Jump to content

Recommended Posts

λεω να το αγορασω για ps3 (θα βγει το expansion εκει?) , το εχει κανεις?

Γενικα βλεπω αξιζει σαν port εχει και local coop, dodge mechanic, και απο γραφικα -gameplay γενικα ειναι αντιστοιχο του πισι...

Εχω παιξει το trial στο πισι και μου αρέσει μπορώ να πω το feel του παιχνιδιού, εχω φτιαξει dh αλλα τελικα δε μου αρεσει τοσο , εχτες εκανα εκείνον με το dual wield αντίστοιχο με furry warrior @ wow και ενιωθα σφαξιμο :p

υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω για το game? features, wiki, guides κλπ

Λίγο που έπαιξα το demo, μπορώ να πω ότι έχει γίνει αρκετά καλή μεταφορά στις κονσόλες.

ήμουν μάρτυρας στο τρομερό drop του @winters (gratz man! OP)

σας παραθέτω αυτό εδώ για να έχετε το νού σας...

http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/21gorc/d3_ros_adventure_mode_bounty_reward_legendary/

το OP ring είναι το ring of grandeur..... keep on hunting..

εχει μ@μιθει με τα drops, χτες 2 πρασινα, σημερα 1 πρασινο και μαματη ζωνη (και τα 2 από κολοκύθια) και ετοιμο το 1ο σετ TzifosM - Community - Diablo III το μενταγιον θέλει "φτιάξιμο" με crit. chance αλλά δεν έχω materials ακόμα.

life: 450Κ, dmg 290K + bonus, resist all: 1150, και μπολικο armor. Δοκίμασα μόνος τον urzael σε τορ2, πήρε λίγη ώρα (λόγω αμυντικού build) αλλά έπεσε χωρίς να κινδυνεύσω. Και είμαι paragon~80 ακόμα. Αν πέσει καλό οπλάκι και δώσω crit chance στα paragon θα ανέβει κατακόρυφα και αυτό.

Αυτό που βλέπω, και με την ευκολία των drops (αν δεν αλλάξει συντομα) είναι ότι σε ένα μήνα θα είμαστε όλοι ντυμένοι σουπερ και θα ρωτάμε για το επόμενο loot 3.xxx ή dlc !

Αυτό που βλέπω, και με την ευκολία των drops (αν δεν αλλάξει συντομα) είναι ότι σε ένα μήνα θα είμαστε όλοι ντυμένοι σουπερ και θα ρωτάμε για το επόμενο loot 3.xxx ή dlc !

ισχύει, το θέμα είναι πως επειδή αρκετός κόσμος ήταν καλά ντυμένος, φόρτσαρε στο RoS κι έτσι τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

η δικιά μου άποψη επί τούτου είναι πως επειδή δεν υπάρχει AH και τα trade έχουν ελαχιστοποιηθεί, τα drop rates αυξάνονται ώστε να μην υπάρχει "πρόβλημα" στο να ντυθούμε.

πριν, κι ας δεν έπαιζες, έσκαγες φράγκα και όλα κυριλέ. τώρα πρέπει να "παίξεις" και λίγο

το σίγουρο είναι πως ο κόσμος θα το "βαρεθεί" (όπως έγινει και με το αρχικό, χαμός από ανενεργά accounts) πιο σύντομα απ' ότι το περιμέναμε.

Το προηγούμενο Σαββάτο που ξαναμπήκα D3 μετά από +1 χρόνο που είχα να παίξω, ήμουν paragon ~30, με 29Κ dmg και 60Κ life και 700res ALL. Δεν ήμουν καθόλου καλά ντυμένος. Μια βδομάδα μετά....

Σαν να λέμε ήμουν lvl10 και 60άρησα.

εντάξει, αρκετός είπα όχι όλος. κι εγώ με ανενεργό DH με Paragon 2 (ναι 2 :-P) πριν 10 ημέρες του πεταματού ήμουν, τώρα είμαι κάπως καλύτερα, αλλά clein το πάω αργά αργά κι αν κάτσει κάτι έκατσε (ε παίζει ρόλο και η τύχη)

επίσης μέσα σε 1 ημέρα βλέπεις 70lvl crusaders.

Ρε Π@#$@ με τον πονο μου παιζεται.. 2 μερες χθες και σημερα εχω απειρη δουλεια 15+ ωρες και δε μπορω να μπω ουτε λεπτο και εχει πεταξει της παναγιας τα ματια σε ολους :man_in_love:

Gz ρε αντε να δυναμωνει το team σιγα σιγα!!!

Πολύ κίτρινο σε κόβω, τι έγινε το σετάκι ΙΚ; :hehe:

Μη μου το θυμιζεις... Τα εχω παρει κρανιο...Μπαινω με Λεωνιδα σκοτωνουμε τον Malthael T1 και εγω παιρνω μονο κατι κιτρινα (ουτε το mat για το reaper bracer που ηθελα), και ο αλλος εριξε ενα flail κοντα 2700 dps και socket... Με τα οπλα δεν τα παω καθολου καλα εγω...Το οπλο μου ειναι drop απο αλλον με wizard το οποιο ρολαρα strength...Με χιλια ζορια εφτασα το 1.043.000 dps με λιγο κατω απο 800K στο προφιλ. Με ενα καλο οπλο εκτοξευομαστε... Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω να γινεται ποτε αυτο...

Guyz εβαλα το RoS και σε καποια σημεια(ασχετα) μου κανει σαν πολυ μικρα κολληματα. Εν τω μεταξυ η καρτα ευθεια γραμμα χωρις throttle και ουτε καν ζοριζεται, αντι για 1100Mhz φτανει μεχρι τα 800. Σε games οπως BF4 π.χ. παιζει 1100 καρφι.

Το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος?