Jump to content

Recommended Posts

Ωραίο είναι, αλλά τρελλή κόπια πάλι και πολύ πιο παιδικό... Ο Matt Uelmen όμως έγραψε μουσική (μεγάλο λάθος για το D3...)

Να δούμε με το patch τι θα κάνουν πλέον...

Άσχετο ξαναμπήκα από περιέργια στο darkd3.com από περιέργεια (γιατί οι πρώτες εκδόσεις του δε μου αρέσαν κυρίως στο act 2 που το έκανε τελείως άχρωμο...) και κατέβασα την balanced (δεν ξέρω αν υπήρχε και πριν). Δίνει πολυ καλύτερη αίσθηση και ατμόσφαιρα πιστεύω. Ξέρω ότι θυμάμαι χαίρομαι αλλά δεν ξέρω αν συμφωνεί κανείς.

Όλα τα δίκια έχεις και νομίζω όλοι αντιλαμβάνονται το λάθος του patch... ακόμα και τα παιδιά που τώρα 60αρήσανε και θεωρούν ίσως καλό να μπορούν εύκολα να φαρμάρουν act1-2 μελλοντικά θα καταλάβουν το πρόβλημα....

( υπενθυμίζω ότι κάποτε μπαίναμε 4άδα και μας έφευγε ο πάτος να ρίξουμε butcher ...ειδικά όταν έριχνε φωτιές παντού απλά ψόφος.... ωραίες εποχές...και τώρα ρίχνει τα αίματα ο azmodan και εξακολουθούμε να τον βαράμε ανενόχλητοι....)

Φαντάζομαι ~και αν κατάλαβα καλά δηλαδή~ ότι με τα νέα update θα μπορεί ο χρήστης να επιλέγει επίπεδο δυσκολίας φαντάζομαι με τη λογική μεγάλη δυσκολία= καλύτερα drop ή κάπως έτσι τέλος πάντων... ίσως έτσι αλλάξει προς το καλύτερο....

σε κάθε περίπτωση κάποια στιγμή πρέπει να βγάλει ένα expansion να δούμε κανά καινούργιο μέρος... ή έστω να βάλει στο ήδη υπάρχον πλάνο κανά καινούργιο dungeon να έχει ενδιαφέρον....

Μια σημείωση μόνο.... χθές με Zboocham και Lordkalidor παίζοντας και συνομιλώντας μέσω skype... totally different game....

κλικ κλακ κλικ κλακ .... μπλικι μπλικι μπλικι....

Μα και εσυ με τους ανιωθους επαιξες που τους κηνυγας για να βρεις mob ζωντανο και παλι κανεις το 2% του total damage? :p

Μα και εσυ με τους ανιωθους επαιξες που τους κηνυγας για να βρεις mob ζωντανο και παλι κανεις το 2% του total damage? :p

Αφού του έχω πει να χρησιμοποιεί μπότες με mov speed και δεν θέλει. Ασ'τον να κυνηγάει!

Οσο αναφορά το game. Πριν το diablo έπαιζα μόνο LoL, για 1 χρόνο μόνο LoL. Αν δεν είχε βγει το diablo θα συνέχιζα να παίζω μόνο LoL.

Όλο το καλοκαίρι το είχα αφήσει και τώρα που έχω βαρεθεί το diablo ξεκίνησα πάλι. Πολύ πολύ πιο διασκεδαστικό το LoL, (αν εξαιρέσεις τους feeders, noobades, leavers, flamers etc) και ο λόγος είναι ένας.

PVP

Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Αν παίξεις LoL ενάντια στα bots είναι βαρετό όσο δε πάει, όπως το diablo δηλαδή.

Υπεμονή μέχρι το 1.1.

Developer Journal: Defensive Bonuses and Monster Damage - Diablo III

δλδ για να καταλαβω το war cry ειναι το προβλημα ολου του παιχνιδιου??? ελεος....

όχι το ότι δεν αγοράζεις εξοπλισμό με λεφτά τους χάλασε...

όχι το ότι δεν αγοράζεις εξοπλισμό με λεφτά τους χάλασε...

αρχιζουν και χανουν την μπαλα και δεν μαρεσει.....ο μονος τροπος να το σωσουν ειναι το pvp .....το να αλλαζεις τετοια πραγματα οπως skills κλπ ειναι μεγαλο μειον.....τωρα σε οτι αφορα τα λεφτα , τι να πω....αν υπαρξει καποιος που θα δωσει 250,00 ευρω μπραβο....!

Προσωπικα εχω απογοητευτει πολυ απο το παιχνιδι.

Ειμαι σιγουρος πως αν δεν λεγοταν Diablo θα ειχε περασει απαρατηρητο.

Ελπιζω να βελτιωθουν τα πραγματα με το pvp patch και να βγει καμια

καινουργια περιοχη γιατι ολο τα ιδια και τα ιδια τα βαρεθηκα.

και κανενα νεο boss η special boss....απλα να ξερεισ πως οταν θα βγει θα πεταξει κατι σοβαρο.....οχι 2 μπλε και ενα σπασμενο τοξο....αλλαγες, αλλαγες και παλι αλλαγες...αυτο με τα defence ειναι το αποκορυφωμα της ξεφτιλας!ποτε ειπαν θα βαλουν το pvp/?ειχα δει κατι για σεπτεμβρη.....

Προσωπικα εχω απογοητευτει πολυ απο το παιχνιδι.

Ειμαι σιγουρος πως αν δεν λεγοταν Diablo θα ειχε περασει απαρατηρητο.

Ελπιζω να βελτιωθουν τα πραγματα με το pvp patch και να βγει καμια

καινουργια περιοχη γιατι ολο τα ιδια και τα ιδια τα βαρεθηκα.

με λιγα λογια, μια @@ και μιση

και κανενα νεο boss η special boss....απλα να ξερεισ πως οταν θα βγει θα πεταξει κατι σοβαρο.....οχι 2 μπλε και ενα σπασμενο τοξο....αλλαγες, αλλαγες και παλι αλλαγες...αυτο με τα defence ειναι το αποκορυφωμα της ξεφτιλας!ποτε ειπαν θα βαλουν το pvp/?ειχα δει κατι για σεπτεμβρη.....

Χριστούγεννα και βλέπουμε...

πάει ο barb...:shout:
τον ξέσκισαν...αυτό μου το εξηγεί κανείς;

Sprint

Skill Rune – Run Like the Wind

Proc coefficient reduced from 0.2 to 0.08

hondo1 ήρθε η ώρα να αυξήσεις ετσιθελικά το res all σου...

-25% damage το inferno, αυτό σαν να το ξεχάσατε....