Jump to content

Recommended Posts

Σε ποιο act????

act 1 inferno

το ένα και καλό από mini chest που είχε μόνο αυτό

και το άλλο(μαμακία) από elite

συνολικά μου έχουνε πέσει 5 αν θυμάμαι καλά και το ένα green set

Με το που εκανα join ομως ε;;;; :p

farm farm εσυυυ

Random loot is... random.

Μέσα σε 1 ώρα:

Act2 5stack -> μόνο σκουπίδια ακόμα και το legendary που έπεσε σκουπίδι.

Act1 3stack -> στο 4ο elite group πέφτει καλό monk belt και πάω ταμείο 4mil...

Progress έκανε κανείς μετά το 1.0.3;

δεν είχα χρόνο, ακόμα για κατάλληλο spec ψάχνω...

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Παρατηρώντας αυτά που λέτε τόσες μέρες καταλήγω μάλλον στο ότι το Diablo 3 "πήρε" λίγο σασί!

* Ο παίκτης σου levelάρει και αποκτάει standard attributes, όλοι οι level 40 barbs για παράδειγμα έχουν ίδια str/hp/dex.

* Αλλάζουν μόνο τα skills που έχεις, σαν να λέμε φορτώνεις Perks στο Call of Duty.

* Ο μοναδικός και ένας παράγοντας λοιπόν που κάνει τον παίκτη σου να αντέχει, ξεχωρίζει, βαράει είναι το gear

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Blizzard που έφτιαξε όλο το παιχνίδι γύρω από το gear, καθιστώντας τον παίκτη του RPG (υποτίθεται πλέον) παιχνιδιού άχρηστο και όμοιο με τους υπόλοιπους.

Εν ολίγοις όλο το παιχνίδι δημιουργήθηκε με σκοπό να περάσει την ανάγκη του gear, με την ελπίδα φυσικά ότι το RMAH θα γίνει η νέα αγελάδα προς άρμεγμα!

Αμ δε θα το αγγίξω καν!

Έγινε επεξεργασία από jpavly

Μαζεύω items για το pony level, μου έχει μείνει το gemstone απ' το caverns of frost, αν και μου spawn-άρει όλο το icefall. Τέσπα.

Ερώτηξις:

Επειδή act2 inferno δε τη παλεύω ακόμα, μπήκα hell για να μαζέψω μερικά αντικείμενα. Όταν τα μαζέψω, και φτιάξω το staff of herding, θα μπορώ να το χρησιμοποίησω σε inferno difficulty ή πρέπει να το κάνω upgrade; Γιατί απ' ότι είδα μου ξεκλειδώνει το nightmarish staff και για hellish staff θέλει 500.000g. Τι παίζει;

Μαζεύω items για το pony level, μου έχει μείνει το gemstone απ' το caverns of frost, αν και μου spawn-άρει όλο το icefall. Τέσπα.

Ερώτηξις:

Επειδή act2 inferno δε τη παλεύω ακόμα, μπήκα hell για να μαζέψω μερικά αντικείμενα. Όταν τα μαζέψω, και φτιάξω το staff of herding, θα μπορώ να το χρησιμοποίησω σε inferno difficulty ή πρέπει να το κάνω upgrade; Γιατί απ' ότι είδα μου ξεκλειδώνει το nightmarish staff και για hellish staff θέλει 500.000g. Τι παίζει;

Αct1 inferno πήγαινε, άσε το hell. Είναι πιο εύκολο απο act4 hell, έχει περισσότερα elites να κάνεις farm. Να σε προϊδεάσω, pony level είναι act3/4+ difficulty, έχουν νερφάρει τα σύννεφα και δε πετάει πράμα, δε ξέρω κατά το πόσο αξίζει να πάς έτσι.

Οτι ειπε ο jpavly , ολο το πραγμα ειναι to GEAR. Στο diablo 2 δεν ηταν ετσι και ηταν πολυ καλυτερα... τωρα ετσι οπως εγινε , δυσκολα να το αγγιξω και εγω . :p

Και εκεί ρε παιδιά το gear ήταν το θέμα. Απλά σαν extra bonus ήταν το να φτάσεις 99lvl, και το xp penalty μετά τους θανάτους. Επίσης το d2 έγινε το παιχνίδι που όλοι το θυμόμαστε, όταν μπήκε το LoD. Θα μπορούσαν προφανώς να φτιάξουν το d3 απευθείας "σωστό", αλλά no moneys μετά από expansion.

Όχι πώς είναι κάποιο θεϊκό παιχνίδι το d3, αναλογικά είναι χειρότερο από το d2 στην εποχή του, αλλά μη ξεχνάμε ότι είναι δύσκολο πλέον να βρεις/κάνεις κάτι πρωτοποριακό το οποίο να κάνει appeal σε όλο τον κόσμο.

Ερώτηξις:

- Το gemstone είναι το πιο δύσκολο να το βρεις. Υπομονή.

- Το καλύτερο farm γίνεται στο ACT3 Nightmare με gold find gear.

- Το Pony Level έχει δυσκολία και drop ACT3/4 του αντίστοιχου επιπέδοτ. Μόνο το Inferno αξίζει αλλά το Plan το αγοράζεις στο ACT4 του Inferno.η

Τα chests στο Pony lvl τα νερφάρανε, δεν ρίχνουν τίποτα πλέον. ACT3/4 Inferno δεν πατάει κανείς γιατί δεν ρισκάρει τα repair bills.

Προς το παρών ΟΛΟΙ φαρμάρουν ACT 1 Inferno (2% chance για 63 ilvl) με dps gear/skills/passives για λιγότερο χρόνο μιας και είναι αρκετά εύκολο.