Jump to content

Recommended Posts

όπως είπα και στο skype, όλα αυτά είναι θέμα τύχης και το όλο thread αφορά κλαψιάρικα νιάνιαρα τα οποία θέλουν κάθε 10 λεπτά και ένα leg...

αλλά (ακόμα και αν ισχύει) ας το πάρουμε και από την άλλη πλευρά, κάποια στιγμή ο ένας στους 4 που θα πάρει τα πολλά leg είσαι εσυ σωστά; οπότε μια η άλλη...

Για παράδειγμα σε χτεσινα rift δεν είχα σηκώσει χριστό με 100% mf για κάνα δύωρο...και ξαφνικά πράσινο amulet και στο επόμενο ακριβώς elite, πράσινο monk fist (τώρα το πως σήκωσα με τον crusader Monk fist είναι άλλο θέμα, το οποίο δεν με χαλάει καθώς πρέπει να σου δώσει και η bliz μια μικρή πιθανότητα να σηκώσεις κάτι άσχετο να παίξεις κ με άλλους char)

Καλά ο Borg πρέπει να είναι κρυφός ξάδερφος του Πέτρου γιατί εντάξει.

On a serius note τώρα, είναι αυτό που λέει ο Tavliban ρε παίδες.

Σκεφτείτε ΠΟΣΑ runs κάναμε D2 act 5 για να σηκώσουμε 1 μαμημένο grandfather, κλπ, κλπ, τα leg τα λένε leg γιατί δεν πρέπει όποτε ξεκλέβουμε 20 λεπτά απο την γκόμενα ή στο ημίχρονο του CL και κάνουμε 2 rifts και να βρίσκουμε 10 και να είναι και καλά.

Και ακριβώς επειδή είναι RNG πάντα θα υπάρχει κάποιος κωλόφαρδος (Πέτρος) που θα σκίζεται αλλά αποτελεί το άκρο της κατανομής!

Το να προσπαθούμε εδώ και 262 σελίδες να κάνουμε quantify το RNG με πιθανότητες που είναι αρκετά κάτω απο 1% στην θεωρία είναι σαν να προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα γραφόμενα του Overvolt.

And on that note, σήκωσα ένα Ouroboro τις προάλες που όταν έσκασα το identify:

"]

αν διαβάζετε τα φόρουμ (eu/us), να βλέπετε μόνο τα blue posts. 95% των υπολοίπων είναι τρολλιές/qq που λένε το μακρύ και το κοντό τους. ένα 5% είναι τόπικ με αξιόλογες ιδέες απλών μελών που δύσκολα θα γίνουν πραγματικότητα.

Το μονο που θα ηθελα να βγουν scrollakia να κανεις enchant τα rifts αλα Path of ΕExile.Κατα τα αλλα οσων αφορα το pve κοματι το παιχνιδι για τα δικα μου μετρα ειναι αψογο.Tιποτα charmakia στο επομενο expansion και λιγο παραπανω customization στα skills του καθε class και πραγματικα πιανουν κορυφη στο ειδος.

κάτι πρέπει να γίνει με τα Achievements. ως τώρα δεν έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα στο gameplay.

Πότε είχαν?

Και στο wow Που έχουμε 12.000 τι πήραμε 2-3 mounts και ένα tabard.

Τέτοια λες?

Γιατί εκτός απο epen δεν παίρνεις κάτι.

Το μόνο που θα ήθελα είναι titles που αυτό θα μετράει αλλά δεν έχεις content για κάτι τέτοιο.

Kαι σε ποιό παιχνίδι τα achievements έχουν αντίκρισμα?

Και τι ακριβώς περιμένεις να αλλάξει στο gameplay σου όταν πχ κάνεις το achievement που έχεις ακούσει όλους τους διαλόγους του Deckard Cain? :hehe:

Έγινε επεξεργασία από nucleus

εγώ θέλω δυο τρία πραγματάκια για να βελτιωθεί το παιχνίδι..

1. γνώμη μου πρέπει να αυξήσουν το κόστος του crafting. Όχι να ζητάει flawless royal gem, αλλά να ζητάει flawless imperial και όχι απλό marquise.

2. O crusader φαίνεται ότι θέλει δουλειά ακόμη, καθώς π.χ. του έχουν 1 specific set (akhans) ενώ ο βάρβαρος π.χ. έχει 3 (immortal kings, raekors, weight of the earth).

3. ¨Εχω παρατηρήσει ότι πέφτουν αντικείμενα με 4 primary stats και 2 secondary. Να δώσουν μια μικρή (πολύ μικρή πιθανότητα) να κάνει roll με 5 primary stats... Δεν μπορώ ρε παίδες θέλω κράνος με τρύπα, cc, str/vit και res all ή as... (εκτός εάν γίνεται αυτό και δεν το έχω πάρει πρέφα).

4. Να φτιάξουν και άλλες πίστες για τα rifts. Μετά από 3 εβδομάδες νομίζω ότι τα έχω δει όλα.

