Jump to content

Recommended Posts

Και εμεις ειχαμε βρει φωλια και ειμασταν τυχεροι και ειχαμε conduit pylon... Το θεμα ηταν οτι το μονο drop ηταν ενα item σε ενα ατομο απο τα 4...

Το drop rate για leg σε rifts ειναι πολυ χαμηλο atm.

Μετα το σημερινο maintance εκανα μονος 2 full runs σε ΤΙΙ και δεν επεσε ουτε καν forgotten soul.

Ελεος ομως.

Ειπανε εντος της ημερας θα το φτιαξουν.

Ειδομεν

Επιτέλους φτιάχνουν το drop rate στα rifts και μεσω blood shards! :dance3:

(ελπιζω να λυσουν το προβλημα με τα χθεσινα dc γιατι δεν παλευοταν)

Upcoming Loot Hotfixes - Forums - Diablo III

Xθες με αλλους τρεις απο το clan πεσαμε σε φωλια goblin σε rift run TII.

Πρεπει να ηταν μαζεμενα καμια δεκαρια!!

Πες και τι πήραμε από την φωλιά.... :p

Το mats farming μάλλον άρχισε να αποδίδει. Μέχρι το βράδυ θα φοράω 3 πλήρη sets :o

Μπορεί να μου δώσει σκ@τά stats βέβαια, αλλά μόνο και μόνο για attributes από τα set, αξίζει (20% cooldown από το Born & το Captain Crimson, 50% Magic find από το Cain).

Το μόνο που χρειάζομαι είναι 4 forgotten souls και κανα δυο συγκεκριμένα άσπρα αντικείμενα. :banging:

Να πω να πω? Μετα απο 70 paragon εχει πεσει απο ενα πρασινο 1h κ ωμοι. Αυτα κ τπτ αλλο! Για μενα δεν εχει κανει διαφορα το loot 2.0!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

προσωπική μου άποψη : δεν έχει αλλάξει στο Loot, παρά μόνο ακόμα μεγαλύτερο έυρος RNG. ο κώλος είναι πιο κώλος και ο γκαντέμης πιο γκαντέμης

είμαι 160 Paragon και δεν φοράω σετ οπότε καταλαβαίνεις..κι από πράσινα αυτό το Blackthorn Chest έχει καταντήσει αηδία. βέβαια έχω λίγες ώρες παιχνιδιού στο RoS και πιστεύω παίζει κι αυτό το ρόλο του.

Έγινε επεξεργασία από psygreg

Παίδες ποιες είναι οι πιθανότητες να βρούμε σε rift pack από treasure goblins?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσουμε τις πιθανότητες ή κάποιο μέρος ή είναι πέρα για πέρα In luck?

Επίσης καθώς εχθές έπαιζα Τ1 και riftαρα νασου γεμίζει η πίστα από 2μπλε και 1 κίτρινο...οι μπλε αναπαραγόντουσαν και ήμουν πλέον στο 99% του ριφτ και η οθόνη πλέον όλη και χωρίς υπερβολή γεμάτη.Δεν είχα ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο.Να σου ξαφνικά εμφανίζεται και ο αρχηγός του rift...κάτω...της πόπης...τι arcane...τι poison...τι πάγος...άτρωτος πατάω wotb και ww και σε 2-3 λεπτά άδεια η οθόνη...ή μάλλον σχεδόν άδεια...το αποτέλεσμα?3 legs!!!Ότι να ναι!Έσκασα στα γέλια μόνος μου λέμε!Ένα mace, ένα ring και ένα sword.Το οποίο απλά μπορώ να πω ότι αν δεν είναι το καλύτερο στο Game τότε σίγουρα από τα τρία καλύτερα...

shard of hate .

