Jump to content

Recommended Posts

τελικά μπήκατε ολοι? (μόλις ξύπνησα)

θα το έχω μέχρι τις 11 το μεσημέρι (που θα γυρίσω και σπίτι), λέτε τότε να καταφέρω να παίξω?

εδω λέει

Game Server UP

Auction House

Gold UP

Hardcore UP

EUR down

GBP down

RUB down

Οπότε down είναι μονο κάποια AH ? η κάνω λάθος?

εντωμεταξύ μόνο οι ASIAN πάνε ρολόι , οι US όλοι down :crazy_pilot:

edit : ξέχασα πως οι US δεν έκαναν ακόμα release χΔ!

Έγινε επεξεργασία από nicoc89

Περιμένοντας τον κουριερα το μεσημέρι... μια ταινίααα

δεν αντεξα να περιμενω τον κουριερα ολη μερα....θα παω εγω να το παρω απο τη μεταφορικη σε λιγακι!!!!ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

must για να μην ειναι τοσο καρτουνιστικο

Darker D3 Pixel Shader

Νομίζω το Stronger είναι απόλαυση. Τη beta με αυτό οτ έπαιξα. Βασικά δεν αλλάζει το καρτουνίστικο. Απλά το κάνει πιο sharp (δεν ειναι τόσο θολό) και αν θέλεις το κάνει και πιο σκοτεινό και gothic ανάλογα τι θα επιλέξεις να βάλεις.

Εγώ level 13 Warrior

images?q=tbn:ANd9GcTwryaqvQx1tOgxdvvhcK4quiAvbPanHF4tT4f0UVqynHO6qyNjWQ

Σνιφ σνιφ...

χωρις να εχω παιξει τα προηγουμενα...αλλα εχοντας παιξει παρομοιου τυπου...ειναι τοσο πορωτικο???? να προχωησω σε καμια αγορα ?

1.τσιμπα απο κανεναν Guest Pass να το τσεκαρεις, αν δεν θελεις να προβεις κατευθειαν σε αγορα.

2.ειναι και η ιστορια που παιζει σημαντικο ρολο, και ειναι κι ενα παιχνιδι με το οποιο μεγαλωσαμε (τουλαχιστον οσοι ειμαστε στα 'αντα :p) μιας και το 1ο βγηκε Xmas του 1996 :p

οποτε μιλαμε οχι απλα για ενα παιχνιδι αλλα για μια ιστορια ολοκληρη η οποια αναβιωνει και παλι με το Diablo 3