5. Να φτιάξουν events. Δηλαδή π.χ. να σου έχει goal να τελειώσεις ένα rift σε 5 λεπτά και στο τέλος θα λαμβάνεις δώρο ενα guaranteed legendary ή crafting materials ή gold. Κάθε ΣΚ π.χ. για μια φορά για κάθε account.

6. Οι χαρακτήρες θέλουν tweaking κατά την γνώμη μου. Νομίζω πως ο καλύτερος χαρακτήρας και πιο γρήγορα αναπτυσόμενος είναι ο wizard καθώς κόβει αεροπλανικά. Οι υπόλοιποι θέλουν περισσότερη "δουλειά" εκ μέρους του παίκτη.

Kαι σε ποιό παιχνίδι τα achievements έχουν αντίκρισμα?

Και τι ακριβώς περιμένεις να αλλάξει στο gameplay σου όταν πχ κάνεις το achievement που έχεις ακούσει όλους τους διαλόγους του Deckard Cain? :hehe:

στο Archlord π.χ. είχαν. σε non-mainstream game είχαν. anyway το παιχνίδι εμφανίζει τα ίδια σημάδια κόπωσης με το D3V, και τώρα που δεν υπάρχει και trade-economy ακόμα χειρότερα.

edit : δεν λέω να δώσουν σετ αντικείμενο για τα achievements αλλά έστω καμιά λαλακιούλα έτσι για "μάτια". είναι καλό "break" μετά από αρκετή ώρα grind, να κάνεις και κανένα που και που :p

Έγινε επεξεργασία από psygreg

επειδή σας εχει κολλήσει ο Μάριος μαυρογατίαση δεν σας φταίμε ρε!

ανακάλυψα αυτό το ωραίο bug

αρχικά νόμιζα ότι ξοδεύω πολύ fury, αλλά δεν...

https://www.youtube.com/watch?v=KKvFHxQAAVY

ΠΟΤΣ ΓΕΓΕΝ ΑΥΤΟ;

ΕΛΕΟΣ και ηταν το μονο πραγμα για το οποιο επαιζα.Κανονικα επρεπε να κλαιγομαι γιατι solarω t3 rifts για την πλακα χωρις αυτο επειδη βαρβαροι και λοιποι χαρακτηρες με μετριο gear και αυτο το weapon τα καταφερνουν εξισου στο ιδιο επιπεδο δυσκολιας,αλλα εχω να πω οτι ηταν πραγματικα κινητρο και ισως το μονο legendary item εκτος set που αξιζε το κοπο και γενικα ειχε και μικρο drop chance.Ευχαριστω blizzard

που για αλλη μια φορα εμεινα με το Π%#$ στο χερι και θα το παρω οταν θα ναι nerfarismeno.

ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΕLITISTJERKS για αλλη μια φορα.

κάποιοι λένε πως ήταν bugged και δεν είναι νερφάρισμα, κάποιοι άλλοι το αντίθετο.

κάτι αντίστοιχο που έγινε και με τον FO Wiz.

ο DH που παίζω ούτως ή άλλως δεν ήταν και ποτέ OP class, οπότε κι αλλαγές να του κάνουν clein.

είτε είναι fix είτε είναι nerf το πρόβλημα υπάρχει και είναι πως ΟΛΟΙ οδηγούμαστε σε ένα μονοκοπανιά είδος παιχνιδιού : BiS και τέλος. δεν υπάρχουν εναλλακτικές.

SoH και τέλος, TF και τέλος, κ.λπ.

κάποιοι λένε πως ήταν bugged και δεν είναι νερφάρισμα, κάποιοι άλλοι το αντίθετο.

κάτι αντίστοιχο που έγινε και με τον FO Wiz.

ο DH που παίζω ούτως ή άλλως δεν ήταν και ποτέ OP class, οπότε κι αλλαγές να του κάνουν clein.

είτε είναι fix είτε είναι nerf το πρόβλημα υπάρχει και είναι πως ΟΛΟΙ οδηγούμαστε σε ένα μονοκοπανιά είδος παιχνιδιού : BiS και τέλος. δεν υπάρχουν εναλλακτικές.

SoH και τέλος, TF και τέλος, κ.λπ.

Ποιο game δεν ειναι ετσι? Παντα μιλωντας αν θες να εισαι παραγωγικος και οχι απλα "ε οτι γινει", και το D2 ετσι ηταν, και το D3 ετσι ηταν και το PoE ετσι ειναι, ειναι το ειδος παιχνιδιου που ειναι ετσι.

Οπως στο D3 αν δεν φορουσες Skorn/Manticore γενικα τα crit/socket items του καθε class, δεν εκανες τιποτα, τωρα ειναι τα elemental damage proc οπλα TF/Fulminator/SoH και παει λεγωντας

Επισης οσο αφοραν αυτο με τα drops στα παρτυ συμφωνω >_>.

Οποτε παω με την παρεα περνει συνηθως ο ιδιος 5-10 legendary σε 2 rift και οι αλλοι κοιτανε, αντε να αλλαζε και ποτε θα λεγαμε RNG αλλα μερικες φορες και εμενα μου ερχετε να πω "Ε ναι ειναι buggarismeno το κωλοgame".

Έγινε επεξεργασία από potis