Jump to content



Recommended Posts

Μ'αρέσει που ο psygreg πάντα πετάει λάδι στη φωτιά :rofl:

Πέρα από την πλάκα..δεν μπορώ να καταλάβω πιο το νοήμα να τσακώνεστε εφόσον το game είναι αυτό που είναι και απευθύνεται σε συγκεκριμένο (μεγάλο) κοινό. Το να ζητάς στροφή 180 μοιρών είναι λίγακι παράλογο στο d3. Γι'αυτό υπάρχουν και άλλα games που απευθύνονται σε άλλο κοινό. Όπως είπε ο Λεωνίδας QQ (όπως έκανα κ'εγώ πριν χρόνια για το PoE)

Όταν σε ένα game που το απολαμβάνω και περνάω τις ώρες μου σε αυτό, γιατί η εταιρεία να έρθει να μου αλλάξει ριζικά τον τρόπο που παίζω; Θα με χάσει από πελάτη. Δεν την συμφέρει την blizzard, αλλά και να γινόταν αυτό, από προσωπικής άποψης θα πάτωνε διότι δεν γνωρίζει τις θεμελιώδεις αρχές για να φτιάξει arpg.

Από την μύγα ξύγκι δεν θα βγεί πάντως..όσο και να την πατήσεις! :p

Αυτό εξαρτάται με την πολιτκή της blizzard ή των άλλων εταιρειών. Από κάπου πρέπει να βγάλουν τα έξοδα για την συντήρηση του παιχνιδιού. Δεν ξέρω από που τα βγάζει το MH ή το PoE. Αλλά η Blizzard πλέον τα βγάζει από το expansion στην περίπτωση του diablo. Έτσι απλά πάρε κόσμε καινούργιο act ούτε στα όνειρά σου. Στο hearthstone από όσο ξέρω έχει microtransactions ή το μελλοντικό HOTS. εκεί θα περιμένω πιο δραστικές αλλαγές σε πίστες και ήρωες κλπ κλπ. Όλα λοιπόν είναι θέμα ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ.

όντως στο PoE τα έξοδα τους βγαίνουν από microtransactions/no p2w (effects,stash tabs,supporter packs κτλ)

σχεδόν κάθε χρόνο έχω new act, έχω 3μηνα challenge leagues-new content, έχω race seasons, έχω pvp tournaments, έχω expansion κάθε 3-4μήνες... + 10 year plan! όλα στο τσάμπα :beer: όχι ρε Λεωνίδα δεν τα βλέπω στα ονειρά μου :p

Όταν/άμα φτιάξει η Bliz groupάκι με αυτούς που πρωτοαγόρασαν το Diablo στα '90s και τους συμβουλεύεται πρώτους πρώτους πριν βγάλει νέο feature, τότε το συζητάμε.

Φίλε Chosen αυτό που λες ακούγετε καλή ιδέα...αλλά το έχει κάνει η GGG στο PoE. δεν χρειάζεται να το κάνει μια ταμπέλα "blizzard" :innocent:

Link to comment
Share on other sites

και για να απαντήσω κατάλληλα ,

είμαι fan της σειράς diablo από το Hellfire pack του 1997 ,

ακολουθώντας την άνοδο του παιχνιδιού μέχρι το επικό launch του Diablo II Lord Of Destruction έλεγα ότι το diablo ήταν το καλύτερο video game όλων των εποχών

- κάτι αντικειμενικά ορθό δεδομένων των αμέτρητων βραβείων του ως GAME OF THE YEAR

όταν ανακοίνωσε η blizzard πως προετοιμάζει την συνέχεια της επικής σειράς , δηλαδή το DIABLO III έχοντας σαν δεδομένα τα παραπάνω περιμέναμε φυσικά το καλύτερο....

Μας απογοήτευσαν ; ΝΑΙ

θα μου πει κανείς ότι είναι υποκειμενικό ,

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΧΙ είναι ΚΑΘΟΛΙΚΗ η αποτυχία του και απεικονίζεται στις ισχνές βραβεύσεις έναντι του DIABLO II - DIABLO II LOD (http://us.blizzard.com/en-us/company/about/awards.html)

ΜΕ λίγα λόγια λοιπόν , εμείς που έχουμε την σχετική εμπειρία ΑΛΛΟ περιμέναμε... και έχουμε απογοητευτεί

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ game το DIABLO 3 , άλλα έπρεπε να το βγάλουν με άλλο όνομα... δεν το υποστηρίζει και κρίνεται αντάξιο του.

