Jump to content

Recommended Posts

Σε τι κατασταση ειναι δηλαδη ο χαρακτηρας σου?

Όταν το είχα σταματήσει, οι περισσότεροι είχαν ρίξει Belial και ξενέρωναν οικτρά με την δυσκολία του ACT III, IV.

Δεν υπήρχαν Paragon lvls και τέτοια. Αν θυμάμαι καλά ήταν λίγο πριν το patch με τα legendaries, δηλαδή πέρσι τον Ιούνιο.

Λοιπόν δεν ξέρω τι παίζει με τα Paragon lvls, δεν ξέρω τι είναι αυτά τα MP7-8-9-10 κτλπ, δεν ξέρω τι build να παίξω, τι stats να ανεβάσω (γιατί τότε stackάραμε all res 1000, vitality και μετά τα str/crit κτλπ) και έχω μείνει μπροστά από τον Belial.

Sargoroth - Community - Diablo III

Όταν το είχα σταματήσει, οι περισσότεροι είχαν ρίξει Belial και ξενέρωναν οικτρά με την δυσκολία του ACT III, IV.

Δεν υπήρχαν Paragon lvls και τέτοια. Αν θυμάμαι καλά ήταν λίγο πριν το patch με τα legendaries, δηλαδή πέρσι τον Ιούνιο.

Λοιπόν δεν ξέρω τι παίζει με τα Paragon lvls, δεν ξέρω τι είναι αυτά τα MP7-8-9-10 κτλπ, δεν ξέρω τι build να παίξω, τι stats να ανεβάσω (γιατί τότε stackάραμε all res 1000, vitality και μετά τα str/crit κτλπ) και έχω μείνει μπροστά από τον Belial.

Sargoroth - Community - Diablo III

πες μου ότι εχεις gold στην άκρη γιατί με 12k dps δεν θα παίξεις mp1 :D

αν δεν έχεις μπορώ να σου δώσω 2-3μ να φτιαχτεί κάπως.

Έγινε επεξεργασία από archongr

πες μου ότι εχεις gold στην άκρη γιατί με 12k dps δεν θα παίξεις mp1 :D

αν δεν έχεις μπορώ να σου δώσω 2-3μ να φτιαχτεί κάπως.

Ούτε 1m δεν έχω σύνολο. Βασικά μόλις έριξα Belial. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι stats να προσέξω πλέον στο gear και πως έχουν γίνει οι τιμές. Από ότι βλέπω πλέον πάμε σε 2h ή 2 x 1h και όχι 1h shield , έτσι;

Ούτε 1m δεν έχω σύνολο. Βασικά μόλις έριξα Belial. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι stats να προσέξω πλέον στο gear και πως έχουν γίνει οι τιμές. Από ότι βλέπω πλέον πάμε σε 2h ή 2 x 1h και όχι 1h shield , έτσι;

στειλε μου το tag σου να σε κανω add

Έγινε επεξεργασία από archongr

epeidi variemai na diagrafo ton logariasmo mou giayto to parakmiako telika forum, akolouthei to parakato..

Yparxei ena malakismeno pou na mporei na to kanei eytheis amesos?eyxaristo prokatavolika .

Αν το γράψεις στα ελληνικά κάτι θα γίνει.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4

για να δείξεις το επίπεδο σου, λες και δεν ξέρουμε ότι σε αυτή τη χώρα η πεδία έχει πάει περίπατο...

tumblr_lono6zrROJ1qlu6zvo1_250.gif

Και η ορθογραφία επίσης! :hehe:

Ψάρωσα στη 1η ανάγνωση, για τι πεδία μιλάει ο φίλος λέω μέσα μου... :p

Σε ευχαριστώ για την διόρθωση και ζητώ συγγνώμη, αυτά παθαίνεις άμα γράφεις greeklish. Επίσης ευχαριστώ και για το tag στις καλύτερες ατάκες, νομίζω το κέρδισα δικαίως. 

Έγινε επεξεργασία από syban

Αρκετά με τα off topic. Στο θέμα μας.

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Από τότε που το παράτησες πριν 10 μήνες έχεις ξαναπαίξει;

Από τότε που το παράτησες πριν 10 μήνες έχεις ξαναπαίξει;

Εχω μπει 2-3 φορές, δεν βρηκα κανένα απο την παρέα και βγήκα. Ουτε μιση φάπα δεν έριξα :Ρ

Τσάμπα τα updates που έκανα. Περισυ τέτοια εποχή ήμουν αγκαλιά με το λαπτοπ και την στιρέλα :p

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_: