Jump to content

Recommended Posts

παίδες πλέον είναι ξεκάθαρο τι γίνεται με τα Drops

όπως παράθεσα και στην εικόνα παραπάνω (που θεωρώ πως είναι από τις πιο ολοκληρωμένες αλλά και συμπυκνωμένες σχετικά με τα drops κ.λπ.) τα horadric cache ΔΕΝ επηρεάζονται απο το Difficult αλλά από το LvL του εκάστοτε παίχτη (σ.σ. κάτω στην εικόνα λέει για "Monster drops" "Horadric drops "Kadala vendor")

Σε εμένα το άλλο τραγικό που συμβαίνει είναι ότι μου έχει πέσει recipe Flawless Royal Emerald (crit dmg +130%) και δεν έχω την αμέσως προηγούμενη Royal Emerald (crit dmg +125%) για να μπορέσω να φτιάξω τα top gems (!)

αρκεί να έχεις τα προηγούμενα Gems, μπορείς να φτιάξεις τα επόμενα. δεν υπάρχει recipe για Gems, εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα σωστά

Υπαρχει συνταγη για gems και ειναι rare drop

αρκετές αλλαγές σε BARB, WD & CRUS

κι άλλο buff στον WIZ lol

σε DH τίποτα το σημαντικό μιας κι αυτά που ανέβασαν δεν τα χρησιμοποιεί σχεδόν κανένας (εκτός του Hungering ίσως) . δεν είναι στα ίδια χάλια που ήταν στην Vanilla, αλλά πλέον είναι η χειρότερη class (ίσως στα ίδια χάλια με CRUS αλλά ο CRUS είναι broken προς το παρών)

Έγινε επεξεργασία από psygreg

Ίσως το καλύτερό μου drop από τότε που ήρθε το RoS:

attachment.php?attachmentid=61531&stc=1&d=1396977781

Μετά από 3 αποτυχημένα* set sources (1 Firebird & 2 Chantodo), μου έριξε σήμερα αυτό και είχα σπασμούς.

*Αποτυχημένα γιατί τους έλειπε κάποιο κύριο χαρακτηριστικό και κατά συνέπεια δε μπορούσα να χαραμίσω την μία αλλαγή στην Mystic για να βάλω cooldown reduction. Αλλά το ρημάδι το Mirrorball ήρθε κι έκατσε έτοιμο σε όλα. Έβαλα και vitality με το πρώτο hit και δε με βλέπω να αλλάζω source για το επόμενο εξάμηνο :hehe:

post-129-1416078301,0259_thumb.png

Μ'αρέσει που στο T2 πέφτουν class specific items(!)

Πριν από λίγο σε run με παρέα 4άδα, μου έπεσαν Fists of Thunder ενώ έπαιζα με τον wiz μου! Πάλι καλά που είχαμε monk στο party!

σε ευχαριστώ για τα γαντάκια, τα έκανα lifting και είναι μούρλια :flower:

"CRAFTING

Level 70 crafted sets no longer require Flawless Royal gems and instead now require Marquise gems"

WTF FFS? Τωρα το θυμηθηκαν που φαγαμε ολα τα λεφτα μας?

lolz

τι να πει και ο πετρος :p

The treasure from Resplendent Chests has been improved to feel more resplendent

Σώπα ρε! Πάνω που είχα αρχίσει να συνηθίζω να τα προσπερνάω, μιας και τελευταία τα ανοίγεις και πετάνε 1 κίτρινο, 1 μπλε κι 1 gem.

Και κανα δυο ενδιαφέροντα που είδαμε στην επικαιρότητα πρόσφατα:

Bug Fixes

Gloves of Worship no longer grant 60 minute buffs for Empowered or Fleeting Shrines

In Campaign Mode, Manglemaw now only drops loot and gives XP before the player progresses to the Chancellor's Tomb quest

Αλήθεια, παίξε βάρβαρο, σε παρακαλώ.

βάρβαρo έχω 55 lvl από D3V, δεν μ άρεσε καθόλου (που στο D3V ήταν op, να 'ναι καλά ο jay wilson :p)

μετά και το patch πιο op παραμένουν wiz & monk, αλλά μένει να δούμε και τις αλλαγές σε wd & crus ϊσως ανέβαινουν κι αυτοί πολύ.

barb & dh μένουν στα ίδια

Patch 2.04

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
Συγχώνευση 2 συνεχόμενων μηνυμάτων - MHN κάνεις συνεχόμενα posts με διαφορά μερικών λεπτών !!! Αντ' αυτού κάνε διόρ