Έγινε επεξεργασία από constant
Link to comment
Share on other sites

Δεν λεμε οτι δεν ειναι ωραιο παιχνιδι αλλα ο καθρεφτης του καθε game ειναι οι χρηστες του. Και ο αριθμος τους δεν νομιζω να ειναι ανταξιος του ονοματος Diablo. Εγω οποτε μπαινω βρισκω max 1-2 online ατομα. Οταν ειχε βγει και για κανα 6 μηνο εβλεπα 10. Αυτο τα λεει ολα. Δεν κρατησε του gamers.-

Link to comment
Share on other sites

Αυτη η συζητηση εχει γινει απειρες φορες και δεν βγαζει πουθενα!

Γαμω τα παιχνιδια ηταν και το zelda, metroid, parasite eve, resident evil 1-2 αντε και 3 για παραδειγμα.

Ομως ειναι παραλογο να ζητας απο ενα παιχνιδι να σε εχει σε φαση λιωσιματος για παντα!

Τα παιχνιδια που ειπα πιο πανω αν ΕΛΙΩΝΕΣ σε 1 εβδομαδα παει τελος. Αλλαζει το γεγονος οτι ηταν θεϊκα? Οχι!

Expansion βγηκε Μαρτη, δηλαδη δεν εχει κλεισει ουτε καν 8 μηνες, τι περιμενατε δλδ? 12ωρα οπως τις πρωτες μερες?

Καλως ή κακως η blizzard εχει τακτικη να σε τραβαει πισω αφου σε χασει. Δηλαδη παιζεις 5 μηνες, βαριεσαι, το παρατας και βγαζει ενα καλο content και ξαναγυρνας για λιγο. Οσοι γουσταρουν να κανουν τον εγκεφαλο τους πουρε (οπως εγω) μπορουν να μπαινουν και να παιζουν Τ6 rifts ή να κυνηγανε το uber item σε φαση τζοκερ (κι αν σου κατσει?) και χαβαλεδιαζουν με κανεναν στο skype σε party. Το επομενο μεγαλο patch αργει και το expansion ακομα παραπανω!

Link to comment
Share on other sites

@hondo1

Μπα δεν μαλώνω με κανέναν, δεν μου αρέσει όμως το attitude το παιχνίδι είναι γτπ γιατί δεν μοιάζει καθόλου με το d2, και δεν έχει το ένα, δεν έχει το άλλο, αντί να προτείνουν features που θα κάνουν το παιχνίδι ποιο ωραίο, χωρίς όμως να χαλάσει κάτι άλλο, και εσείς που το παίζεται έχετε χαμηλά στάνταρ.... omfg δηλαδή, εγώ γουστάρω στο Skype να ακούω τον Μάριο να ρίχνει χριστοπαναγίες και τον Παντελή με τον Πέτρο τους Γιώργηδες να μας τρολάρουν που δεν πέφτει το furnace. Εκεί με έχει κερδίσει το d3. Τέλοσπαντων.

Καλό το PoE, αλλά φίλε θέλει πολύ άπειρο χρόνο και hardcorila στο max. Προσωπικά δεν το άγγιξα για αυτό το λόγο και ότι τα γραφικά του μου φάνηκαν 8ετίας. Κατά τα άλλα προτρέπω στον κόσμο να το παίξει. Αξίζει τα λεφτά του...τα ποιά;;;;;;;

Link to comment
Share on other sites

Απο προτάσεις άλλο τίποτα ..

Μπες στο forum και δες , όπως επισης και στα request των ptr

Αλλα φυσικα ακολουθούν την βραχυπρόθεσμα επικερδή οδό αντί εκείνης που θα βελτιώσει την εμπειρία των υφιστάμενων χρηστών.

Και αν δεν ηταν να μοιάζει και να ειναι αντάξιο του Diablo II νομίζω πως το ξεκαθαρισαμε κι αυτό... Να μην το ονόμαζαν έτσι :)

Link to comment
Share on other sites

MAKE IT RAIN BLIZZ

Δεν εχω να πω κατι επικοδομητικο.

Δεν νομιζω να εχει νοημα.

Ελπιζω για το καλυτερο, δεν πιστευω σε κατι καλυτερο συντομα.

Αυτο.

