Jump to content

Recommended Posts

Τον ρημαξαν τον Γκομ, πριν το πατς κλαιγανε οι χηρες, κλαιγαν και οι παντρεμενες...

Τωρα ειναι παιδικη χαρα. Εχουν ριξει τοσο πολυ την δυσκολια, που στο επομενο πατς ή καπου στο κοντινο μελλον, περιμενω να ερθει αλλη μια ρυθμιση δυσκολιας μετα το ινφερνο....

και στην αρχή ήταν πανεύκολος, μετά τον έκαναν παλουκάκι και πλέον είναι πάλι σχετικά εύκολος...

τελικα καταλαβαινω πως με τπτ δεν ειμαστε ευχαριστημενοι....μην γκρινιαζουμε τωρα

και αν θυμαμαι καλα ενα repair ειχε 45000......:/

και τώρα έχει 35k, big deal :p

εγώ θεωρώ πως ένα buff χρειάζονται όλα τα τέρατα στο D3 γιατί πλέον το ACT1 είναι λες και παίζεις hell, ο Diablo άμα είναι 4 άτομα (που ξέρουν τι τους γίνεται πάνω κατω) δεν προλαβαίνει να πει κιχ...

αλλά το D3 το έφτιαξαν για να παράγει items ώστε να τα πουλάει η blizz 2-3----100€ και να παίρνει το 15% πίσω...

Εγώ πάντως γουστάρω το fun με τους συμπολεμιστές...

Παντως για τα drops απλα δεν υπαρχει καμια λογικη.Χτες φαρμαραμε 2 φορες act 1 σε καποια σημεια, butcher και cow level 3 ατομα (συνολο 3,5 ωρες), εγω ενας dh και ενας wizard(σαν ανεκδοτο δεν ακουστηκε αυτο? :p :P :p) . Ριχνω ολα τα stats στον διαολο και με 5nv stack εχω φτασει 345% mf. 2 αντικειμενα που ηταν πολυ μικρες βελτιωσεις αυτων που φοραμε βρηκαμε συνολο και οι τρεις μαζι!!! για legendary ουτε λογος.....

Το έχουν παρακάνει αυτό με τα drops, πέφτουν πολλά (ειδικά αν έχεις Valor+Mf) άλλα τα περισσότερα είναι άχρηστα. Μια μέρα ειδικά, μέσα σε 4-5 ώρες, μου έπεσαν 3 legendary αλλά και τα 3 μαζί πιάνουν/δεν πιάνουν 4Μ στο ΑΗ.

Το έχουν παρακάνει αυτό με τα drops, πέφτουν πολλά (ειδικά αν έχεις Valor+Mf) άλλα τα περισσότερα είναι άχρηστα. Μια μέρα ειδικά, μέσα σε 4-5 ώρες, μου έπεσαν 3 legendary αλλά και τα 3 μαζί πιάνουν/δεν πιάνουν 4Μ στο ΑΗ.

Δεν εισαι ο μονος με legendary στα αζητητα :p

σημειωση με αυτο το στησιμο act 2 αερα!

Rush - Community - Diablo III

2 legendary σήμερα, και τα 2 από chest και νωρίς στο run. Τυχαίο;

Κανα καλο? ποιο act εκανες?

Ρε παιδια θα τρελαθω, ποσο κοστιζει ενα star ruby αν κανεις craft?

ΑΝ δεν κανω λαθος ειναι κοντα στο 1.200.000 και υο ΑΗ τα δινει 628.000.... υπολογιζω κατι λαθος??

Κανα καλο? ποιο act εκανες?

Ρε παιδια θα τρελαθω, ποσο κοστιζει ενα star ruby αν κανεις craft?

ΑΝ δεν κανω λαθος ειναι κοντα στο 1.200.000 και υο ΑΗ τα δινει 628.000.... υπολογιζω κατι λαθος??

Εδω εισαι.

εγώ θεωρώ πως ένα buff χρειάζονται όλα τα τέρατα στο D3 γιατί πλέον το ACT1 είναι λες και παίζεις hell, ο Diablo άμα είναι 4 άτομα (που ξέρουν τι τους γίνεται πάνω κατω) δεν προλαβαίνει να πει κιχ...

αλλά το D3 το έφτιαξαν για να παράγει items ώστε να τα πουλάει η blizz 2-3----100€ και να παίρνει το 15% πίσω...

Εγώ πάντως γουστάρω το fun με τους συμπολεμιστές...

αυτό που πρέπει να κάνουν ASAP είναι να βάλουν bonus XP στο party όσο περισσότερα άτομα τόσο μεγαλύτερο το bonus

[MENTION=14897]P70[/MENTION] Τα υπολογίζεις λάθος.

1 Star Ruby = 27 Flawless Square + 54 Tomes + 500K

Τα Flaw Square μαζί με τα Tomes έχουν περίπου 50Κ, οπότε με 550Κ φτιάχνεις μόνος σου.

Έγινε επεξεργασία από winters

Παντως για τα drops απλα δεν υπαρχει καμια λογικη.Χτες φαρμαραμε 2 φορες act 1 σε καποια σημεια, butcher και cow level 3 ατομα (συνολο 3,5 ωρες), εγω ενας dh και ενας wizard(σαν ανεκδοτο δεν ακουστηκε αυτο? :p :P :p) . Ριχνω ολα τα stats στον διαολο και με 5nv stack εχω φτασει 345% mf. 2 αντικειμενα που ηταν πολυ μικρες βελτιωσεις αυτων που φοραμε βρηκαμε συνολο και οι τρεις μαζι!!! για legendary ουτε λογος.....

Εκτός αν κάτι έχασα (πολύ πιθανό λόγω διακοπών) και το Cow level το νερφάρανε μέχρι αηδίας, δεν βρίσκω λόγω για αυτό που κάνετε Παντελή.

Το Cow lvl ειναι δυσκολία προς act3/4 παρά 1. Οπότε αν φαρμάρεις Cow lvl, ΑΝΕΤΑ φαρμάρεις και 2/3 ακτ που σημαίνει πως δεν έχεις λόγο να παίζεις στο 1, ειδικά αφού θες και ντροπς.

ρε μάγκες το mf cap ισχύει όταν φτάσεις paragon lvl 100 ή μέχρι να φτάσεις lvl 100 ξεπερνάει και το 300;

υγ. έχω τρελαθεί να σηκώνω legendaries αυτό το καιρό (5 σε ένα σκ, το 1 ειδικά στο 5λεπτο)..

Συνολικά στην καριέρα μου έχω σηκώσει 3 stromshields (έλεος με την συγκεκριμένη, ρίξε κάνα Tyraels Might), 2 Hellracks (ελλεινό crossbow) το ένα πουλήθηκε 400Κ και το άλλο δόθηκε στον scoundrel. 2 schaeffers hammer (μούφα ολκής), bul kathos wedding band (pre patch 1.0.4), oculus ring (pre patch), the tormentor 2 hand staff (μέχρι και 50Κ έχω δει να το πουλάνε), και το grand visier το οποίο πουλήθηκε 5Μ...τα άλλα legend είναι ανάξια λόγου...

Τώρα είμαι στο ψάξιμο για το Bul Kathos Solemn Vow...(και άμα κάτσει :whistling μου)

ρε μάγκες το mf cap ισχύει όταν φτάσεις paragon lvl 100 ή μέχρι να φτάσεις lvl 100 ξεπερνάει και το 300;

πάει 300 + 75% από το NV Buff...

είτε το φτάνεις με gear (δικό σου + follower) είτε από Paragon είτε από συνδιασμό πάει μέχρι 300%...