Jump to content

Recommended Posts

350% ??? Δεν ειναι πολυ ακριβα τα αντικειμενα με τοσο πολυ gf?

Όταν πας για items με 20Μ πως αλλιώς θα βγεί; Έχω έναν φίλο DH που βγάζει έτσι 4-5Μ σε μία μέρα.

Κρατάς το weapon και σε όλα τα άλλα slots βάζεις Gold%. Για αρχή αγόρασε σε κάθε slot μέχρι 10Κ item. Μετά αγόρασε με περισσότερα. Στο τέλος θα δεις ότι θα μαζεύεις πολύ gold και εύκολα.

Όταν φτάσεις στο σημείο να θες 25M για κάθε item πως πιστεύεις ότι μαζεύεις λεφτά; Αν περιμένεις να σου κάτσει το super item που θα το πουλήσεις 20Μ σε 3-4 χρόνια θα κάνεις καλό gear!!! :hehe:

Σε 2 ώρες 1 million gold? Γουστάρω, για λέγε. :D Σε nightmare/hell ή Inferno αυτό;

Nightmare. ACT3. Kill Azmo quest και ξεκινάς από Cratter Level 1.

EDIT: Πολύ σημαντικό. Βγάζεις τον ήχο και βάζεις να ακούσεις μουσικούλα και δεν καταλαβαίνεις πότε πέρασε η ώρα. Something like this works great -> http://en.wikipedia.org/wiki/Experience_(The_Prodigy_album)

Έγινε επεξεργασία από winters

Nightmare. ACT3. Kill Azmo quest και ξεκινάς από Cratter Level 1.

EDIT: Πολύ σημαντικό. Βγάζεις τον ήχο και βάζεις να ακούσεις μουσικούλα και δεν καταλαβαίνεις πότε πέρασε η ώρα. Something like this works great -> Experience (The Prodigy album) - Wikipedia, the free encyclopedia

Μόλις έκανα ένα run τώρα από crater 1, έως και azmodan, έβγαλα λίγο κάτω από 100.000k gold με 255% gold find μαζί με τα 5NV. 1 ωρίτσα run, θέλω περισσότερο gold find...

edit: Ρε σεις! Έχει cap στο nightmare στο 180% gold find? Το gear μου είναι 180% GF, και με 5NV είμαι στα 255%. Αλλά έχω ένα chest armor με gold find και επίτηδες πήρα με 3 sockets ώστε να του βάλω πράσινα gem για +GF. Όμως του βάζω 3 flawless square emerald, και το GF παραμένει στο 180%... WTF?

edit2: Άκυρο, είμαι στόκος. Το gold find με τα emerald παίζει μόνο για Helm. kthxbai

Έγινε επεξεργασία από dimitris_s

Εγω ψωνισα χτες εμεινα βεβαια με 300κ αλλα οκ. Αυτη τη στιγμη ειμαι με βαρβαρο :

16κ base dps 21-25k με το rage + frenzy

9300 armor με war cry

901-1060 res με war cry...

Πως το βλεπετε?Θελω λιγο dps ακομα ε?

Εγω ψωνισα χτες εμεινα βεβαια με 300κ αλλα οκ. Αυτη τη στιγμη ειμαι με βαρβαρο :

16κ base dps 21-25k με το rage + frenzy

9300 armor με war cry

901-1060 res με war cry...

Πως το βλεπετε?Θελω λιγο dps ακομα ε?

Πόσο health;

Οποιος παιζει με βαρβαρο και ζοριζεται στο ινφερνο και δεν εχει 50m gold:

Παιζω απο εχθες με αυτο το build και κανω παρτυ στο ακτ 2 με:

16k dps

46k life

500 resi all

6000 armor (with war cry)

Στο description του βιντεο εξηγει πληρως πως δουλευει το build.

Μην ασχοληθειτε καν αν δεν εχετε το λιγοτερο 30% critical chance απο το gear μονο και 1000-1500 life on hit.

Κατα τα αλλα γυρω στο 1.000.000 μου κοστισαν οι αλλαγες και πλεον ευχαριστιεμαι και παλι το παιχνιδι με ενα απο τα πιο διασκεδαστικα builds για βαβαρο.