Έγινε επεξεργασία από Apat0A
Link to comment
Share on other sites

συγγνώμη αλλά είπα πουθενά ότι το παιχνίδι είναι γτπ? ή "έκλαψα" για το xp ή επειδή δεν "πεφτουν" Legs? :p γουστάρω να συζητάω για ένα franchise που έχει "κλέψει" από την ζωή μου αρκετές ώρες από το 1996 και μετά (όπως πιστεύω σε αρκετούς)

συμφωνούμε όλοι πως το παιχνίδι έχει γίνει καλύτερο στο RoS, αυτό μας έκανε να έχουμε ακόμα περισσότερες πεποιθήσεις ότι "ρε φίλε, ΘΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ!"

έτσι δεν είναι?

σεβαστή η κάθε άποψη, επιτρέψτε μου η δικιά μου να είναι πιο.. "ρομαντική"

όταν βλέπω το Diablo το θέλω να ξεχωρίζει όχι να είναι ένα με την μάζα και ακόμα πιο κάτω. η μάζα των παλαιών του D2 είναι τυχαίο που παίζει PoE ή έστω MH?

να πω το αλλιώς ρε παίδες, κάνεις κάτι που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ (Diablo3), δεν έχεις απαιτήσεις από αυτό?

βλέπεις ομάδες όπως Παναθηναικός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ (μέχρι πριν την κατάρευσή της) δεν θα έχεις ανάλογες απαιτήσεις?

στην τελική ναι, ότι κι αν πούμε η Blizzard θα κάνει ότι γουστάρει, συμφωνώ. αλλά αυτό το ρημάδι το παράπονο που αφήνουν το παιχνίδι σε θέμα υποστήριξης θα το πω. να βλέπω το PoE το MH να έχει καλύτερη υποστήριξη θα το πω. να βλέπω το SCII της ίδιας εταιρείας να το νταντεύουν κάθε τρεις και λίγο θα το πω και είναι πραγματικά ότι πιο σπαστικό η ίδια εταιρεία να δίνει τόσο διαφορετική βαρύτητα στο SCII & D3 (το WoW έχει sub οπότε το βγάζω απέξω)

edit : επιτυχία δεν είναι να σε κρατάει 1-2 μήνες και να σε "διώχνει" για μισό χρόνο και μετά πάλι πίσω, αλλά να σε κρατάει σερί στο παιχνίδι (π.χ PoE)

Έγινε επεξεργασία από psygreg
Link to comment
Share on other sites

Καλα τα λες, αλλα θα σου πω την αποψη μου.

Δεκτη η RNG φυση του D3. Tην εχουμε ζησει και με το παραπανω.

Ειχε τα καλα της και τα απειρα μπινελικια σε καιρους μουργας και ατυχιας.

Δεν κατηγορω αυτο.

Πιστευω οτι πολλους -μαζι και μενα- χαλαει η φαση με τα leaderboards.

Δεν μπορω να δεχτω οτι υπαρχει καποιος πινακας με 1ο,2ο,κ.ο.κ, που βασιζεται καθαρα ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην τυχη. Δεν ειναι skills, gear, κατι αλλο. Ειναι απλα τυχη.

Σαν να πας -λεμε τωρα- να γραψεις εξετασεις και εσενα να σε ρωτανε για εξωγηινο πολιτισμο και τι εχει καταφερει, και στους αλλους να τυχαινει ποσο κανει ενα κ ενα.

Δεν ειναι competitive αυτο. Eιναι απλα randomness. Θα δεχομουν xp leaderboard, kill leaderboard, δεν ξερω και γω τι αλλο leaderboard. Πως ειναι δυνατον να σε κατατασει ενα game σε καποια λιστα αποδοσης χωρις ισοτητα.

Δεν ειναι ανταγωνισμος αυτο. Spam contest ειναι.

(Τα παραειπα λιγο πανω, αλλα πιστευω πως ειναι ελαχιστοι πλεον οι daily παιχτες που δεν εχουν φτασει στο max τον χαρακτηρα τους.)

Αν ηταν οντως να ανταγωνιστω σε κατι ανταγωνισιμο , θα επαιζα ακομα. Αλλα ετσι δεν αντεχω. Θα κανω φιλικα runs, αλλα δεν αντεχω για πολυ πλεον χωρις εστω καποιον εικονικο σκοπο..... και το Paragon 800 δεν με συγκινει καθολου αυτη τη στιγμη που μιλαμε για να το κυνηγησω...

Έγινε επεξεργασία από Apat0A
Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι ανταγωνισμος αυτο. Spam contest ειναι.

αυτη η πρόταση είναι το ζούμί. όταν στο πάνελ τους ρώτησε ένα παληκάρι "τι θα γίνει με το fishing στα GRifts?" και δεν ξέραν τι να απαντήσουν, αυτό αποδεικνύει ότι είτε δεν ήξεραν ότι συμβαίνει αυτό (πράγμα αδύνατο αν ασχολούνται με το παιχνίδι) είτε δεν έχουν λύση σε κάτι τόσο σοβαρό

τα Leaderboards είναι καθαρά brag/e-peen, δεν προφέρουν τίποτα δεν κερδίζεις τίποτα. όπως ακριβώς και με τα Achievements που επιμένουν να τα έχουν απλά να κάθονται χωρίς να σου προσδίδουν κάτι.

δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν οι Devs το παιχνίδι αντάξιο των δύο προηγούμενων. τουλάχιστον ως τώρα αυτό δείχνουν.

edit : μία από τις πολλές λαλακίες που είπαν σε αυτό το 2ωρο είναι πως "δεν θέλουμε η επαναληψιμότητα να είναι κάτι βαρετό". το RoRG τότε τι έχουν στα horadric cache ? ας το είχαν global drop. τους Keywardens γιατί τους έχουν spawn στο ίδιο map? ας τους έβαζαν σε ειδικούς random generated maps. κι άλλα τόσα. αυτοαναιρούνται, δείχνοντας την άγνοιά τους. και στην τελική ειδικά το δεύτερο δίωρό τους είναι καραμπινάτο Bashing στον Jay Wilson που δεν λέω, σε αρκετά είχαν δίκιο, αλλά έλεος αυτό το Brag ότι "εμείς είμαστε καλύτεροι από εκείνους"

Έγινε επεξεργασία από psygreg
Link to comment
Share on other sites

Τα leaderboards και γενικα τα GRifts ειναι ασκοπα.

Εκτος απο τα gem δεν εχουν νοημα, αλλο που το καινε καποιοι για "ladder" και απλα λιωνουν μεχρι το zombie/conduit map να πουνε οτι πηγαν rank 1.

Τρομερο!

Επρεπε να ειναι standard τα Grift ταδε μαπς, ταδε τερατα, ταδε Guardian κανε adapt και βγαλτο αν μπορεις.

Ξερω γω στο 40 θα επρεπε να ειναι 3 μαπς ας πουμε ενα act 1 ενα act 2 ενα αct 5 με μονο Act 4/5 mobs Angels/Reapers/Leapers με Orlash τελευταιο.

Εκει να δουμε ποσοι "pro"θα το περνουσαν και οχι κανω 150 φορες το 45αρι μεχρι να βγαλει conduit.

Link to comment
Share on other sites

δεν πρόκειται να γίνει αυτό, το είπαν στα πάνελ, το fishing θα μείνει, το Conduit επίσης θα μείνει. τα Grift θα παραμείνουν timed (ότι χειρότερο σε RNG based game να έχεις κάτι timed) καθώς και τα Trials

Link to comment
Share on other sites

Εδω πέρα είχα αγοράσει 3 account επιπλέον για να κανω mule τα legendaries που δεν χωρούσαν στο stash

Άχρηστα και τα legendaries

Άχρηστα και τα επιπλέον accounts

Και το stash παρέμεινε ανεπαρκές

Ειναι ξεκάθαρο οτι θεωρούν πως δεν κονομάνε αρκετά και ακολουθούν διαφορετική προσέγγιση..

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδιά όλοι hardcore είστε και θέλετε να ανταγωνιστήτε καμένους pro με κόμπλεξ που θεωρούν μεγάλο επίτευγμα να είναι στην πρώτη θέση; Παρείστικα δεν μπορείτε να το δείτε το ζήτημα; Σαν challenge και μόνο δεν μπορείτε να δείτε το grift? (που με έχουν κάνει καλύτερο παίκτη, που μου προσφέρουν μια εναλλακτική από το facerolling rifting?)

Σιγά μην κάτσω να κάνω fishing να βρω το grift με τα ζομπι κ το conduit... θα μπω, θα ζοριστώ, θα πάρω και το Loot το random στο τέλος και αντε γεια.

