Jump to content

Recommended Posts

Πέτρο, [MENTION=129]Chosen[/MENTION]

Επειδή έχω καιρό να...

Οι βάρβαροι παίζουν ακόμα πλυντήριο???

Παίζει να μου στείλεις ένα αρμορι λινκ να χαζέψω λίγο?

lol δεν κατάλαβα τίποτα από το post σου, κανα μήνα το παίζω το παιχνίδι, ακόμα μαθαίνω τακτικές (να'ναι καλά ο Στέλιος και ο Μάριος)

"Αρμορι λινκ";

Λολ νουμπά :p

Με τον μούλο παίζεις WW built ή κάτι άλλο? Πριν κάνα χρόνο που έπαιξα τελευταία φορά ήταν πολύ διαδεδομένο εξ ου και η ερώτησης.

Λινκ απο άρμορι λέω για τον χαρακτήρα σου να χαζέψω τι σπεκ έχεις και τι gear φοράς / επικεντρώνεσαι.

Φυσικά αν παίζει απο τον Στέλιο/Μάριο δεν το συζητάω, καλοδεχούμενο.

Θενξ ιν αντβανς!

Λολ νουμπά :p

Με τον μούλο παίζεις WW built ή κάτι άλλο? Πριν κάνα χρόνο που έπαιξα τελευταία φορά ήταν πολύ διαδεδομένο εξ ου και η ερώτησης.

Λινκ απο άρμορι λέω για τον χαρακτήρα σου να χαζέψω τι σπεκ έχεις και τι gear φοράς / επικεντρώνεσαι.

Φυσικά αν παίζει απο τον Στέλιο/Μάριο δεν το συζητάω, καλοδεχούμενο.

Θενξ ιν αντβανς!

Α, οκ εδώ είμαι αλλά είναι down atm: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chosen-2702/

Έφτιαξα έναν χαρακτήρα από κάθε class (εκτός από WD, προς το παρόν) για να δω ποιο gameplay μου ταιριάζει και μέχρι στιγμής είμαι ερωτευμένος με την μάγισσά μου :D

Απλά, τώρα που πετσοκόψανε το archon build* είμαι πάλι στο σημείο "0"

*Killing an enemy no longer increases the duration of Archon

Critical Mass - Has been removed from the game

Το είχα σταματήσει λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του αλλά τώρα τελευταία έπαιζα λίγο hardcore με Wizard. Δυστυχώς την πάτησα από dc στο 59 lvl. :(

Πολλές αλλαγές με το νέο patch. Έβαλα και έπαιξα λίγο πριν και μέσα σε 5-10 λεπτά μου έπεσε και ένα legendary amulet. :hehe:

EraserheadX#2859 αν θέλει κανείς για παρέα απλά να ξέρετε ότι δεν είχα ασχοληθεί με AH και ο εξοπλισμός μου είναι τραγικός (με τη βασική μάγισά μου είχα φτάσει με πολύ ζόρι μέχρι act 3 inferno)

Το είχα σταματήσει λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του αλλά τώρα τελευταία έπαιζα λίγο hardcore με Wizard. Δυστυχώς την πάτησα από dc στο 59 lvl. :(

Πολλές αλλαγές με το νέο patch. Έβαλα και έπαιξα λίγο πριν και μέσα σε 5-10 λεπτά μου έπεσε και ένα legendary amulet. :hehe:

EraserheadX#2859 αν θέλει κανείς για παρέα απλά να ξέρετε ότι δεν είχα ασχοληθεί με AH και ο εξοπλισμός μου είναι τραγικός (με τη βασική μάγισά μου είχα φτάσει με πολύ ζόρι μέχρι act 3 inferno)

Έχουμε φτιάξει clan "TheLab", θα σου έρθει πρόσκληση προσεχώς.

Απ'ότι έχω καταλάβει, όλα τα items πριν από το σημερινό patch (που για τις επόμενες 3.5 βδομάδες που θα είναι ανοικτό το ΑΗ, θα φαίνονται ως "legacy" και αυτά) μπορούν να αλλάξουν χέρια, δεν τα έχουν περιορίσει. Με μια γρήγορη ματιά που έριξα όταν μπήκα πριν λίγο, δεν έγραφε κανένα "Account bound", οπότε μόλις βρεθούμε, να σε συμμαζέψουμε λίγο. Και μετά, παίζοντας σε δικό μας party, σίγουρα θα πέσει πράμα που δε θα κάνει στους υπόλοιπους και θα ανεβάζει εσένα.

Ρε παίδες θα πηδηχτώ από το παράθυρο...Τι παίζει με τον βάρβαρο επιτέλους???!!!Τα αλλάξανε όλα???!!!

Ερώτηση προς τους γνώστες...

Δλδ τώρα ποια δε γίνεται να έχεις "infinite" WOTB?

Τι θα κάνουμε τώρα?Κάποια λύση?