Jump to content

Recommended Posts

Συντήρηση στους υπολογιστές κάνατε;

Εδώ και 1 μήνα κάνω tunning στα μηχανάκια μου και αναβαθμίσεις να τρέχουν diablo3.

Δε θέλει και τίποτε φανταστικό μηχάνημα βέβαια, αλλά άμα σου μπει το μικρόβιο...

Έτσι λοιπόν. Φυσάτε τα case, λαδώστε/αλλάξτε τα ανεμιστήρια, ξαναπέρνα και thermal paste, cable management, συντήρηση και καθάρισμα mouse και keyboard, uninstall όλα τα περιττά και delete όλα εκείνα τα download που έκανες και ποτέ δεν έσβησες, update bios, drivers, windows και τελευταίες εκδώσεις στα πάντα.

Γιατί;

1) Είναι σαν την επίσκεψη του στρατηγού. Πρέπει να αστράφτουν όλα. ΟΛΑ όμως, ε;

2) Αν δεν το κάνεις τώρα που ακόμα έχεις χρόνο δε θα το κάνεις ποτέ με το diablo να σε περιμένει.

3) Δε θα σου σκάσει το PSU πάνω στην παύλα του παιχνιδιού και μετά να σε βρουν τα 1000 κακά, να χάσεις και εκείνο το auction για grandfather που είχε 20 λεπτά ακόμα.

4) Αν το κάνεις τώρα (και είσαι σαν εμένα) το σύστημα θα παίζει μόνο diablo για πολυύύύύυυ καιρό, και ότι παιχνίδια και να βγάζουν εσύ diablo θα παίζεις και η 680 kepler δε θα σου λέει και κάτι.

και ξέχασα και το σημαντικότερο!

Αφού διάβασα παραπάνω από όσο θα έπρεπε για τα πάντα γύρω από το diablo3, refresh κάθε 5 secs τις σελίδες με beta key giveaway, αφού βρήκα και έκαψα στη beta, αφού τελείωσα το baldur's gate 2 μαζί με το expansion για ακόμα μια φορά... απλά δεν υπάρχει κάτι να βασανίζει τα διαολεμένα μου χέρια που ξύνονται να κάνουν κλικ κλικ κλικ κλικ κλικ για ώωωωρες στο d3.

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ!! Άτιμη μπλίτζαρντ.

αχαχαχα

εκει που και εγω παω να τα εχω ολα ετοιμα...μυρισε κατι ... και τσουπ καταληγω με μια 9800 gt ffs

LoL what???

παει η 460????:nuke:

ρε ασε τις δικαιολογιες δεν θελει 680 το Diablo για να τρεξει :p

LoL what???

παει η 460????:nuke:

ρε ασε τις δικαιολογιες δεν θελει 680 το Diablo για να τρεξει :p

χαχαχα

οχι ρε, εχει περάσει καθε τεστ η 460 καψίματος, δεν μασάει πουθενά ;)

πήρε φωτιά η αντλία στο wc!

amazon.co.uk : Diablo III (PC/Mac DVD) [Currently unavailable]

Τι έγινε ρε παιδιά, τους τελείωσαν τα κομμάτια;

Μου αρέσει που δεν το είχα προ-παραγγείλει τόσο καιρό γιατί πίστευα ότι δεν θα υπήρχε θέμα με το amazon...

Και σήμερα, με το που το έβαλα στο καλάθι και πήγα να κάνω Checkout, εμφανίζεται αυτό το ωραίο μηνυματάκι! :wall:

Τώρα τι κάνουμε;:shout:

Εμένα μου γενιέται η απορία. Γιατί να μην μπορούμε να πάρουμε από τώρα το game..αφού σίγουρα έχει βγει?? Έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να το κάνουμε instal ούτε να παίξει κανείς μπορεί

Εμένα μου γενιέται η απορία. Γιατί να μην μπορούμε να πάρουμε από τώρα το game..αφού σίγουρα έχει βγει?? Έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να το κάνουμε instal ούτε να παίξει κανείς μπορεί
γιατι ... hype