Jump to content

Recommended Posts

Πόσο ΝτιΠιAss έβγαλε?

Έχω απογοητευτεί με τα craft, ζητάν τα κέρατα τους και το σετ bonus είναι meh.

Cain's Insight - Game Guide - Diablo III

Borns Furious Wrath - Game Guide - Diablo III

Tα Gems μόνο κάνουν μια περιουσία....

Το Hallowed set είναι φτηνό μόνο κ με καλούτσικο bonus (10%AS), και το Demons για melee ποιο πολύ.

Τα legendary αν δε ζητάνε Gems πάει κ έρχετε, αλλιώς παίζει να φας καμιά 10ρία million gold κ να πάει για σπάσιμο...

Αυτό πχ μου βγήκε με 1800κάτι dps, ευτυχώς τα mats είναι εύκολα.

Οι αλλαγές είναι ότι χρειαζόμαστε + συνάρτηση ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ κώλου δυστυχώς....

Οπότε μπορείς να φας πολλά λεφτά και να πάρεις τα φρύδια σου.

[MENTION=119]Samael[/MENTION] γενικά είναι τόμπολα, εμένα το Griswalds μου έκατσε καλό, εχτές κράφταρα κάτι bracers απο το σετ guardians και μου κάτσανε με 20% physical ενώ παίζω με fire, αλλά stats πολύ καλά... τώρα θα πάμε λόττο με reroll και άγιος ο Βελζεβούλ.

Επίσης μην κοιτάτε τα gems σαν 10 μιλλιον τώρα ποια, πέφτουν αβέρτα, και τα μεγαλύτερα και τα λεφτά δεν έχουν την φάση που είχαν, και βγάζεις κιόλας μια χαρά.

Και εμένα με πονάνε ομολογώ αλλά απο ένα σημείο και έπειτα θα τα πάρω στον τάφο?

Και πάντα υπάρχει και η εναλλακτική αν δε θες το καλύτερο να κραφτάρεις τα rare 70άρια απλά με δυνητικά μικρότερα ρολς (ή στην περίπτωση σου μεγαλύτερα :p )

Άλλά είναι άλλη η ταύλα να κραφτάρεις πορτοκαλί και να βρίζεις μετά :D

explain plz αφού δεν μπαίνουν στο inventory όπως το gold. Κάνω λάθος;

ελα ρε μην σκαλώνεις. έχεις 500 οκ? τα ξοδεύεις όλα και μετά πας για άλλα 500. τα ξαναξοδεύεις όλα κ.λπ.!

και ναι δεν μπαίνουν Inv. αλλά λειτουργούν όπως τα gold!

όμως όταν πας στο cap (500) και έχεις κάτι π.χ. ένα ακόμα Blood Shard κάτω να μαζέψεις, τότε "μετατρέπεται" σαν item και ο χαρακτήρας σου λέει πως δεν έχεις χώρο στο inventory.

Επίσης μην κοιτάτε τα gems σαν 10 μιλλιον τώρα ποια, πέφτουν αβέρτα, και τα μεγαλύτερα και τα λεφτά δεν έχουν την φάση που είχαν, και βγάζεις κιόλας μια χαρά.

Και εμένα με πονάνε ομολογώ αλλά απο ένα σημείο και έπειτα θα τα πάρω στον τάφο?

Κιαρατά, με έβαλες να κάνω τον λογιστή! :p

Για ένα Flawless Royal = 27x200K Marquise->Imp+9x300K Imperial->FlawImp+3x400K FlawImp->Royal+1x500K Flawless Royal = 9.800.000 Gold

Μέσα έπεσα, κ ας μην είχα κάτσει να τα λογαριάσω πριν.

Αν υποθέσουμε οτι έχεις και 10% Drop rate σε Imperial (*vs 90% σε Marquise), γλυτώνεις περίπου 500.000g.

Όπως και να το δεις είναι εξωφρενικά τα νούμερα για κάποιον που δεν έκανε μπάζα στο AH πρίν κλείσει.

Ακόμα κ γώ που έσπρωξα πολύ πράμα σε καλές τιμές (πριν πάρουν μπρος τα χαϊβάνια και σταματήσουν να αγοράζουν gems-recipies-MF items :p ), ξεκίνησα RoS με 40m.

Για σκέψου δλδ κάποιος που ξεκινάει τώρα το game πότε θα μαζέψει 10m για 1 craft :hehe:

Είναι πραγματικά γελοίο, και η δικαιολογία είναι οτι οι τιμές φιξαρίστηκαν αναλογικά με το πόσο gold κυκλοφορούσε στα server λίγο πρίν το launch.

Anyway, nerf incoming οπότε μην απασχολήστε κ πολύ με τα gems ;)

Έγινε επεξεργασία από Samael

πάντως μέσα σε σύνολο 10-15 ώρες gaming από τότε που βγήκε το RoS από τις οποίες μερικές από αυτές ασχολήθηκα με achievements και διάφορες άλλες λαλακίες, έβγαλα 10m μόνο από farming.

ισχύει αυτό που λες για το fixed των τιμών ανάλογα με το server gold

[MENTION=119]Samael[/MENTION] οπως μωρη, τι νερφ?!

Λινκ.

Για τα τζεμς ναι ισχύει αυτό που λες, δεν τα λεω σαν 10μ τώρα ποια γιατί έτσι ήταν επι καιρού ΑΗ που μπορούσες να τα αλλάξεις ρεαλιστικά για 10μ. Τώρα απλά τα σκας, και ναι μιλούσα σαν κάποιος που ξεκίνησε το ΡΟΣ με 150μύρια.

Επίσημο(blue post) ακόμα δεν είδα, αλλά αν κρίνω απο τη γκρίνια στα forum, ή θα αλλάξουν τα requirements στα item crafting(ποιό πιθανό) ή θα κατεβάσουν το κόστος του gem crafting.

H συνωμοσιολογία λέει οτι αυτή τη στιγμή είναι τόσο ακριβά για να πέσει το ποσό του gold που κυκλοφορεί στα servers.

Mολίς δουν τα νούμερα εκεί που τα θέλουν, θα ρίξουν τιμές.

ελα ρε μην σκαλώνεις. έχεις 500 οκ? τα ξοδεύεις όλα και μετά πας για άλλα 500. τα ξαναξοδεύεις όλα κ.λπ.!
δηλαδή lootαρες 1500 bshards σε μια μέρα (υποθέτω ότι τα 500 τα είχες κουμπαρά) !!!

πως γίνεν άτο ?