Ναι leaderboard σε rng φάση δεν έχει νόημα όπως λέει και ο Γιωργής. Όμως δεν έχει και νόημα να είναι standar χάρτης, mobs κλπ. Αν ήταν έτσι θα το είχα παρατήσει εδώ και ένα μήνα. Μια ενδιάμεση κατάσταση θέλει. Δηλαδή θέλει stadard density με μια πιθανότητα μικρή (10% π.χ.) να είναι το grift τίγκα. Τα τέρατα να είναι πάλι random, αλλά τα affixes να είναι και αυτά ψιλόστανταρ (δεν μπορώ να βλέπω elite με πάγους, φωτιές, και thunderstorm. 1 element να ελέγχει το κάθε elite. π.χ. να ήταν thunderstorm/orbiter/electrified/knockback) ή άλλο να είναι cc.

Τέλος Γιώργο competition θα ήταν άμα στο τέλος σου έδιναν και ένα βραβείο. Και εκεί θα διαμαρτυρόμουν αν δεν μπορούσα να βγάλω το 48αρι και μου έβγαζε τους corrupted angels με health link / extra health / vampiric / thunderstorm Που μου είχε βγάλει και έριχνα χριστούς). Τώρα απλά το χαβαλέ μας πρέπει να κάνουμε. Έτσι το βλέπω εγώ προσωπικα για αυτό και δεν χαλιέμαι και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί το game.

άιντε το ξεχυλώσαμε πάλι...

edit:

ΡΕ παίδες άμα ήθελαν να βγάλουν ΤΩΡΑ λεφτά, δεν θα έβαζαν να αγοράζουμε το furnace με standar roll, 5ευρό το κομμάτι; microtransaction δηλαδή; Εγώ θα αγόραζα 2...int και str....Πάρε και ενα woh για να γουστάρουμε να παίξουμε wizard...

Έγινε επεξεργασία από tavliban
Link to comment
Share on other sites

Λεωνιδα, μια παρατηρηση.

Αλλο competitive, αλλο competition.

Συναγωνισμος=/=Διαγωνισμος

Δεν ζητησα επαθλα και τιτλους, απλα ισες ευκαιριες και πιθανοτητες για ολους.

Αρκετα κομουνιστικο ομως αχαχχααχ. Γι αυτο δεν προκειται να γινει ποτε :giveup:

Link to comment
Share on other sites

https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15141444650

stash space response from Blizzard

είναι το τόπικ με τα περισσότερα ποστ ως τώρα σχετικά με το Q/A κομμάτι του πάνελ

"αν σας δώσουμε περισσότερο χώρο, θα ζητάτε περισσότερο"

αυτός ο Τζός που έχουν βάλει να μανατζάρει, είτε μας τρολλάρει είτε είναι ανίδεος με την κατάσταση που επικρατεί στο παιχνίδι. παρ' όλα αυτά βάζει περισσότερα "νέα" (Ancients) αντικείμενα που θα απαιτήσουν χώρο.

έναν παίχτη παίζω και χρειάζομαι 1 tab για mats 1 tab για gems και 1 tab μόνο για builds (lightning, fire, physical, cold). όσοι παίζουν περισσότερα class αλλά και season θα έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα πλέον

Έγινε επεξεργασία από psygreg
Link to comment
Share on other sites

Eμενα παντως το σημαντικοτερο χαρακτηριστικο που θα επρεπε να βαλουν ειναι να μπορεις να σωζεις διαφορα set με skills και να μην αναγκαζεσαι να τα αλλαζεις καθε φορα αναλογα με τι παιζεις (xp farming, grift) κτλ. Και αν το παμε και παρακατω να μπορεις να σωζεις και ολοκληρα builds μαζι με items και paragons...

Aλλα δεν υπαρχει περιπτωση αν το δουμε ποτε. Εδω εκαναν 2 χρονια για να μπορεις να βλεπεις ολα τα legs ταυτοχρονα

Έγινε επεξεργασία από ardi21
Link to comment
Share on other sites

Eμενα παντως το σημαντικοτερο χαρακτηριστικο που θα επρεπε να βαλουν ειναι να μπορεις να σωζεις διαφορα set με skills και να μην αναγκαζεσαι να τα αλλαζεις καθε φορα αναλογα με τι παιζεις (xp farming, grift) κτλ. Και αν το παμε και παρακατω να μπορεις να σωζεις και ολοκληρα builds μαζι με items και paragons...

Aλλα δεν υπαρχει περιπτωση αν το δουμε ποτε. Εδω εκαναν 2 χρονια για να μπορεις να βλεπεις ολα τα legs ταυτοχρονα

εξαιρετικά σημαντικό κι αυτό, ίσως στο top των QoL

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.