Chosen Ιούνιος 19, 2015 #6941 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2015 (edited) THELAB λέγεται το clan. Κάνεις request invite και σε βάζει κάποιος από τους officers όταν το δει. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 19, 2015 από Chosen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nameless1 Ιούνιος 19, 2015 #6942 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2015 THELAB λέγεται το clan. Κάνεις request invite και σε βάζει κάποιος από τους officers όταν το δει. ενδιαφέρομαι και γω να βρω λίγη παρέα για το παιχνίδι μιας και οι πιο πολλοί φίλοι μου δεν παίζουν πια (όχι οτι κ εγω λιώνω λόγω δουλείας αλλά τέσπα ) κάποιος συγκεκριμένος που μπορώ να κάνω /whisper για invite? ή απλά κάνω search το clan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeKorn Ιούνιος 20, 2015 #6943 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2015 Well, that was fun. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seth Ιούνιος 21, 2015 #6944 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2015 Ok, ας κάνω και το request.seth#2755 Είμαι ήδη σε clan οπότε όταν μου έρθει το inv θα κάνω την αλλαγή, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 21, 2015 #6945 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2015 Ok, ας κάνω και το request. seth#2755 Είμαι ήδη σε clan οπότε όταν μου έρθει το inv θα κάνω την αλλαγή, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Υπάρχει θέμα (δεν αφήνει να κάνεις invite παίκτες που ανήκουν ήδη σε clan ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
seth Ιούνιος 22, 2015 #6946 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2015 Τώρα το είδα. Με βαριά καρδιά μόλις έκανα leave από την clan μου στεναχωρήθηκα τώρα ..κάντε inv γρήγορα να μου περάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούνιος 22, 2015 #6947 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2015 @tavliban, εσύ που κατέχεις το άθλημα, στα πλαίσια της τακτικής "θα σου δώσω καλό όπλο μόνο στα classes που ΔΕΝ παίζεις", η Bliz μου έδωσε αυτό ενώ έκανα rifts με την demon hunter και έτσι είπα να δοκιμάσω πάλι κρουασάντερ: Η ερώτησις είναι: τι ρολάρω; Ρε συ Chosen χτες έπεσε επιτέλους και σε μ' ένα το ancient με πολύ καλά στατιστικά απλά αντικατέστησα το vitality με 10% damage. Απλά το μόνο κακό που έχει είναι ότι έχει arcane elemental damage, την οποία οι crusaders δεν την χρησιμοποιούν σε κανένα rune και πολύ φοβάμαι ότι χάνω σε dps έτσι. Μήπως να άλλαζες και εσύ το poison σε lightning; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 22, 2015 #6948 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2015 Ρε συ Chosen χτες έπεσε επιτέλους και σε μ' ένα το ancient με πολύ καλά στατιστικά απλά αντικατέστησα το vitality με 10% damage. Απλά το μόνο κακό που έχει είναι ότι έχει arcane elemental damage, την οποία οι crusaders δεν την χρησιμοποιούν σε κανένα rune και πολύ φοβάμαι ότι χάνω σε dps έτσι.Μήπως να άλλαζες και εσύ το poison σε lightning; Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, το element στο damage range του όπλου παίζει ρόλο μόνο σε 2 πράγματα:1) skills/passives που λένε ξεκάθαρα ότι το element του όπλου επηρεάζει κάτι, π.χ. δες το Elemental Exposure παρακάτω2) όταν σου τελειώνει το resource (hatred, wrath, arcane power, κλπ) και συνεχίζεις να βαράς skill που κοστίζει, ο χαρακτήρας σου μπορεί να ρίξει απλές βολές για το nominal weapon damage. Αυτές οι βολές είναι στο element από το damage range. Παράδειγμα για το 2)Όταν σπαμάρεις multishot (που κανονικά κάνει 360% weapon damage) με τον DH και σου τελειώσει το hatred, αν συνεχίσεις να βαράς, ρίχνεις απλά βελάκια τα οποία χτυπάνε για σκέτο (100%) weapon damage στο element του όπλου. Δεν παίζει ρόλο σε τίποτα άλλο. Damaging enemies with Arcane, Cold, Fire or Lightning will cause them to take 5% more damage from all sources for 5 seconds. Each different damage type applies a stack, stacking up to 4 times.Elemental damage from your weapon contributes to Elemental Exposure. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Ιούνιος 23, 2015 #6949 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2015 (edited) Εδω ειμαστε!http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/59726-patch-2-3-0-ptr-preview Δεν το πιστευω αυτο που διαβαζω, ισως ειναι το καλυτερο patch που εχει βγαλει για το παιχνιδι η blizzard! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 23, 2015 από P70 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeKorn Ιούνιος 23, 2015 #6950 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2015 Ενθουσιασμένος Παντελής Ωραία πράματα όντως, να δούμε και την υλοποίηση, ειδικά στις αλλαγές στα grift. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούνιος 24, 2015 #6951 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2015 Αρκετά ενδιαφέρον και πλούσιο patch. Ελπίζω να γίνει πριν τα Χριστούγεννα όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 24, 2015 #6952 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2015 εγώ ας κρατήσω μικρό καλαθι. αν και οι αλλαγες ειναι στο σωστο δρομο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calydon Ιούνιος 25, 2015 #6953 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2015 Keywardens will now directly drop Infernal Machines instead of Keys and the Hellfire Amulet now has a socket built in. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούνιος 25, 2015 #6954 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2015 Keywardens will now directly drop Infernal Machines instead of Keys and the Hellfire Amulet now has a socket built in. WoW! That came out of nowhere!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Ιούνιος 25, 2015 #6955 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2015 Keywardens will now directly drop Infernal Machines instead of Keys and the Hellfire Amulet now has a socket built in. Speechless! Αν καταφερει κανεις να μπει ptr (οταν βγει), ας μου το πει και μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeKorn Ιούνιος 25, 2015 #6956 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2015 Keywardens will now directly drop Infernal Machines instead of Keys and the Hellfire Amulet now has a socket built in. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Μετά από ένα κάρο ώρες για φαρμαρισμα κλειδιών και uber runs και μια 100αρα αποτυχημένα amulets χωρίς trifecta, να φτιάξουμε κανένα τούμπανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Ιούνιος 25, 2015 #6957 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 25, 2015 #6958 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2015 Εντάξει έχει καταντήσει αηδία, μόνο για τον demon hunter και τον barbie δε μου έχει δώσει όπλο, έλεος με το τρολλάρισμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeKorn Ιούνιος 25, 2015 #6959 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2015 (edited) Πίκρα. Οκ το 'χεις πάντως, θέμα χρόνου είναι να το βγάλεις. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 25, 2015 από MikeKorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeKorn Ιούνιος 28, 2015 #6960 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2015 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts