Jump to content

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά προαπάθησα να παίξω χωρίς Life steal στο torment iii,iv,v και δεν παλευόταν με τίποτα!!!Τι στον π**...κόρακα!!!Δλδ τι???Πρέπει να καταστρέψουν το παιχνίδι από κάθε άποψη?!Τώρα θα πρέπει να φτάσω κάνα paragon 300 έτσι ώστε να έχω κουμπώσει τα paragons στο life per heat και όπου αλλού μπορώ life per heat για να μπορούμε να παίξουμε κάπως αξιοπρεπώς!Τι να πω...!!!

Ενώ τώρα είμαι μια χαρά στο torment IV αλλά παίζω τώρα για να ανέβω paragon στο V.

Και ας ελπίσουμε ότι θα δούμε άσπρη μέρα.

Έχεται καμιά ιδέα για κάνα καλό run και σημείο για legendaries?

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά προαπάθησα να παίξω χωρίς Life steal στο torment iii,iv,v και δεν παλευόταν με τίποτα!!!Τι στον π**...κόρακα!!!Δλδ τι???Πρέπει να καταστρέψουν το παιχνίδι από κάθε άποψη?!Τώρα θα πρέπει να φτάσω κάνα paragon 300 έτσι ώστε να έχω κουμπώσει τα paragons στο life per heat και όπου αλλού μπορώ life per heat για να μπορούμε να παίξουμε κάπως αξιοπρεπώς!Τι να πω...!!!

Ενώ τώρα είμαι μια χαρά στο torment IV αλλά παίζω τώρα για να ανέβω paragon στο V.

Και ας ελπίσουμε ότι θα δούμε άσπρη μέρα.

Έχεται καμιά ιδέα για κάνα καλό run και σημείο για legendaries?

Θέλω και εγω κανα καλο σποτ αμα ξέρει κανείς να μας γράψει...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

βασικά τα λέιτζεντς πέφτουν παντού.. αρκεί να είστε κ..λοι...

[MENTION=9875]venom7[/MENTION] παίξε με ls όσο μπορείς και θα σου πέσουν οπλα με loh..δες το οπλο μου π.χ. ή το amulet μου κλπ κλπ

Έγινε επεξεργασία από tavliban

Atm είναι πάλι bugged o Diablo και αν ρισεταρεις τα quests πεταει 1 legendary, απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει σποτ που να πέφτουν πιο πολλά ή λίγα.

Δε ειναι bugged o diablo το λεει καθαρα στα patch notes οτι βγαλαν το guaranteed legendary drop απο skeleton και το βαλαν στον diablo μονο ομως μετα απο full reset.Για μενα δε αξιζει και μονο να παιξεις ολο το παιχνιδι απο την αρχη μεχρι το τελος στο torment που θελεις για ενα legendary στο ιδιο χρονο με το κλασικο farmorun σου στην περιοχη που γουσταρεις πιο πολλα θα χεις μαζεψει και σαφως καλυτερο XP

μετά και από drop mighty belt και leorics crown με τρύπα, το Immortal kings set [legacy] έγινε παρελθόν. Σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι έφτιαξα ένα ΤΟΥΜΠΑΝΟ chest armor και σας προτρέπω να φτάξετε και εσείς. Μου πήρε 10-15 προσπάθειες και απλά κοιτούσα να βγάλει sockets. ;)

tavli θεε ειναι μεχρι να σου πεσει το καινουριο immortal kings και να ξαναβαλεις αυτο.Ευχομαι χωρις μαπα specials οπως του [MENTION=43]icy20[/MENTION]

Έγινε επεξεργασία από Helly

Είσαι στο clan; Μπες το βράδυ να σε ανεβάσουμε στα γρήγορα.

Όχι , deNordic#2790 add meh!

btw, με τι driver παίζετε, οι AMDάδες, γιατί οι 14.2 beta είναι εντελώς unsmooth.

Έγινε επεξεργασία από denz

Τώρα που θα κλείσουν το ΑΗ εντελώς τα αντικείμενα που γεμίσανε τα σεντούκια μας να τα σπρώξουμε σε βέντορα ή να τα πάμε για σπάσιμο? :hm:

Δεν ξέρω τι κάνουν οι υπόλοιποι, αλλά εγώ έχω ξεσκιστεί να πουλάω. Είχα μόνιμα 1-2 μύρια χρυσό και τις τελευταίες 5-6 μέρες έχω φτάσει τα 100. Όλα από πωλήσεις εξωφρενικών gloves και μέτριων όπλων με life steal :o

βασικά τα λέιτζεντς πέφτουν παντού.. αρκεί να είστε κ..λοι...

[MENTION=9875]venom7[/MENTION] παίξε με ls όσο μπορείς και θα σου πέσουν οπλα με loh..δες το οπλο μου π.χ. ή το amulet μου κλπ κλπ

1)ls???(noob?!?!?!!!)

edit

ls=life steal...got it after a sec!lol

2)link for your character bro!

(also sent me your phone in pm:D)

1)ls???(noob?!?!?!!!)

edit

ls=life steal...got it after a sec!lol

2)link for your character bro!

(also sent me your phone in pm:D)

check tavliban#2564 κανε με friend Και έλα να τα πούμε σε κάνα skype ;)

@Helly

εμένα πράσινα δεν μου πέφτουν μόνο πορτοκαλιά :p πάντως μου έπεσε το Griswold's Masterpiece Πλάνο χτες, και θα γίνει του crafting. Με την τρίτη προσπάθεια βγήκε με τρύπα, αλλά χωρίς στατ. ίσως το κρατήσω για να το δώσω στην mystic για μοντάρισμα και overclocking :p

Ένα τέτοιο θες, αλλά ποιός ο λόγος να φας τα λεφτά σου για 10 μέρες?

Στο RoS όλα για πέταμα θα γίνουν....

3713041_orig.jpg

Edit:70αρι αυτό έτσι? :p

Έγινε επεξεργασία από Samael

Ένα τέτοιο θες, αλλά ποιός ο λόγος να φας τα λεφτά σου για 10 μέρες?

Στο RoS όλα για πέταμα θα γίνουν....

3713041_orig.jpg

Edit:70αρι αυτό έτσι? :p

Μπα δεν το θεωρώ πέταμα...αμα κάτσει με loh (όπως και μου έκατσε αυτό με την τρύπα) θα "γινω"... + ότι τα καλά όπλα στο L70 είναι 3500dps... :/

Παιδιά λεφτά μέχρι ένα όριο, νομίζω πως αν έχεις 30-40μύρια τότε μια χαρά είσαι για το exp και αυτό που θα χρειαζόμαστε (και ο λόγος που δεν πουλάω αλλά σπάω δίχως αύριο) είναι τα crafting materials. Και επίσης να κρατάτε και τα gems τα μικρά.

Μην τα αλλάζετε τώρα γιατί θα πέφτουν έτοιμα απο τις 25 του μήνα.