Jump to content

Recommended Posts

Μόλις βρήκα σε ένα ερείπιο πλοίου στην έρημο(act 2 Stinging Winds):sarcastic: το the black rock ledger page 15 και απ'οτι διαβάζω υπάρχουν και άλλες 5 σελίδες που κάνουν spawn στο συγκεκριμένο σημείο.Λένε πως άν βρείς και τις 6 σχηματίζεται η λέξη dharma από το lost και άλλα κουλά.Απλό easter egg ή έχει να κάνει με κάποιο event?

Χτες εβγαλα για πρώτη φορά μόνος το Act I Inferno, με καλό ρυθμό (5MF stacks δηλαδή) κι ευχαριστήθηκα παιχνίδι. Στα elite packs, έχανα καμια δυο φορές ή και καμία φορά αναλόγως το pack, αλλά σε γενικές γραμμές τσουλαγε ωραία.

Αυτό που έκανα ειναι να ανεβάσω λιγο το dps μου ~14Κ, τα resistances στα ~300-400 και να κάνω πολύ καλύτερο kite. Έβαλα το teleport στο παιχνίδι μου, και με έσωσε πάαρα πολλές φορές, ανεβάζοντας και την αδρεναλίνη (εκανα και achievement, teleport when <5%health :p)

Ελπίζω να φτιάξουν το drop rate γιατι δε γίνεται στο Inferno και να μου πετάει 50 lvl items. Ντροπή δηλαδή.

Ριχνει και παραπανω lvl αλλα ειναι μεγαλη αποτυχια ουτε 1 drop της προκοπης δεν μου εχει τυχει

Και όταν θα σου ρίξει το "καλό" drop θα έχει τόσο random stats που θα ξενερώσεις την ψυχή σου...

Νέο diablo-δάνειο με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς! Σας έχουν σαπίσει στο ξύλο οι ορδές από elites στο inferno; Δε μπορείτε να σταθείτε ούτε δεύτερο και με την πρώτη σφαλιάρα είστε ξάπλα στο χώμα και δεν έχετε να ξοδέψετε για ένα αντικείμενο της προκοπής στο ah? Πάρτε το νέο diablo-δάνειο με προνομιακό επιτόκιο 6,66% της blizzbank. Γιατί η Blizzbank σκέφτεται εσάς και τον ρημαδοχαρακτήρα σας.

Act I drops ilvl 61 gear and below, Act II drops ilvl 62 gear and below, and Act III and IV drop ilvl 63 and below.

Αυτό θα φτιαχτεί στο 1.0.3

Γιατί ειδικά οι βαρβαροι χρειάζονται για τα ακτς 2+ gear το οποίο ΠΕΦΤΕΙ σε αυτά τα ακτς...

Δυστηχώς το ακτ 1 ΠΟΛΥ δύσκολα θα σου δώσει ΚΑΛΟ item με την φάση όπως έχει στο 1.0.3 το αλλάζουν αυτό και έτσι θα αξίζει να φαρμάρεις ακτ1/2 (δεδομένης της ταχύτητας που μπορείς να το κάνεις), αντί για 4 και να σου βγαίνει η παναγία.

Λινκ.

Κανενας που να του περισσευει κανενα παντελονακι για βαρβαρο και να μη το θελει η εστω κανενα για shoulder η bracer η και ολα μαζι?

Παντα μιλαμε για resistance to all 35 και ανω... :p

Νέο diablo-δάνειο με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς! Σας έχουν σαπίσει στο ξύλο οι ορδές από elites στο inferno; Δε μπορείτε να σταθείτε ούτε δεύτερο και με την πρώτη σφαλιάρα είστε ξάπλα στο χώμα και δεν έχετε να ξοδέψετε για ένα αντικείμενο της προκοπής στο ah? Πάρτε το νέο diablo-δάνειο με προνομιακό επιτόκιο 6,66% της blizzbank. Γιατί η Blizzbank σκέφτεται εσάς και τον ρημαδοχαρακτήρα σας.

After spending my savings in Diablo's AH now I am a GOD!!!

Male-Demon-Hunter-Tier-16-Set.jpg :banging:

But I've noticed that I became something else in my real life

Homeless-George-Bush-on-Laptop--53520.jpg:hehe:

Act 1 με Barbarian δεν θες πολλα resists...Προσωπικα το εβγαλα σχετικα ανετα με 13κ dps 2hand (30K Life και περιπου 200-300 resist buffarismenos / armor κοντα στο 7-8κ)

Ξεκινησα act 2 με 600κ στην ακρη...και μετα βιας μπορεσα να περασω τα βραχια στην αρχη.

Τα επενδυσα ολα σε resist gear εβαλα ενα μονοχερο με socket και Life on hit ...craftara καιε ενα helm of command (καλουτσικο μου εκατσε χωρις socket ομως και resists to all)...και πλεον ειμαι λιγο πριν το Zoltan.

Current stats= ~9k dps/9k armor/40khp/650 lowest resist (poison) 890 highest (fire) και σημαντικο περιπου 700 LOH (το οποιο συντομα θα παει σε χιλιαρικο μολις βρω χρημα για gem).

Act 1 απλα πλεον δεν πεθαινω...πρεπει να γινει χοντρη βλακεια εκ μερους μου

Το build μου Barbarian - Game Guide - Diablo III

Μαλλον θα αλλαξω το relentles (το οποιο με εχει σωσει ουκ ολιγες φορες...) για το superstition (-dma σε ranged)

Κάπου είχε γίνει λόγος ότι μπορούμε να κατεβάσουμε AH/chat client standalone, χωρίς δηλάδη να μπορείς να παίξεις. Ιδανική περίπτωση όταν είσαι σε pc εκτός σπιτιού και θες να τσεκάρεις τις αγοραπωλησίες.

Ισχύει κάτι τέτοιο; Και αν ναι, πως που κτλπ...

Μου έπεσε και το πρώτο κανονικό legendary μετά από τόσο καιρό (μου είχε πέσει και ένα plan για ένα τόξο lvl 20)

Z8Fst.png

Μούφα. Έφυγε για την μία στο ΑH μήπως και βρεθεί κανένα κορόιδο... :hehe:

Σχετικά με το RMAH, αν κάποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει και δεν έχει τον authenticator (physical or app) υπάρχει και αυτή η επιλογή:

winauth - Battle.net / World of Warcraft / Diablo III Authenticator for Windows and Windows Mobile - Google Project Hosting

Disclaimer: απλά παραθέτω το link. Φαίνεται να είναι εντάξει αλλά χρησιμοποιήστε το με δική σας ευθύνη.

Επίσης αν ψάξετε υπάρχει και ένα discontinued version του mobile app που δουλεύει και σε μη iPhone/Android κινητά. Αυτό έβαλα εγώ στο Nokia 6267 και δουλεύει μια χαρά.