Jump to content

Recommended Posts

Εκτός αν κάτι έχασα (πολύ πιθανό λόγω διακοπών) και το Cow level το νερφάρανε μέχρι αηδίας, δεν βρίσκω λόγω για αυτό που κάνετε Παντελή.

Το Cow lvl ειναι δυσκολία προς act3/4 παρά 1. Οπότε αν φαρμάρεις Cow lvl, ΑΝΕΤΑ φαρμάρεις και 2/3 ακτ που σημαίνει πως δεν έχεις λόγο να παίζεις στο 1, ειδικά αφού θες και ντροπς.

Το Cow ήταν και είναι ACT4.

Απλά άτυχος.

Και δεν είναι guaranteed ποια πως θα πετάξουν το είπαμε.

Αλλά αποφασίστε, απο την μία "μακακ... που έχουμε χ3στεί στο λετζεντερι" και απο την άλλη δεν πετάει :p

Το λένε random element ;)

Αλλά άσχετα με ΟΛΑ, 3 πολύ καλύτερο % απο 1, και αφου έχεις gear μην μασάς.

Επιτελους και ενα αξιοπρεπες drop...

εχω δει τοσα πολλα skorn και stormsield στην γυρα που πιστευω θα παιζων μεχρι να μου κατσουν...:p

θα γινει ενα το ποντικι με το χερι μου.....οτ ικαι να λεμε ομως το skorn απλα θεριζει πωπους.....

σε πιο act το τσακωσες???

Το secret lvl με τα ουράνια τόξα και τα πόνυ είναι έπος!

Φόρος τιμής στο Super Mario!!!

wyrhmshire rulez!:magic:

ειδικα τα ελιτ πονυ ειναι αλλο πραγμα......μικρο μου πονυ μικρο μου πονυ....

ασχετο βεβαια αλλα μολις ψαχουλευα λιγο ειδα πως εχω ενα Leorics signet και βλεπω κατι τιμες στα ουρανια για το δαχτυλιδακι αν και ειναι Level 17!!

Καλά προ νέρφ εποχής, 1η φορά που πήγα έγινα

μικρή μου π0ρνη, μικρή μου π0ρνη... εκεί μέσα.

ασχετο βεβαια αλλα μολις ψαχουλευα λιγο ειδα πως εχω ενα Leorics signet και βλεπω κατι τιμες στα ουρανια για το δαχτυλιδακι αν και ειναι Level 17!!

Αν το έχεις πριν το patch είναι gtp. Αν σου έπεσε μετά το patch είσαι πλούσιος.

Καλά προ νέρφ εποχής, 1η φορά που πήγα έγινα

μικρή μου π0ρνη, μικρή μου π0ρνη... εκεί μέσα.

δεν με τρελανε να σου πω την αληθεια......diablo παιζουμε, αν ηθελα τραλαλα ξανα συνδεω το SNES και παιζω το mario all stars.....πριν λιγο καιρο επαιζα βεβαια SUPER METROID!!!!!!!!προτιμο να ειμαι στα dungeons τοy act1 η στα depths του 3 :p

[MENTION=5181]winters[/MENTION] πριν το patch επσεσε απλα δεν θυμαμαι αν εχει το bonus xp.θα το δω σε λιγη ωρα που θα παω σπιτι....

τελικα το leorics ειναι το παλιο... :/ και ειναι οντως gtp.....κατι δαχτυλιδια καραμελες που κυκλοφωρουσαν ειναι καλυτερα πιστευω απο αυτο που εχω....:p

κατι ασχετο παιδες...υπαρχει καποιοις τροπος να βλεπεις AH εκτος παιχνιδιου???καποια εφαρμογη για κιν η οτιδηποτε αλλο σε υπολογιστη????

Έγινε επεξεργασία από tsakos19

τελικα το leorics ειναι το παλιο... :/ και ειναι οντως gtp.....κατι δαχτυλιδια καραμελες που κυκλοφωρουσαν ειναι καλυτερα πιστευω απο αυτο που εχω....:p

κατι ασχετο παιδες...υπαρχει καποιοις τροπος να βλεπεις AH εκτος παιχνιδιου???καποια εφαρμογη για κιν η οτιδηποτε αλλο σε υπολογιστη????

Προς το παρων οχι αλλα λογικα δεν θα αργησει και αυτο να γινει (βλεπε wow).