Jump to content

Recommended Posts

Έχει λίγη πλάκα να διαβάσει κανείς την απάντηση της Blizzard για τις καθυστερήσεις ενεργοποιήσεων των digital downloads μετά το 1.0.3.

Blizard Explains Why New Diablo Games Are Locked For Up To Three Days

tl;dr : Δε θέλουμε να αγοράσει κανείς d3 με κλεμμένη πιστωτική, να παίξει και να το παρατήσει.

(Δε θα ήταν ακόμα καλύτερα να φτιάξουν παιχνίδι που να μην τερματίζει σε 3 μέρες? Λέμε τώρα... :jester:)

συμφωνώ με τον @sayan2

εδώ ο ίδιος τύπος κάνει own τον Diablo...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3bDxVp-GE1I]Diablo 3 - Barbarian beating Inferno/Diablo (Double Tornado, cheap gear) - YouTube[/ame]

μου κάνει εντύπωση που δεν χάνει το wrath...

να και το gear όπως φαίνεται στο video

http://i.imgur.com/KXlWy.png

Τελικά με πολλές αλλαγές στο GF gear, και με +12% movement speed και λίγο pickup radius, μαζεύω σε 2 ώρες 500.000k gold περίπου. 57k σε 15 λεπτά.

Καλά πάει έτσι, για να δούμε...

κάτι μου λέει ότι άμα συνεχίσετε έτσι θα το nerfaroun το μέρος act 3 nightmare.... :spell:

κάτι μου λέει ότι άμα συνεχίσετε έτσι θα το nerfaroun το μέρος act 3 nightmare.... :spell:

Άμα νερφάρουν κι αυτό, το παρατάω το game προσωπικά. Μα έχουν φτιάξει ένα game στο οποίο με το gear που μου έχει πέσει έως το act1 inferno, είναι μακράν ανεπαρκές για να μπω act2... ε πως αλλιώς θα βγάλουμε φράγκα για να πάρουμε gear, σε ένα gear driven game; :mamba:

Άμα νερφάρουν κι αυτό, το παρατάω το game προσωπικά. Μα έχουν φτιάξει ένα game στο οποίο με το gear που μου έχει πέσει έως το act1 inferno, είναι μακράν ανεπαρκές για να μπω act2... ε πως αλλιώς θα βγάλουμε φράγκα για να πάρουμε gear, σε ένα gear driven game; :mamba:

ανοίγεις το πορτοφόλι σου...και ξεκινάς...

και βγάζεις $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€...

Act 2 αν παίζεις με long-range (Wizard - Demon Hunter) κάτι γίνεται με πολύ κόπο. Act 3, με μία βολή από οτιδήποτε long range ψοφάς αμέσως. Οπότε αμφιβάλλω αν σε σώζει και το gear εκεί. Είναι απλά too much.

Μεταξύ μας και εγώ ξενέρωσα απόλυτα, ειδικά με το τελευταίο patch και μετά, με την δυσκολία του inferno και τα ανόητα drops στο Act 1. Ξαναέπαιξα από την αρχή με άλλο χαρακτήρα και το χάρηκα πολύ περισσότερο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GAavDQSY2T8&list=UUndPjnE7ug789ex5t8lfyQw&index=9&feature=plcp]Best Inferno Magic Find Runs - YouTube[/ame]

Ενας επιπλεον τροπος φαρμαρισματος...προκειται για το goblin-farming του act2 χωρις να χρειαζεται να εχετε ξεκλιδωσει το act2...spwanαρει ενα goblin με 33% και αν το φαρμαρετε με 150+mf δινει πολυ καλα items....good farming....

ανοίγεις το πορτοφόλι σου...και ξεκινάς...

και βγάζεις $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€...

Ναι πως βέβαια, πες στη blizzard να με υπολογίσει.

Θα τους πληρώνω σε κλανιές πέστους, θα περνάω κάθε μέρα από το HQ τους και θα τους ρίχνω κάνα δύο.

Έγινε επεξεργασία από dimitris_s

Ενας επιπλεον τροπος φαρμαρισματος...προκειται για το goblin-farming του act2 χωρις να χρειαζεται να εχετε ξεκλιδωσει το act2...spwanαρει ενα goblin με 33% και αν το φαρμαρετε με 150+mf δινει πολυ καλα items....good farming....

Δεν παίζει πια αυτό....

Act1 clear, σχεδόν όλο + τρύπες κτλ, με 200% mf (275% με τα neph buffs) και καλοντυμένο σχετικά wizard.

178μπλε

103κίτρινα

2legendaries (andariels visage DEX + goldskin)

~290k gold

1 63ri κίτρινο όλο κ όλο.

~3h

Μόνο το helm αξίζει, όλα τα άλλα πέταμα. Άμα δεν ήταν αυτό, δε θα άξιζε καθόλου το run.

Act1 clear, σχεδόν όλο + τρύπες κτλ, με 200% mf (275% με τα neph buffs) και καλοντυμένο σχετικά wizard.

178μπλε

103κίτρινα

~290k gold

~3h

Μόνο το helm αξίζει, όλα τα άλλα πέταμα. Άμα δεν ήταν αυτό, δε θα άξιζε καθόλου το run.

inferno ε;

178μπλε

103κίτρινα

~290k gold

~3h

ερώτησεις...τα 2 legend κάθησαν στο 1 run από την αρχή; ήσουν μόνος σου; Εγώ με 249% mf και δεν μου έκατσε ούτε ένα