Jump to content

Recommended Posts

Εγω παλι την εχω δει τανκαριο... Εχω μεν 1.3 περιπου χωρις το dps buff αλλα εχω και 13.2m toughness :) Χτες με τα παληκαρια (borg-gtsif-chosen) T3 malthael τον τανκαρα μονος μου καθως οι nooblords ειχαν ψοφισει κοντα στο 10% ενεργειας του :)

χθεσινό, παρέα με overclocked & tigas, μετα ακολούθησε και ο hellion

και παίζαμε t4 αλλά ... χθες

σήμερα που το νερφάρανε στο ww περίμενα να ξενερώσω πολύ, αλλά οκ ήταν cheat, τέρμα cheat όμως

με το ww δεν λέει πολλά πια αλλά όχι δεν έγινε ένα καλό κοινό όπλο, αλλά με Weapon Throw - Mighty Throw procαρει συνέχεια!

έγινα σχεδόν full lighting gear και το proc συχνά πυκνά :crazy_pilot:

attachment.php?attachmentid=61682&stc=1&d=1397749225

post-391-1416078341,6428_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από Borg

Έπαιζα και γω με χαρά με το SoH δυο τρεις μέρες και λέω αυτό είναι επιτέλους όπλο.Έρχεται και η σημερινή και τι να δω...ww και πουθενά πλέον Ligthning!

Άρχισα να το ψάχνω και τελικά...bug όπως λέτε.

Η απόλυτη ξενέρα.

Και ερωτώ...τώρα τι???

Επίσης...τι εννοείτε λέγοντας...

θα το παρω οταν θα ναι nerfarismeno.

...θα βγάλουν διαφορετικό ή το παλιό δε θα αποδίδει ή τπτ τέτοιο?Τι παίζει???

έρχονται Seasons/Ladders (σαν το PoE περίπου και σαν το D2)

το τραγικό της υπόθεσης είναι πως θα υπάρχουν Seasons-Legendaries only (οκ ως εδώ) τα οποία μόλις τελειώσει η Season θα μεταφέρονται στους υπάρχοντες χαρακτήρες, εκτός Season, μαζί με το gold/paragon που θα έχει αποκτηθεί

μιλάμε για τεράστια μπινιά από πλευράς Blizz ώστε να περισσώσει τα κατεστραμμένα που η ίδια προκάλεσε.

εν ολίγης αυτό οθεί τους πάντες να παίζουν Seasons επειδή θα υπάρχει αυτή η μεταφορά. τι κι αν έχεις 200-300 ώρες gameplay? αν δεν παίξεις από το 0 στις seasons θα είσαι μούφας γιατί δεν θα έχεις κάποιο από τα Season-Leg only

αν τελικώς οδηγηθούμε σε κάτι τέτοιο, θα βρεθούμε σε "χρυσές εποχές" D3V που μετά από μερικούς μήνες έπαιζαν κυρίως τα ... bots και οι no lifers που παίζουν 25 ώρες κάθε μέρα

Έγινε επεξεργασία από psygreg