Jump to content

Recommended Posts

παίδες ξέρετε τι φάση παίζει με τον Athene? λέει στο stream του todays goal/total κλπ κλπ και έχει δολλάρια..τι ακριβώς γίνετε? :p Επισής αν κατάλαβα καλά του κάνεις donate και σου λέει farm spot?

εγώ βρήκα το Leorics shinbone και ενθουσιάστηκα καθώς ψάχνωντας βρήκα ότι μπορείς να φτιάξεις unique αντικείμενα όπως φαίνεται εδώ...

Leoric’s Shinbone - Item - Diablo 3 Database (D3DB)

φαντεζί.

εγώ βρήκα το Leorics shinbone και ενθουσιάστηκα καθώς ψάχνωντας βρήκα ότι μπορείς να φτιάξεις unique αντικείμενα όπως φαίνεται εδώ...

Leoric’s Shinbone - Item - Diablo 3 Database (D3DB)

φαντεζί.

Συγκεκριμένα φτιάχνεις το Staff of Herding που χρειάζεσαι για να μπεις στο secret level. ;)

Act1 inferno για πλάκα... και πάω act2, θάνατος από άσπρο mobάκι Ο Κ

Μα από εκεί και πέρα αρχίζει το τρελό πανηγύρι. Αν είσαι melee θες τουλάχιστον 800 to all resistances για να την παλέψεις. Αλλιώς, με το υπάρχον gear τουλάχιστον, reroll σε ranged.

Οποιος εχει να ελεησει τον φτωχο με κανενα item με resistance...(Α και μην ξεχασω. Θελω και με 100-150 strength και 120-150 vitality :p) Ολα τα τα αλλα τα βρισκουμε. :p
θές αυτό το πράγμα που φορώ στο κεφάλι ? δίνει και +10 to light radious από τα φαναρακια που κρέμονται από τα κέρατα. :p :P :p

[MENTION=1347]jpavly[/MENTION] :hehe: :hehe: :hehe:

post-4796-1416076284,0581_thumb.jpg

Για act I, II κτλ infero με τον wiz μου.

Έχω φτάσει 600res+ solo, ~35k hp, 22k dps χωρίς dps buffing talents. Φτάνω και τα 30k+ dps με 1-2 αλλαγές, αλλά χάνω teleport ή/κ diamond armor.

Act I το σχίζω. Τανκάρω τα πάντα. O butcher με το που με βλέπει αυτοκτονεί. Επίπεδο δυσκολίας παρόμοιο με του νορμάλ με αυτο το gear.

Act II...άστο..όπως το βλέπω το πράγμα, χρειάζομαι τουλάχιστον 10-15k+ dps ακόμα με τα ίδια resists/HP. Μπορώ και το καθαρίζω, αλλά σε πολλά champ packs, ζορίζομαι άσχημα, και τρώω το κ#$λοdebuff λόγω χρόνου...

Για την πλάκα, πήγαμε actIII, με μερικά φιλαράκια. Τρελό πανηγύρι... Δε θέλω να φανταστώ τι παίζει inferno pony level...

Συμπέρασμα: Μαζεύεις gear ώστε να ρίχνεις inferno act I jailor/butcher άνετα με λίγο mf, και κάθεσαι εκεί για πολυύυυ καιρό, φαρμάρoντας πράμα.

BTW, έψαχνα να το πάρω κ για τον αδερφό μου...παντού έλειψη. Μετά τις 10 του μηνός λέει. Τελικά το πήραμε από blizz με 59€...