Τώρα πλέον απλά περνάω σαν τουρίστας σχεδόν σε Τ3!Φουλ Τ3 rift και δώστου! :)

Θα πρέπει να αναφέρω όμως κάτι πολύ σημαντικό...το όπλο δεν έχει πάντα το ίδιο αποτέλεσμα με όποιον τρόπο\skill και να επιλέξεις.Δλδ, χρησιμοποιούσα ww με wind shear rune και είπα να δοκιμάσω άλλο skill.Δοκιμάζω hota και δεν "πέταγε" αριστερά και δεξιά lightning!Λέω τι παίζει εδώ!Ξαναβάζω ww και με άλλο rune...το ίδιο!Κουμπώνω πάλι το wind shear rune και τσουπ, να σου το ligthning που γεμίζει την πίστα.Οπότε από τη μία δε μπορώ να το καταλάβω και να το εξηγήσω αλλά από την άλλη δουλεύει απίστευτα.Στο Τ1 τα monsters απλά λιώνουν!dmg 1m, toughness 15m and healling 25k without ignore pain(40with), life 600k+, res 1500+!Chc 55% chd500+.Αποτέλεσμα να βλέπω όλη την ώρα criticals των 2-4m και να βαράει με τέτοια νούμερα στο ww αλλά το θέμα ποιο είναι?Ότι κάνοντας ww και από μακριά, επειδή πετάει πλέον αυτό το ligthning, από απόσταση πάνε και βαράνε τα monsters κάνοντας αυτό το dmg!

Θα ανεβάσω και βιντεάκι άμα είναι αυτές τις μέρες για να σας δείξω το τι και το πως για να καταλάβετε καλύτερα.

Με ποιο πρόγραμμα να τραβήξω το gameplay μου?

Παίζει κανείς Americas?Θα ψάξω τρόπο να δω μήπως μπορώ να το μεταφέρω κιόλας!

Θεμα πωπου ειναι μην κλαιγεστε για τα πρασινα γιατι σε ολο το vanilla το μονο drop που ειχα σε 100 paragon σοβαρο ηταν ενα belt των 100M, και αλλοι μετραγαν billion απο το 20 paragon.Aπλα οσο πιο πολυ παιζεις υπαρχει η πιθανοτητα να σου πεσουν καλα items αν δε σου πεσουν εχεις δυο επιλογες η το παρατας η συμβιβαζεσαι με τα craft και την τυχη σου.

Προφανώς δεν υπάρχει αν και δεν καταλαβαίνω το γιατί εξτασιάζεστε με τα γκομπλινς, οκ μερικά gems αλλά εμένα leg ΠΟΤΕ.

Τώρα για το όπλο που λες Γιάννη έχει να κάνει σε τεράστιο βαθμό με τα rolls παίζει να είναι και καλά το καλύτερο και να σκάσει με σκατά rolls και μετά άντε γειά.

Ο [MENTION=129]Chosen[/MENTION] έχει τις τελευταίες μέρες φτιάξει τόσα που κάνει τους blacksmiths του Kings Landing να μοιάζουν νουμπάδες και ακόμα δεν είναι ευχαριστημένος με τα rolls του.

Τώρα για το όπλο και το WW δεν κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς. Το κάθε run σε WW ειδικά σχεδόν αλλάζει τον τύπο του dmg του skill.

αν έχεις +60% lightning πχ θα βλέπεις άρρωστα νούμερα, όπως εγώ με το fire πχ που έχω +60κάτι % στον μούλο.

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION]

Το θέμα είναι ότι δεν έχω καθόλου %σε ellemental dmg!Και όμως κάνει τρελό dmg αλλά με αυτό το skill και rune!

Κάμια πρόταση να μου πείτε με ποιο πρόγραμμα να τραβήξω βίντεο gameplay και να το ανεβάσω, υπάρχει?

Nα ξανακατεβάσω το client από την αρχή ή να βάλω τον vanilla και απλώς να τον κάνω update?

Note δεν έχει αγοραστεί το RoS.

βάλε βανίλα και μετά update. εκτός αν το βάλεις από το πρωί να κατεβάζει, πας δουλειά και γυρίσεις και είναι όλα έτοιμα

Έγινε επεξεργασία από psygreg

Hotfixαραν το leg drop rate του T2 rift; Εχθες ειχα τραγικο RNG με 2 leg belts απο chests στο ιδιο rift... φυσικα και οι δυο ηταν καραμουφα.

[MENTION=129]Chosen[/MENTION] σε τι difficulty φαρμαρεις τα set; Τ1;

Έγινε επεξεργασία από denz