα. + με 1600 regen, 1000 lof , 2 life steal απλα δεν πεφτει το hp.

Μετα το νερφ θα βαλω την thundergod +20 melee reduce και θα αλλαξω το killing spree me

crushing advance αλλα +35 melee and range. Το δοκιμασα στο lvl 10 monster act 3 και ειχα survive κανονικα.

Κ στο προηγούμενο ραν natalia boots με 185 dex 75 vit! Από τις καλύτερες μέρες. Αύριο παμε πάλι ραν θα είναι η σειρά σ. Βάλε mf κιαλο. Εγώ με encha έχω 364 χωρίς 340.

Χαχαχα και μόλις τώρα ένιωσα τι σημαίνει το nick σ.

καλημερα παιδια.

να σας κανω μια ερωτηση....σε ποση ωρα βγαζετε το run του act 3???το γνωστο δρομολογιο....χωρις move speed kai sprint....θελω να δω αν αξιζει να αλλαξω το rend με το sprint Για να τα τρεψω πιο γρηγορα.....δεν ξερω ομως αν αξιζει αυτη η αλλαγη του rend....και εφοσον το damage ειναι περιπου 40κ χωρις buf

εννοειται με το καταλληλο ρουνο που θα βγαζει το αντιστοιχο damage....run like the wind or gangway για να μην χασω το damage του rend

Έγινε επεξεργασία από tsakos19

Προσωπικα η διαδρομη 1-2-3lvl Keep Deapth - The Bridge Of Korshik+Cave - Arreat lvl1 μεχρι Asmodan με sprint χωρις movement speed πανω κατω 1 ωρα 20 λεπτα + - .

Και γω χωρις sprint περιπου 2,30 ωρες++ λιγο παρα πανω....ειναι παρα πολυ....θα δω με το σπριντ τωρα τι παιζει,..

εγώ αρχίζω και σκέφτομαι ένα build σαν το 2 tornado,

με passive το boon of bull kathos, και όσο το δυνατόν υψηλότερο crit chance. 15+ sec κρατάει το wotb με rune thrive with chaos, αλλά μειώνεται το cooldown με το boon of bul kathos

Κάπως έτσι με βλέπω να τρέχω από εδώ και από εκεί και να σηκώνω μόνο 62άρια και 63άρια...αλλά θα παίζω μόνος...

edit: και δεν έχω ιδέα πόσο καλά θα δουλεύει στο 1.05.....ptr δεν μπαίνω...

Έγινε επεξεργασία από tavliban

Μια χαρα δουλευει..τι ακριβως δεν βλεπεις?

βλεπω οτι αν πχ ειμαι στην μεση απο health και ριξω 2 τετοια δεν βλεπω το health που ταζει. βασικα τπτ δεν βλεπω! dmg βαραω unbuffed 30κ kai το 9% einai 2700. επι 4 που stackαρει περιπου 11κ,χωρις crit. ε δεν τα βλεπω αυτα!

αν δεν έχεις αρκετό DPS λογικό είναι...

με frenzy ειμαι 60κ ποσο πρεπει να ειμαι 200κ?

Έγινε επεξεργασία από P70

βλεπω οτι αν πχ ειμαι στην μεση απο health και ριξω 2 τετοια δεν βλεπω το health που ταζει. βασικα τπτ δεν βλεπω! dmg βαραω unbuffed 30κ kai το 9% einai 2700. επι 4 που stackαρει περιπου 11κ,χωρις crit. ε δεν τα βλεπω αυτα!

Στο inferno εχει 80% reduction στο ls οποτε υπολογιζε το στο 1.8%

χιλιαρικα ε? ωραια τα εχω τα εχω :p :P :p

Για μενα βαλτο real money και τσιμπα ενα 250αρι :banging:

χεχε....με λιγο παραπανω μηδενικα :p

υπαρχουν ατομα που θα εδιναν 250 ευρω??σιγουρα ναι απλα πρεπει να βρεις το timing.για αρχη τα φοραει ο γερουλης μου....για αργοτερα βλεπουμε...τα επομενα που θα κατσουν θα τα πουλησω :suicide2: