Jump to content

Recommended Posts

Έμμεσα σε αναγκάζει... γιατί πια όλα τα καλά items θα είναι στο RMAH και όταν βγεί και το PVP και οι "Πλούσιοι" έχουν ντυθεί τι θα σου φταίει που δεν θα μπορείς να πάρεις ούτε ένα PVP?

Μετα απο τα hackαρισματα που εχουν πεσει θα το σκεφτομουν παρα πολυ πριν

ασχοληθω με πραγματικα χρηματα στο AH.

Σε αναγκάζει να εχεις authenticator & SMS alerts για το RMAH, ειδικα αν χρησιμοποιείς paypal κλπ.

εγώ πάντως αυτό θα το πλήρωνα και με αρκετά περισσότερα

Κάτσε ρε συ...Νταξ, καταλαβαίνω να δώσεις κάνα 20ρικο για item. Αλλά 250$ για item που:

Ούτε top dps έχει.

Ούτε top stats έχει.

Στο ΑΗ έχει τώρα 1380ρια dps xbows, και με critbonus πάνω...αυτά πόσο θα έπρεπε να πάνε..500$?

Κάτσε ρε συ...Νταξ, καταλαβαίνω να δώσεις κάνα 20ρικο για item. Αλλά 250$ για item που:

Ούτε top dps έχει.

Ούτε top stats έχει.

Στο ΑΗ έχει τώρα 1380ρια dps xbows, και με critbonus πάνω...αυτά πόσο θα έπρεπε να πάνε..500$?

ηταν καθαρα ειρωνικό ως προς τα λεφτά

τωρα ως item είναι πολύ καλό

περα στο standar damage του, εχει και εξαιρετικό(η εξωφρενικά) πολυ καλό attack speed

γενικα τωρα

το 250€ ευκολα γινετε και 5€

όταν θα πουλάς κατι 245€

Παιδια το AS θα φαει το μεγαλυτερο νερφ στην ιστορια των video games στο επομενο πατς. ΜΗΝ ξηλωθείτε για κάτι τέτοι ΤΩΡΑ at least.

κρύβε λόγια, μέχρι να πουλήσω πρώτα :p

Το act 1 παλεύεται σχετικά εύκολα, το 2 αρχιζεις και καταλαβαίνεις το βάθος που μπορεί να φτάσει το κωλοβυθόμετρο.

Γενικά ΜΗΝ φοβηθείς να νερφάρεις το dps σου αρκετά. Εγώ όταν πηγα απο act 1 σε act 2 για να ζω, έριξα το dps απο 18κ στα 13κ...

Εχε και 35κ+ απο vitality με shout με rune για +resists. και ξεκινάς. Δεν έχει νόημα να είσαι glass cannon η να μπορεις να φας elite pack ΜΟΝΟ με wrath ;)

Το act 1 παλεύεται σχετικά εύκολα, το 2 αρχιζεις και καταλαβαίνεις το βάθος που μπορεί να φτάσει το κωλοβυθόμετρο.

Γενικά ΜΗΝ φοβηθείς να νερφάρεις το dps σου αρκετά. Εγώ όταν πηγα απο act 1 σε act 2 για να ζω, έριξα το dps απο 18κ στα 13κ...

Εχε και 35κ+ απο vitality με shout με rune για +resists. και ξεκινάς. Δεν έχει νόημα να είσαι glass cannon η να μπορεις να φας elite pack ΜΟΝΟ με wrath ;)

βασικά έχω ακολουθήσει αυτό εδώ το build.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=O3jCTyYiw3Y&feature=related]Diablo 3 - Barbarian Solo Inferno/Hell Build - YouTube[/ame]

αντί όμως για wrath έχω βάλει αυτό που είναι σαν σεισμός με stun effect (όχι το earthquake)

Τώρα είμαι με dps 7K...θέλω να το ανεβάσω εκεί που λες περίπου, και res all θέλω να το ανεβάσω καμια 300-400 ακόμα (είμαι κάπου στο 200κάτι). HP είμαι στο 35Κ.

Ζητείται υπάλληλος γραφείου με ευχαίρεια σε συνεχή και αδιάκοπα κλικαρίσματα για 8ωρη απασχόληση στην εύρεση, στο εμπόριο και πώληση εικονικού εξοπλισμού μάχης...