Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρες!

Έχω κάνα δυο απορίες...

1)Στο diablo 3 το special(deluxe\whatever) edition έδιναν στο χαρακτήρα κάτι φτερά και αν θυμάμαι ήταν δύο διαφορετικά είδη.Δεν το γνώριζα και καθώς τα είδα μόλις τώρα θα ήθελα να σας ρωτήσω και να μου πείτε, αν το ξανα αγοράσω αλλά στην special έκδοση θα μπορώ να φορτώσω το λογαριασμό μου και τους χαρακτήρες μου κανονικότατα και να περάσω και τα φτερά?

Υπάρχει μήπως άλλος τρόπος να τα βρω?

Μετά μήπως θα μπορέσω να δώσω σε κανέναν αυτό που έχω τώρα το παιχνίδι και να το χρησιμοποιήσει για δικό του λογαριασμό?

2)Στο expansion παίζει να υπάρχει κάτι σε παρόμοια φάση που μόνο αγοράζοντας αυτό να έχεις ή όχι?

Σας ευχαριστώ!

Οπότε ουσιαστικά μπορώ να κάνω online απλά αναβάθνιση...:hmm: ΟΚ!

Αλλά πες ότι έχανα το game, άμα το αγόραζα, γιατί θα έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή? Δε θα μπορούσα απλά να το ξανα αγοράσω είτε το απλό είτε το deluxe και να ξανα περάσω το account μου?

Οπότε ουσιαστικά μπορώ να κάνω online απλά αναβάθνιση...:hmm: ΟΚ!

Αλλά πες ότι έχανα το game, άμα το αγόραζα, γιατί θα έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή? Δε θα μπορούσα απλά να το ξανα αγοράσω είτε το απλό είτε το deluxe και να ξανα περάσω το account μου?

Πως να χάσεις το game;

Όταν λέμε χάσιμο game εννοούμε του cd και όχι του account!

Αφού λέμε ότι το account υπάρχει.Απλά θα συγχωνευθεί μετά από ότι έχω ψάξει στο special edition και ότι χαρακτήρας υπήρχε πριν θα υπάρχει και τώρα στο λογαριασμό γιατί το account θα είναι το ίδιο απλά με αναβαθμισμένο cd key.

Και ερωτώ...

Θα μπορώ να χαρίσω το προηγούμενο cd key μου σε έναν άλλον και με αυτό να φτιάξει δικό του account με την προυπόθεση ότι πλέον στο δικό μου account έχει μπει άλλο cd key.

Ή από τη στιγμή που αγοράστηκε τότε το παντρεύεσαι κιόλας?

Δεν το καταλαβα Πετρο τι ακριβως κανεις?

Κάνεις αναζήτηση για κάτι με δυνατά specs και σορτάρεις ανά ώρα λήξης του auction, έτσι ώστε να σου δείχνει πρώτα αυτά που λήγουν στα επόμενα λεπτά. Αν έχει ξεμείνει κανένα με default τιμή (κανα δυο χιλιάδες gold), το χτυπάς λίγο πριν λήξει (όταν λέει "<1 min").

Εναλλακτικά, σορτάρεις ανά ποσό αγοράς έτσι ώστε να σου δείχνει πρώτα αυτά που δεν έχουν τιμή "buyout" και που έχουν starting bid το default ποσό τους (το πολύ 5-10k) και τα χτυπάς όλα ανεξάρτητα από το πότε λήγει το auction.

Στα περισσότερα (και όσο καλύτερο είναι το gear) γίνονται σφαγές στο τελευταίο λεπτό, αλλά όλο και κάποιο ξεφεύγει.

Μου έχουνε κάτσει έτσι Calamity, Mandicore (με 1 socket), 3-4 Skorn, σχεδόν τα μισά κομμάτια Natalya's & Inna's και κάτι κουφά γάντια και bracers που μου δίνανε +5k life και +11k damage στα ήδη καλά crafted μου.

Ο δεύτερος τρόπος, απαιτεί μηδέν κυνήγι, απλά σπαμάρεις ό,τι καλό βρεις στην αναζήτησή σου που να έχει default bid ποσό και την άλλη μέρα μαζεύεις τους καρπούς :)

Καλα αυτο το εκανα εδω και χρονια στο diablo αλλα ποτε δεν ειχα βρει item με παλεψιμα χαρακτηριστικα με τιμη 4-5000 οπως λες. Κατι εκατομμυρια ναι πολλες φορες. Τωρα σε ολα εχουν ξεφτιλιστει αλλωστε οι τιμες

Καλα αυτο το εκανα εδω και χρονια στο diablo αλλα ποτε δεν ειχα βρει item με παλεψιμα χαρακτηριστικα με τιμη 4-5000 οπως λες. Κατι εκατομμυρια ναι πολλες φορες. Τωρα σε ολα εχουν ξεφτιλιστει αλλωστε οι τιμες

Τώρα πρέπει να παίζουν καμμιά 10αριά χιλιάδες στον server μας.

να ρωτήσω κάτι άσχετο με αυτά που λέτε πριν...

έχω το αρχικό collector's, αλλά έχω σταματήσει από το 2012 (λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία μιας και ξενέρωσα απίστευτα με τον τρόπο που κατάντησε το παιχνίδι η Blizzard)

αξίζει να αγοράσω το expansion? κι αν ναι αξίζει το collectors του?

Κάθε τόσο σπαμάρω στο AH μερικά καλούτσικα πραγματάκια που έχουν ανέβει με την default τιμή και χωρίς buyout (1500-3800 gold). Και μερικές φορές κάθεται πολύ όμορφα

attachment.php?attachmentid=60636&stc=1&d=1392553378

η αιτία είναι ότι νομίζουν βάζοντας σε δημοπρασία αντεικιμενα σε default τιμη θα ανέβουν !!! .....

βλέπουν τα αλλα αντεικιμενα που καλπάζουν ανοδικά !!!! χρησιμοποιούν προγράμματα για να ανεβάσουν τις τιμές.....

να ρωτήσω κάτι άσχετο με αυτά που λέτε πριν...

έχω το αρχικό collector's, αλλά έχω σταματήσει από το 2012 (λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία μιας και ξενέρωσα απίστευτα με τον τρόπο που κατάντησε το παιχνίδι η Blizzard)

αξίζει να αγοράσω το expansion? κι αν ναι αξίζει το collectors του?

Το μεγάλο Patch που θα βγεί και θα έχει το Loot 2.0, αρκεί για να ξανασχοληθείς.

Τώρα το Expansion φαίνεται να έχει ωραίες προσθήκες αλλά ειναί αστείο ότι έχει 40€.

Το μεγάλο Patch που θα βγεί και θα έχει το Loot 2.0, αρκεί για να ξανασχοληθείς.

Τώρα το Expansion φαίνεται να έχει ωραίες προσθήκες αλλά ειναί αστείο ότι έχει 40€.

Και για το Heart of the Swarm έλεγα ότι είναι ακριβό για expansion, αλλά στην τελική έδωσε τόσο content που δεν το μετάνιωσα. Επίσης, 2 χρόνια αργότερα, δε με χαλάει. Αν τα βγάζανε κάθε Χ μήνες, θα το σκεφτόμουν πολύ πριν τους δώσω €€ έστω και για 1 expansion.