Τελος πια οι ατελειωτες μαχες με revenge και kitting

Το πιο αστειο απο ολα ειναι οτι τα λεηζερ οι φωτιες κτλ πλεον δεν μου κανουν damage αλλα healing...(οverpower +crushing advance που το cooldown μηδενιζεται διαρκως)

have fun

Έγινε επεξεργασία από sayan2

O λογος που δε φαρμαρετε σε Hell ActV ειναι η δυσκολια ή κατι αλλο?

Για να έχεις items με magic find και να είναι και καλά έτσι ώστε να περνάς νερό από τα mobs και τα elites στο hell, θέλεις πολλά φράγκα - το magic find συνδυασμένο με Primary values, π.χ strength, κοστίζουν αρκετά ως συνδυασμός.

Με normal gear, πάλι την παλεύεις απλά θα σου πέρνει πολυ παραπάνω χρόνο να κάνεις ένα run.

Act 4 / 3 έχουν περίπου ίδια % για drops καλά οπότε δεν αξίζει το 4 οταν μπορείς να λιώσεις το 3 για πλάκα.

Άσε που είναι σπασμένα τα drops και το είπε και η ίδια η blizz ατμ, οπότε δεν έχει νόημα να μαμιέσαι 4...

ενα αλλος τροπος να βγαλεις γρηγορα λεφτα ειναι απο τα plans που δινουν 6+stats...εγω απο ενα που βρηκα κατω για belts (grand heaven strand) εχω βγαλει το σκ καθαρα 25εκατομμυρια....και 45ευρο στο real ah....το οποιο δν ειναι κ πολυ ακριβο...κοστιζει 4.5εκ και μετα απο 10-15 crafts θα σας βγαλει σιγουρα τα λεφτα του αλλα και πολυ παραπανω...

o επομενος στοχος ειναι το plan gloves το οποιο προς το παρον κοστιζει 43εκ....

ενα αλλος τροπος να βγαλεις γρηγορα λεφτα ειναι απο τα plans που δινουν 6+stats...εγω απο ενα που βρηκα κατω για belts (grand heaven strand) εχω βγαλει το σκ καθαρα 25εκατομμυρια....και 45ευρο στο real ah....το οποιο δν ειναι κ πολυ ακριβο...κοστιζει 4.5εκ και μετα απο 10-15 crafts θα σας βγαλει σιγουρα τα λεφτα του αλλα και πολυ παραπανω...

o επομενος στοχος ειναι το plan gloves το οποιο προς το παρον κοστιζει 43εκ....

Aυτά τα plan που πέφτουνε man; inferno act3/4;

inferno act 2/3 inferno αλλα να πεσουν ειναι εξαιρετικα σπανιο...ειδικα τα +6 stats....για αυτο για αρχη προτεινω να αγορασετε ενα φθηνο πχ αυτο που εχω και εγω που φτιαχνει ζωνες με + stats και η τιμη του ειναι στα 4,5εκ τελευταια φορα που τσεκαρα....δλδ αν εχεις 8εκ αγοραζεις 4,5εκ το plan και με τα υπολοιπα φτιαχνεις γυρω στις 30 ζωνες απο τις οποιες οι 10 θα φυγουν 1000% και σε τιμη πανω απο 1εκ.....συγκεκριμενα εγω εδωσα μια ζωνη χθες που εφυγε στα 14εκ και μια αλλη στο real εφυγε 37euro....

Αμα χαριζεις plan κατι γινεται :p

40k

Για αρχη μπορω να σου φτιαξω αν θελεις 10 ζωνες να δεις ποσο θα φυγουν και μετα θα καταλαβεις...

η καθε ζωνη κοστιζει 87,516 και θελει materials 28 5 και 8 tome of secrets +22,484 για μενα.....οποτε η καθε ζωνη

θα σου στοιχισει 110.000....και τα materials....οποτε αν ψηνεσαι μου λες.....απο τις 10 ζωνες οι 5 θα φυγουν 100% πανω απο 500.000 το λιγοτερο....