Jump to content

Recommended Posts

Ρε παιδια... δεν εχω παραγγείλει το παιχνίδι και μου λεει οτι εχω

PRODUCT LEVEL

Diablo� III Starter Edition

ACCOUNT STATUS

STARTER EDITION

REGION

The Americas

WTF?? Μπορώ να κατεβάσω και τον client... το εχει δει κάποιος άλλος αυτο?

και μιας και βλεπω Starter Edition :

"The Starter Edition will enable gamers to explore the entire Act I of the game up to the fight with the Skeleton King, and a level 13 cap will be included for every character class.

For the first 30 days after the launch, the Starter Edition will only be offered to those who have a Guest Pass from a friend and the entire public will be able to get it after that period."

Ρε παιδια... δεν εχω παραγγείλει το παιχνίδι και μου λεει οτι εχω

PRODUCT LEVEL

Diablo� III Starter Edition

ACCOUNT STATUS

STARTER EDITION

REGION

The Americas

WTF?? Μπορώ να κατεβάσω και τον client... το εχει δει κάποιος άλλος αυτο?

Είχες μπει στην beta; Απ' ότι κατάλαβα όσοι μπήκαν στην beta πήραν access στο starter edition. Δεν ξέρω όμως αν θα μπορείς να παίξεις σήμερα με αυτό...

edit:

Ξερει κανεις τι ωρα ανοιγουν οι ευρωπαικοι servers για Ελλαδα?

1 το βράδυ

Έγινε επεξεργασία από EraserheadX

Γεια,

Το έκανα και εγώ "preorder" στα τέλη μαρτίου. Προσπάθησα αρχικά από "multirama", αλλα μόλις είχαν κλείσει τα preorders, έκλεισα και πρώτος "preorder" από το seven (αν και εν τελει δεν έφεραν κανένα), και έχω μια pre-order από το e-shop, και περιμένω να δω τι θα γίνει.

Έχει κανεις κάνα γνωστό / ξέρει ποτε ακριβώς θα αποσταλούν τα collectors από εκεί ? Είναι λίγο τραγικό ο κεντρικός διανομέας = cdmedia να τα στέλενει από παρασκευή / σάββατο και να τα έχει ο κόσμος από δευτερα, και από το e-shop να μην έχω ιδέα ποτε θα αποσταλεί.

Έχει κανεις μήπως κάνα extra collectors που κάθεται ? ;)

Έγινε επεξεργασία από angus

Geia,

To ekana kai egw preorder sta teli martiou. Prospathisa arxika apo multirama, alla molis eixan kleisei ta preorders, ekleisa kai 1os preorder apo to seven (an kai en telei den eferan kanena), kai exw mia pre-order apo to e-shop, kai perimenw na dw ti tha ginei.

Exei kaneis kana gnwsto / 3erei pote akrivws tha apostaloun ta collectors apo ekei ? Einai ligo tragiko o kentrikos dianomeas = cdmedia na ta stelenei apo paraskeui / sabbato kai na ta exei o kosmos apo deutera, kai apo to e-shop na min exw idea pote tha apostalei.

Exei kaneis mipws kana extra collectors pou kathetai ? ;)

τσέκαρες e-shop (τηλεφωνο παρτους) ή τπτ άλλο ?

Απο το e-shop , είναι το άλλο pre-order μου:

Στο στάδιο 'Συγκέντρωση Προϊόντων' όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει συγκεντρώνονται στο κέντρο διανομής μας προκειμένου να τιμολογηθούν και να αποσταλούν.

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε πρόκειται να αποσταλούν.

Έγινε επεξεργασία από angus

Apo e-shop einai to "kavatzwmeno" pre-orde mou.

Einai de sto :

Στο στάδιο 'Συγκέντρωση Προϊόντων' όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει συγκεντρώνονται στο κέντρο διανομής μας προκειμένου να τιμολογηθούν και να αποσταλούν.

Kamia enimerwsi gia to pote tha apostaloun.

κοιτα, στο πλαισιο που τους πηραν πριν μερικες ωρες τηλ, ειπανε οτι ακομα δεν εχει ερθει το παιχνιδι , αλλα απο αυριο το πρωι θα αρχησει η διαθεση του, μιας και δεν ειναι 5-10 ατομα που το παραγγειλει αλλα εκατονταδες. το ζητημα ηταν σχετικα με τον τροπο αποστολης δλδ σε ποιους θα παει πρωτα κλπ.

ισως αυτο να εννοειτε σχετικα με την "συγκεντρωση προιοντων"

Είναι λίγο τραγικό οφείλω να ομολογήσω πάντως η όλη ιστορία.

Από τη μια πλευρά , έχεις τον γενικό αντιπρόσωπο - εισαγωγέα της Blizzard στην Ελλάδα, η οποία αντιβαίνει από μόνη της την γενική κυκλοφορία του τίτλου, και αποστέλει πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα.

Από την άλλη, έχεις τα άλλα καταστήματα, τα οποία τηρούν το πρόγραμμα και δεν στέλνουν ενημερώνουν πριν τις 15.

Τραγικό επίσης, ότι πήρα τηλέφωνο στη cd-media επίσης στις αρχές του Απρίλη, και αφού μου εξήγησαν ότι δεν δέχονται άλλες παραγγελίες για collector, κοντά στα μέσα έβγαλαν και άλλες collector οι οποίες φυσικά εξαφανίστηκαν μέσα σε μια νύχτα.

Προφανώς αν είχα και εγώ collector, δε θα καθόμουν να γκρινιάζω , αλλά δυστυχώς είμαι άτυχος :(